Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Speed® #7167 üzenetére

    Véletlenül sem turkáltam senki pénztárcájában. :U Csak elmondtam a véleményem a kialakult helyzetről.

    (#7168) Keldor papa: "Igy aki megvette azt biztos nem erdekelte."
    Vagy legalábbis nem is sejtette, hogy feleennyiért és ilyen specifikációval jön majd a 980 Ti...

    Ami a 300-as szériát illeti... Ott azért mégsem 500 dolláros tételekről beszélünk...

    (#7169) Szaby59: Persze, az is durva, de mégsem fele áráért ment.
    Mellesleg nem az ár/érték mutatóról beszéltünk, hanem arról, hogy 3 hónap után kvázi ugyanazt megkapod 500 dollárért, ami azért elég erős.

    (#7170) schwartz: Igen, csukjuk be a szemünket, meg se nézzük a piaci helyzetet a Pascal-ig, hogy jövőre újra megvehessük az aktuális legjobb kártyát újabb 1000 dollárért, amivel ismét egy évig boldogok lehetünk, szigorúan csukott szemekkel és fülekkel. ;]

    (#7171) Zorel: Nem a Ti-ről volt szó. Nyilván nem olyan nagy dolog, hogy 150 dollárral lejjebb ment az ára. Az már inkább, hogy a Titán X megjelenése után alig 3 hónappal már feleannyiért megkapod azt a teljesítményt.

    (#7172) daveoff: A sima Titán jócskán komolyabb, jobban használható kártya volt, mint a sima 780, a 780 Ti-re meg jó sokat kellett várni, valamint nem sokkal volt olcsóbb a Titánnál, cserébe -3GB VRAM, aminek ott jelentősége is volt. Ott nagyon nem kaptad meg ugyanazt a sebességet fele áron 3 hónappal később, de talán még egy év múlva sem.

    (#7184) hpeter10: Szerintem nem így írtam szó szerint. ;]
    Növeli az input lagot, látványosan, szval ja, ha FPS-ben dupla is, élményben nem azt adja, mintha egy GPU-val lenne meg az a sebesség. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák