Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz TTomax #38112 üzenetére

    Ezt aláírom, egyet is értek veled a Fury és Vega-val kapcsolatban, nyílván én is emlékszem a "Hunting Titans" meg "poor Volta" szövegekre, meg a kommunista propagandára emlékeztető képekre: [link]

    Most viszont fordult a kocka, melyik gyártó generálta hónapokon keresztül a hypeot? A zöld a Turinggal.
    Mikor csináltak augusztusban egy bemutatót, de még egy hónapot kellett várni a termékek bemutatására. Nekem már ott deja vu-m támadt, csak most zöld színt láttam a monitoron és nem pirosat...
    Nézd meg mekkora bukás eddig az RTX-2000 széria, talán a 2060 kivételével. Eltelt lassan fél év, hol vannak az RT játékok? A DLSS? Dehát ezt promózták még augusztusban. Január közepe van, könyörgöm.

    Ezzel szemben a VII-t szép csendben bejelentették, semmi hype nincs mögötte, ez számomra szimpatikus. Nem váltja meg a világot, de legalább nem is csinálnak fesztivált köré, ellentétben a bőrdzsekissel.

    Ja, majd egyszer hasznos lesz. Ismerős nekem valahonnan ez a szöveg... neked is? Igen, a másik oldalról.:)
    A 2080Ti-k meg jobban hullanak, mint annak idején a Fury X black screen of death-el. De legalább kétszer drágább, ha nem háromszor.

    Nem védem én az AMD-t, isten ments, csak nálam az nVidia most ugyanaz a vicc kategória, mint az AMD 2014-2017 között. Ugyanazt csinálják.

    A 1080Ti teljesítménye meg még mindig ugyanannyiba kerül a zöld oldalon is, mint 22 hónappal ezelőtt, csak most RTX-2080 névvel keresd.

    [ Szerkesztve ]

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák