Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz PeTeR_33 #38363 üzenetére

    A hiba a Micron első szériás ramoduljaival van. sajnos még mindig van kiskereskedelmi forgalomban olyan kártya amit ezzel szereltek, de november közepe óta elméletileg gyártói szinten nem kerül ki a gyártótól ilyen ramos kártya. 2060 már nem azzal készült, ott esetleg normál elhalálozások lehetnek de nem ilyen kiemelkedő, mint volt itt az RTX széria elején. ha új kártyában gondolkodsz akkor szerintem butaság venni azonos áron 1070 kártyát egy darab AMD szponzorált címből kifolyólag,ezzel kb azt csinálod amit AMD el akart érni ezzel a hülyeséggel.Ráadásul neked FHD ra kell amire a 6 GB elég lesz , max az AMD-s címekben valamit egy kicsit lejjebb veszel.
    ha viszont használt 1070 ben gondolkodsz akkor nem rossz döntés figyelembe véve az árakat de Újan a lehető legrosszabb döntés 120 K vagy fölötte mennek az 1070 kártyák a 2060 nal szemben, akkor inkább egy 1070 TI vagy Vega 56 .

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák