Új hozzászólás Aktív témák

  • pengwin

    addikt

    válasz TTomax #39051 üzenetére

    Az Intelben az a vicces, hogy pl. Linux fronton az AMD-vel karöltve a legnormálisabb cég grafikus meghajtók fejlesztése terén, mindeközben WIndowson szörnyű a terméktámogatásuk.

    Szóval tudnak ők nagyon jó támogatást is adni a termékeikhez, és én várom is nagyon, hogy mit domborítanak.

    nem szabad elfelejteni, hogy náluk megvan a pénz és a kapacitás egy általános célú, GCN-szerű kompót architektúrára, és utána ennek butítására/átdolgozására is.

    (#39058) Devid_81
    Persze, nem viheti magával a technológiát, a konkrét megoldásokat, de az ellen nem tehet senki, hogy vigye magával a tapasztalatot, know-how-t.
    Már van sok tapasztalata, hogy mivel mennyit nyerhetnek kb., mi az, ami biztos nem fog működni, esetleg kialakult olyan elképzelése, hogy milyen irányba kellett volna vinni a fejlesztést egy GCN-szerű architektúránál. Az is megeshet, hogy a fejlesztési ötleteit nem lehetett az RTG-nél alkalmazni, mert annyira fontos volt pl. a konzolok (és a már befektetett pénz és idő) miatt a GCN továbbfejlesztése.

    Intelnél ilyen nincs, meg pénz is van fejlsztésre, a modern gyártástechnológia is rendelkezésre áll, és vannak jó megoldásaik bizonyos dolgokra (pl. fixfunkciós blokkok, multimédia támogatás).

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, pengwin

Új hozzászólás Aktív témák