Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Abu85 #36020 üzenetére

    Nyilván nem a töküket vakargatták a mérnökök az elmúlt egy évben. Khm.. jó tételezzük fel :)
    Hát.. max büdzsét és erőforrást (nem feltétlen mérnöki) vont el Ryzen, amire mondjuk szerintem már nagyobb szükség volt, mint egy NV verő VGA-ra, mert a CPU ágazat jó ideje csak vitte a pénzt.
    Az sem baj ám, ha Polaris 30 (ha tényleg lesz ilyen) nem egy RX 680 alap, hanem egy kategóriával lejjebb játszik. Azt a szintet eleve lassabban cserélik. pl később futna be, Navi 11 mint Navi 10 és addig is lenne kártya ott ahol most nincs.
    Amúgy meg packed math ide vagy oda, amíg az akkuidőben és perf/watt csak Vega M GL/GH tud versenyezni a intel+NV kombinációval, bármilyen die-shrink jobb mint a mostani paletta. Mert még mindig ott tartunk, hogy egy RX 570/580 olyan méretű gépekbe tehető, mint a GTX 1070 és GTX 1080.

    Nézzük Vega M egyik talán jó oldalát, talán a későbbi modelleknél nem lesz szívás az Intel+AMD driverek összehangolásával. legalábbis a Vega M gépek már olyan nyugalmi és wifis ütemidőt tudnak, amit én még nem láttam, akár Intel + RX Vega akár tisztán AMD géptől (Ryzen U) noha ez utóbbi is sokat javult.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák