Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
hogyan lehetne életre lehelni egy vezetékes xbox360 kontroler-t jellybean alatt? (xperia p) otg és áram nem probléma. a kontroller folyamatosan villog, de egyáltalán nem működik. GTA3-at szeretnék vele játtszani, de tapizva felejtős. már lassan a hajamat tépem miatta. megvettem hozzá ezt az appot is, amivel felismeri, hogy milyen kontrollerről van szó, de olyan miniatűr a felület, hogy nem is bírom elolvasni, mi micsoda lenne. így ezzel nem tudom beállítani sem, ezért visszakértem a pénzemet.
valami építő jellegú ötlete van valakinek? -
freemanone
addikt
válasz raziel01 #3913 üzenetére
nem kérdeztem és nem is érdekelt mi a véleményed róla. tudsz segíteni vagy nem? ha nem akkor ne tépd a szádat feleslegesen, mert értelme nincs. ha pedig igen, akkor szivesen veszem a lekezelő idióta stílusod után is.
de igazából tökmindegy melyik játék alatt csak működjön az a szerencsétlen kontroller.
most vettem észre, hogy kihagytam a linket az eredeti hozzászólásból. erről a joy mapping app-ról van szó: [link](#3911) hunfatal: ne az értelmét feszegesd Te is... baromira lényegtelen, akár TV-re is köthetem ha úgy tartja kedvem, úgy már lenne értelme joy-al? inkább segítsetek ha tudtok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Külpolitika
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest