Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FZsolt15
aktív tag
Jobb mint az első rész, az egyik kedvenc játékom.
-
kertsa
senior tag
A naprendszer 3D-ben
-
zoltanz
nagyúr
Ez a játék sem rossz: Jewel Blast
[link] -
motoflug
őstag
Kicsit off,mert talán nem annyira játék,de aki próbálta már a ZombieBoot-ot,tudna valami ötletet adni arra a marha vírus ellen?
-
korcsillio
addikt
Tud ajánlani valaki nagy hardver igényű játékot?
-
xenom0rph
őstag
-
FZsolt15
aktív tag
válasz korcsillio #3109 üzenetére
Vice City, Shadowgun, Wild Blood, Horn, Nova 3, Most Wanted, 9mm, Gangstar Rio: City of Saints
Elég sok van.[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
válasz korcsillio #3109 üzenetére
Real Racing 3
A13on pl felejtős az a játék olyan. -
korcsillio
addikt
Köszönöm!Ki is próbálom ezeket gyorsan :-) !
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jóféle körökre osztott stratégiai, esetleg harci kártyajátékot?
citkar
-
citkar
addikt
válasz intelMMX #3116 üzenetére
Nem feltétlen kártya, szerettem PC-n a Heroes of Might and Magic és a Civilization sorozatot is, ahhoz hasonló, csak könnyedebb lenne a legjobb.
De rápillantok ere a yugiohra. Megnézve elég idegen a világa s első látásra nem a könnyedebb kategória..vagy csak tényleg nagyon idegen[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
Volt valami spártás. Rákeresek gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
Van KKND androidra
-
klambi
addikt
tudtok mondani jó wifin vagy bt-n keresztüli multi game-t?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
ch003067
addikt
Dark Avanger.
Játszik ezzel a játékkal valaki ?
DIABLO 3 stílusú, Hack & Slash.
-
intelMMX
senior tag
Lényegében igen.
Van belőle ingyenes amiben ugyanúgy minden elérhető csak ott meg is kell nyerni a pályákat is. Ezt multis győzelmekkel illetve ha van facebookod akkor likeokkal teheted meg. Pl a retro bikeot azért nem tudom feloldani mert nincs face-m és nem tudom likeolni.
Tehát lehet a játékkal kiszabott accounttal is multizni. -
San398
őstag
Kipróbáltam. Miért kell neki állandó net kapcsolat? Első indításkor megérteném, hogy proci specifikus adatokat töltene le, de következő indításkor ismét netért kiabál. Netről töltené le a pályákat ami következek?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
törölt tag
Ugyanazért, mint pl a Zenonia 5-nek: Ingyenes játék, és mivel a minőségibb grafikával rendelkezők közé tartozik, gondolom az állandó reklám megjelenítés miatt kell neki...makacsak ezek az " ingyenes minőségi " játékok. Imádom Én is a stratégiát, de igazából ez ok miatt rá se nézek....stratégia, egész jó grafika, és ingyenes is? Akkor itt valami turpisság van...hát ez!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sharkybacsi #3134 üzenetére
Nem is mondtam, hogy az. Csak annyit mondtam hogy ez az egy bajom az ingyenes és jó alkalmazássokkal.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Valaki kiprobalta a kovetkezo jatekokat?
Arra lennek kivancsi, hogy ha nem fizetunk bele igazi penzt, akkor is elvezetes a jatek?
[Spartan Wars : Empire of Honor]
koszi!
-
Nesti
tag
Valaki játszik az Arcane Legends-el mert soloba elakadtam egy kicsit ha valaki tud segiteni nekem a Goblin Mine küldibe megköszönöm.. A nevem: Exterion
[ Szerkesztve ]
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
Darth_Revan
veterán
Real Boxing
Dobta a Tegra 3 excluzivítás az Unreal motor hajtotta box játék, már több készülékre is elérhető. Sajnos eddig csak 1 db olyan telefont támogat, amiben Adreno van, inkább PowerVR és Mali a jobban támogatott.
Kompatibilis készülékek (eddig):
LG Google Nexus 4, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Galaxy Nexus I9250, Nexus 10, Galaxy Tab 2, Galaxy Note 10.1, Samsung Galaxy Note IISajnos maradtak Tegra excluzív effektek (pénz beszél...), amikre az indulásnál szolídan fel is hívja a játék a figyelmet, de még így sem néz ki rosszul. Nekem Nexus 4 alatt ilyen a grafika:
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Darth_Revan #3138 üzenetére
Ez tuti vétel...már nézegettem, csak ugye eddig nem volt normál verzió nekem.
-
assemble
addikt
Jo kis jatek tenyleg, N7-en nyomtam mar egy ideje
-
veterán
válasz TazLeacher #3139 üzenetére
Először S3-ra tették elérhetővé, gyorsan meg is vettem 222ft-ért.
Tényleg nagyon jó játék, de baromi rövid, és könnyű is.
közel 300 meccsen vagyok túl, 0 vereség, mind KO.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
tomee007007
őstag
Sziasztok!
Tud esetleg ajánlani valaki androidra valami Heroes of M&M, vagy Age of Empires-höz hasonló tbs/rts játékot, ami játsszható offline is?
Előre is köszi!
-
veterán
válasz TazLeacher #3143 üzenetére
Kb 5 óra alatt kivihető.
Egyhuzamban végig toltam, 1 dodot megért, többet már sajnáltam volna rá.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
intelMMX
senior tag
Fullosan műanyagok az emberek
-
Regirck
senior tag
Top Eleven-nel játszik valaki régota?
Lenne pár kérdésem!
-
Cabrio
aktív tag
www.play.google.com/store/apps/details?id=com.kabam.ff6android
Elég komoly grafikával[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest