Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz .Ishi. #56233 üzenetére

    1.) Majdnem. De ehelyett Zen2+RDNA2 lesz. 2TFLOPS lesz. A proci egy 3300X/4500U lesz, azzal nem lesz problema ahogy a 16GB RAM is absozlut korrekt.
    A GPU viszont kb egy RX560 szint lesz (ugye annak nagyobb TFLOPS de RDNA-nel visszavagtak a TFLOPSbol ergo 2TFLOPS az kb Polaris 2,6). Hat az kb arra lesz jo hogy 576p-720-ben futassa a jatekokat, de talan majd FSR segiteni fog hogy meglegyen az a varazslatos 1280 X 720 nativ felbontas, 7"-os kijelzon igazan jol fog kinezni (tudom, a Switch is ugyanez, de ott a Nintendo fanok leszarjak).
    Erthetetlen hogy ha kepesek voltak ilyen jo procit es ennyi RAM-ot mellerakni akkor miert a GPU-n sporoltak. De mondom, FSR-rel minden megoldhato.

    2.) Nem igazan. Jelenleg sold out a cucc, es leghamarabb 2022 Q3-ban lesz elerheto (a 2022 Q2-es elorendelest modositottak uncertain timere, tehat utana varhato). Addigra meg mar az AMD az uj procijait es RDNA3 VGA-jait 5nm TSMC-n fogja gyartani. Akkor vegre tehermentesitve lesz a VGA+proci gyartas a konzolgyartastol.
    Azt meg kizartnak tartom, hogy (sok) milliokat adnanak el ebbol.

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák