Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz awexco #58896 üzenetére

    LOL, azért nagy energiákat fektethettél az oponensi szerepbe, meg is nézted a linket?

    A környezetemben gyakorlatilag kivétel nélkül mindenki belefutott valami rendszeresen zavaró hétköznapi jelenségbe főleg a Zoom kapcsán, de magam is az alábbiakkal szembesültem direktben:
    - RX580: screen sharing megtekintése közben villogó, fekete képernyő, vagy látszólag kikapcsoló monitor (nem, de úgy néz ki)
    - Vega64: extrém módon belassuló zoom UI kamerás meetingek alatt ablakos üzemmódban (fullscreenen csak akkor, ha fókuszba kerül maga a Zoom ablak)
    - Integrált vezérlővel ki/bekapcsolgató monitorok többféle, gyári kábellel is kipróbálva multimonitoros környezetben (5600G és 5700G, Win10 és Win11 alatt is), stbstbstb.
    - Gyengébb procival egy RX480/580/Vega64 képtelen a 60fps 4k YT videókat röccenésmentesen lejátszani, míg egy akár 1060/1070-essel ez fel sem merült anno még gagyibb cpuval sem.

    Nem sorolok fel többet, ezek csak a közvetlen tapasztalatból merített példáim, a neten szép kis irodalma van a megoldatlan(!) ügyeknek még RX 6xxx kártyákkal is, ami nonszensz. (de ha veszel 1 perc fáradságot, akkor találsz a linkem mögött komplett iskolás beszerzésekkel kapcsolatos zoom gondokat is, nem jancsika házi gondjairól beszélek és amúgy nem csak Zoomról, de mivel gyakorlati példának tökéletes, nem is mentem tovább).

    De nem hánytorgatásra vagy VS irányba akarom vinni az ügyet, direkt nem hoztam fel a konkurenciát az előző hszben és a hsz-ed alapján nem is igazán kívánok ennél többet hozzátenni, mert eléggé életképtelen vita irányába tolja ezt topikot az egyébként részemről nagyon komolynak gondolt hiányosságról az AMD hozzáállását illetően.

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák