Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Yutani #39213 üzenetére

    Hát pedig de, általános gyorsulásról volt szó mindenhol anno, jobb 3D teljesítményt, teszteltük ezerrel 3D markkal, mert ilyen hihetetlen 9x számok jöttek, hogy mit gyorsult a 290x meg minden.[link]és hogy ezen felül javul a CPU kihasználtsága és a memóriamenedzsment.[link]
    Hatékonyabbnak hatékonyabb.jah jobb hardverekkel igen.Amikor kijött a Dx 12 még 6 magos proci mainstreamben nem volt. Most meg vár van elég sok. Nem feltétlenül tartom ezt a Dx 12 érdemének, hanem inkább annak, hogy a fejlesztők bátrabban mernek több szálhoz nyúlni manapság már.
    Mindenképpen pozitív dolog, hogy van ehhez egy megfelelő API, de úgy általában véve, Windows váltás, beígért funkciók, futószalag szerű raszterizálás, és garfikus engine, satöbbi PC-n elmaradt eddig, de biztos vagyok benne, hogy pár címtől eltekintve még konzolokon sincs meg a közvetlen belső szintű low level elérés a hardverhez, mert egyenlőre nem merik meglépni, maximum exkluzív címeknél, ha egyáltalán. és eltelt lassan 4 év.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák