Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arabus
addikt
Tolni fogja Amd-t valószinüleg igaz.
De ebben a vga bizniszben a Prey maga egy porszemnél
is kevesebbet számithat.
A késéshez meg köze sem lehet holmi optimalizálgatásnak!
Ne felejtsük el azt hogy voltak szivárgások 16-20 ezer közötti
kártyához elegendő memória mennyiségről.
Nagyon is kézenfekvő tehát hogy igaz a dolog.A legdrágábban
elpasszolható kártyából készitenek most valamennyit.
A tervük az hogy mostmár nincs igazi terv várnak hogy
memóriához juthassanak.Ami annak tudatában elég gyenge remény
hogy a másik (fizetőképes,borzalmas mennyiségű mozgatható tőkével
rendelkező) oldal minimálisan (legolcsóbb tipus) 59000 dolláros
áron akar ugyanilyen memóriákat használó rendszereket késziteni.Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
.LnB
titán
És ennek a lényegi része a reklámozás, semmi több.
-Minden játék esetében elvárás a felhasználók részéről, hogy a lehető legjobb drivert adják ki a játékokhoz.
-Teljesen felesleges a driverre garanciát vállalnia az AMD-nek, mert vagy nem tudják teljesíteni, vagy igen.Nem egy nagy cucc ez a megállapodás eddig is láttunk ilyeneket, a zöldeknél is van ilyen példa nem egy.
Meg aztán fusson a Witcher 3, The Division, Battlefield 1, Forza Horizon 3 4k-ban 60fps-sel. Demózzák ezeket is. Az lenne az elvárható előrelépés ha már így be van lengetve a Vega.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz nubreed #29143 üzenetére
intel core i5, i7, hedt mennyi ideig is volt konkurens termék nélkül?
úgy tűnik nem tudnak egyszerre két fronton aktívan kompetens portfólióval kijönni. ez van srácok.@Abu85: pedig kb. decemberben, vagy mikor mondták, hogy már mindenki a vega driverét reszeli. ennyire problémás lesz ez is?
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz arabus #29151 üzenetére
Egyelőre mindenhonnan azt hallani, hogy nem a hardver a gond. Azt szállítják az előrendelőknek, nem piti mennyiségben, mert ugye több városban kell komplett szerverfarmokban cserélni az összes GPU-t Vegára. A Frontierrel is gondban lennének, ha csak 16-20k lenne a maximum készlet, ezért nincs ugye limitálva a termék. A professzionális szintre a HBCC annyira kell, hogy ekkora mennyiség egy nap alatt elfogyna.
A driver nincs kész. Működik, csak van még benne egy rakás tartalék, amit valószínűleg ki akarnak szedni. Erről nem csak hallani, hanem Raja is utalgat rá a twitteren.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
arabus
addikt
Mindenképp azt kivánom hogy neked legyen igazad!
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez lehet, hogy elvárás, csak a valóság ettől nagyon messze van. Egy-két hétből kell kihozni a maximumot. A Bethesda azt szeretné igazán, hogy több időt töltsenek a játékaival az AMD rendszerprogramozói. Ehhez kell a megállapodás, mert arányaiban egy bizonyos erőforrásnál nem éri meg többet beleölni egy játékba. Nem azért, mert nem maradt még tartalék a driverben az adott játékra, hanem azért, mert aránytalanul költségessé válik azok kinyerése.
Ilyen megállapodást nem nagyon láttunk még, ahol egy kiadónak konkrétan átadja egy GPU fejlesztőnek az R&D munka egy jelentős részét. Ez az első. Lehet, hogy nem lesz sikeres, de lehet, hogy lavinát indít el. Senki se tudja még ezt.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
.LnB
titán
Nem láttunk még ilyen megállapodást. Na és? Eddig sem ezen múlt egy VGA vagy játék sikere. Humbuk ez az egész megint csak.
Tételezzük fel, hogy valami csoda folytán úgy megcsinálják a drivert, hogy a Prey-ben 50%-kal (legyen durva szám akkor már) több fps-t hoz majd "X" Vega, "Y" NV kártya ellen. Másban meg semmivel sem többet. Ez mire lesz jó? Azon túl, hogy te majd csak a Prey-jel fogsz tesztelni minden Vega VGA-t?
Persze a valóság valahol ott lehet, hogy hoz 3-4% pluszt aztán vártak rá az emberek ezért fél évet.Humbuk, hablaty, semmi több az egész. Semmi konkrétumot nem mutattak még mindig, holott az elvárások szerint már hónapok óta meg kellett volna jelennie a Vega-nak.
Az AMD elfelejti, hogy a piac diktál nem ők vagy a Bethesda.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
BReal
addikt
A Ryzeneket 1 vagy 2 illető Iponon bugosnak és nem is tudom minek nevezte még. Szóval valakinél van ilyen alapja is.
(#29143) nubreed: Talán azért, mert még nincs normálisan belőve? Nyilván ha teljesen kész lenne a termék, kiadnák. Hozzáteszem, lehet jelen helyzetben az jobb megoldás lenne, ha most már hagynák a felsőközép és a fölötte lévő kategóriát, gyúrnának még a teljesítménynövelésre és kiadnák a teljes termékcsaládot a Volta megjelenése előtt pár hónappal.
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
Mivel nem rendelkeznek olyan anyagi lehetőségekkel mint az NV vagy az Intel, kénytelenek új ötletekkel próbálkozni, aztán ahogy írták, vagy bejön, vagy nem. Mivel nem a "Prey-l" borultak össze hanem a Bethesda-l (nem tudom ebben mi olyan bonyolult, hogy ezt nem lehet elsőre megérteni), ezért következésképpen ez az alapos optimalizáció nem csak egy játékra lesz érvényes, a Prey csupán az első a sorban, ezért is fontos, hogy miképpen indul ez az egész. Gondolom én...
www.smart-bus.hu
-
veterán
Ezt úgy írod, mintha a Prey optimalizálás miatt csúszna a Vega. De visszaolvasva inkább az jön le, hogy általános driver optimalizálások vannak még, Bethesdától függetlenül. Felesleges sarkítva írni erről a megállapodásról. Vagy lehet én nem értettem jól a fentieket?
solfilo
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem az a cél a megállapodással, hogy gyors legyen a játék, ez szimplán jön, ha foglalkoznak vele. A Bethesda csak extra törődést vár. Túl sok játék érkezik párhuzamosan egymás mellett, és az AMD, illetve az NV oldalán is túl kevés erőforrással rendelkezik, hogy mindenre figyeljenek. Emiatt minden program korlátozott figyelmet kap. A Bethesda elsődlegesen azért kötött erre külön megállapodást, hogy legalább az egyik gyártón biztosítsa, hogy a megjelenés napján jó lesz az élmény. Ez nagyon fontos, mert jó, hogy voltak "game ready" driverek a Prey-re, de az NV még két frissítést kiadott utána és az 5-én megjelent játékhoz 23-án jött egy olyan profil, amit minden GeForce-on hibátlannak mondtak. Ez a Bethesdának gondot jelent. Nekik erre 5-én volt szükségük, nem 23-án. Ezért van külön megállapodásuk az AMD-vel, hogy ők ezt biztosítsák.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Oliverda
félisten
Abu anno egy átizzadt éjszakán megálmodta, hogy a Vega és a Prey együtt mutatkoznak be. Ezzel szemben a valóság az lesz, hogy a játékosok már el is felejtik a Preyt amire a Vega felkerül a polcokra.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
BReal
addikt
Lehet erről már írtál korábban, de egy rövid, velős vélemény érdekelne, tőled és mindenkitől:
Én ezt a HBM-hez való ilyen korai ragaszkodást nem értem. A Furynál nem jött be (nem ismerve az eladási számokat), most meg valószínű többek között a HBM2 korlátozott elérhetősége miatt is csúsznak a kártyák. Miért nem lehet ezt a vonalat hagyni még egy kis ideig, vagy maximum egy konkrét terméknél (a legdrágább kiadásnál) használni ezt? GDDR-ből nyilván van bőven, olcsóbb is. Most az, hogy valamivel többet fogyaszt... csak nem azzal lenne gondja a VGA-nak.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz Oliverda #29164 üzenetére
Hát egy maximum 20 óra alatt végig játszható lövöldét a többség, aki már megvette már rég végig tolta. Maradnak még azok esetleg, akik max valami leárazáskor megveszik de ez már nem sokat változtat azon amin írtál.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
.LnB
titán
válasz -Solt- #29160 üzenetére
&(#29161) solfilo
Tudom, hogy a Bethesdával állapodtak meg, de tegnap is a Prey-t demózták. Azért írok én is most csak arról a játékról.(#29162) Abu85
Igen, és NV 23.-ra megoldotta. Értem én is, hogy nem csak a Prey optimalizálására megy el az idő, hanem gondolom a teljes driver csomagra. Viszont akkor biztos nagy a baj, ha ezért csúsztatják a megjelenést. Amit én még mindig kizártnak tartok. Évek óta fejlesztik már a Vega-kat, nehogy már most még ez legyen a csúszás indoka.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert a GDDR5 lassú és sokat fogyaszt, a GDDR5X pedig drágább, mint a HBM2, és sokkal többet is fogyaszt. Ennyi.
(#29167) .LnB: Ez a gondja a Bethesdának, hogy csak akkorra oldotta meg. Annak nagyon örülnek, hogy megoldották, de túl későn a Bethesda szemszögéből. Ergo az az idealista nézet, hogy a kiadóknak nem kellenek különálló alkuk a gyártókkal kezd manapság megdőlni. A Bethesda ráadásul nem tapasztalatlan itt. Az AMD előtt az NV-vel volt szerződésük, csak nem voltak megelégedve azzal, amit kaptak.
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Oliverda #29170 üzenetére
Ezt tudják ők is. Ezért mennek a következő körben GDDR6-ra. Mert a GDDR5X hiába tudja lényegében ugyanazt, a legdrágább opciónak számít, amit még egyszer nem fognak bevállalni. Simán kellene a GDDR5X az 1070-re és az 1060-ra is, csak nem tudják rájuk rakni az ára miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Azzal egyetertek hogy igen egy eve nincs semmi az AMD-tol a felsohazban, ez szivas.
Az viszont ha meg csiszolni kell a driveren es amiatt csuszik egy honapot szerintem nem feltetlen baj.
Nezzetek meg a Ryzen launchot. Tok gyorsan jottek/jonek a biosok es patchek, es mit mondott a tobbseg? Hogy akkor miert nem vartak vele kicsit es adtak ki ugy.
Pl minap jott a ROTTR patch 30-60%-al tobb lett az FPS rajta, es ez volt az egyik ryzenen legrosszabbul teljesito jatek. -
-Solt-
veterán
válasz Malibutomi #29176 üzenetére
Nem a plusz egy hónap a gond, hanem a konkrét információ hiánya és az ebből adódó bizonytalanság.
www.smart-bus.hu
-
emmm
őstag
válasz Malibutomi #29176 üzenetére
Én is ezt szajkózom. Jobb egy korai start rossz termékkel, vagy inkább egy kicsit későbbi start már megfelelő termékkel?
(#29178) -Solt- : mit szeretnél konkértan? Hogy 60 FPS-t tud 4K-n az összes játékban? (ne vedd komolyan, csak az egyszerűség kedvéért) De még megy ez feljebb mert csiszolnak rajta? Akkor minden happy lenne?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz -Solt- #29171 üzenetére
Akkor legyen így az a mondat:
Tételezzük fel, hogy valami csoda folytán úgy megcsinálják a drivert, hogy a
PreyBethesda játékokban 50%-kal (legyen durva szám akkor már) több fps-t hoz majd "X" Vega, "Y" NV kártya ellen. Másban meg semmivel sem többet.De ez csak egy feltételezés volt részemről. Pont olyan feltételezés, hogy ennek a driver mizériának, megállapodásnak lesz bármi értelme is.
Viszont a lényeg még mindig az, hogy a kártyák sehol sincsenek.
-
nagyúr
mindkettő rossz, csak máshogy. de egy szint alatt nem adunk ki terméket. az nv már letarolta a piacot, sokkal többet nem tud már bukni az amd, ha késlelteti a startot. viszont ha kijönnek valamivel, és az nem üti meg az ingerküszöböt, akkor az ki fog hatni a következő portfólió számaira is. két rossz közül a számukra kevésbé rosszat választották.
@BReal: nem sok, ha van 600W tdp kereted.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz -Solt- #29178 üzenetére
Ez nyilván gond, csak nehéz úgy információt mondani, hogy a driver közel sincs kész. Minden bizonnyal van egy szimuláció, amiben látják, hogy mekkora a hardver teljesítménye és vannak a gyakorlati mérések. Melyiket mondják. Ha a gyakorlatit írják ki, akkor lehet, hogy sokan csalódnak, és meg sem várják a megjelenést. Ha a szimulációt, akkor leesik az emberek álla, és mindenki vár, de ott meg attól függ az eredmény, hogy mennyire fejlődik a gyakorlatban a driver. Adjanak a kettő között valamit? Akkor meg csak tippelnek, és azzal pedig az a baj.
(#29180) BReal: Azok. A GDDR5 lassú és sokat fogyaszt. Ezzel senki sem tud mit tenni. A 30 watt pedig sok. A HBM2 4 watt alatt van és gyorsabb. A GDDR5X sebességben jó lenne, csak a HBM2 még ennél is jóval kevesebbe fogyaszt, miközben olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz -Solt- #29173 üzenetére
Titan Xp (GDDR5X): 547,2 GB/s
Vega (HBM2): 512 GB/sLehet (bár én kétlem), hogy drágább a GDDR5X, de egy nettó 1200 dolláros kártyánál szerintem még pont belefér. Illetve az sem elhanyagolható, hogy a Titan már másfél hónapja piacon van, a Vega pedig augusztusban kerül a polcokra, ha minden jól megy.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
nagyúr
Mert sokkal lassabb a termékciklusuk és úgy lövik be mindig a terveket, hogy mikor kijön, akkor lehető legjobb legyen (értsd, papíron/terveken létezik a körítés is, meg a gpu is)... de mivel picit mozgó célpont az egész emiatt, ezért nem feltétlen jön időben és pontosan az egész.
Például ők voltak az elsők szinte minden új memória technológiával, pont emiatt.
Pl az NV meg biztosra megy, mindig akkor hoz be egy új technológiát, amikor az már fizikailag is létezik, minimum tesztpéldányokat lehet venni. Lásd a HBM-et mikor hozták be, idén amikor már legalább a HBM első verziója volt és tudtak mihez tervezni, ha HBM2 csúszik, a HBM1 még mindig ott lett volna, mint "backup terv". Az AMD meg ugye már akkor ahhoz tervezett mindent, mikor még a HBM is csak terv volt.Amúgy nem tudom kiderül e mivel szívnak... Anno Anand-nak egyszer elmesélték miért és mik voltak az R600 RV770 vagy tudom is én melyik gpu körül a csúszások meg az egész tervezési folyamat hogy ment, mit és miért kellet közben változtatni... kíváncsi lennék egy hasonlóra a Fiji Vega vonalról is.
Szerintem a HBCC-t akarják tökéletesíteni szoftver oldalon, mert másra szerintem nem kéne ennyit várni.
Vagy pedig tényleg volt egy hw probléma, amit újra kellett futtatni és minden csúszott, a szerződéseket pedig előbb kellett teljesíteni. Ha tényleg igaz amit Abu ír hogy a felhős céggel volt valami előszerződés rá...
Alapvetően szerintem filozófiát kéne váltaniuk és azt csinálni amit az intel és az NV is csinál, nem 3-4 évre felfűzni egy egy terméket nagy lépésekkel és hosszú R&D periódussal (egy kisebb csapattal persze lehet ezt is tolni mellette), de a fő erőket mindig apróbb lépésekkel haladó sokkal gyakoribb 2 éves max ciklusokba tenni.
Ha van egy apróbb lépés ami ad 5-10%-ot akkor implementálni és kiadni a terméket, ha van közben egy lépéssel jobb gyártás is, akkor meglépni.Szóval itt alapvetően a termék-/termékfejlesztés menedzsmentnek (CTO szint) kéne változnia és annak ami filozófiát követ.
Mind a GPU mind a CPU fronton ettől szenvedtek... ha van eszük a Ryzennel és a Vega utánival már nem tökölnek ennyit és egy sokkal "gyorsabb", de kisebb lépésekkel haladó irányt vesznek. Dinamikusabb cég kellene.
Ha megnézed ma mit csinálnak a sikeres tech cégek pontosan ezt, apró lépésekkel minden évben akár új termékkel jellenek meg, új cpu, körítés stb. Apple, intel, ARM, SoC tervezők/gyártók... stb.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Z10N
veterán
válasz stratova #29139 üzenetére
Pedig nem artana, hogy uj jatekszert kapjanak a "banyaszok", mivel hianycikk a Polaris. Gyakorlatilag az eth/etc minerek parosaval veszik es emiatt az 570/580 nem letezo termek. A 470/480 meg eltunt es meg a hasznaltakat is felarasan vasaroljak fel. Persze ertheto, hogy az AMD ezt ki akarja sajtolni amig lehet. Sebaj jovo ev elejen majd 470/480 35k-55k korul lesz majd az apron, mint ahogy a Tonga-val is tortent. Addig meg
Ui: Amugy meg itt a nyar, majd nezzetek vissza 3 honap mulva. Nem tortent semmi abbol amit igertek, szoval...
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
.LnB
titán
Én már ilyen bemutatót vártam tegnap a Vegákról:
[link] Igaz nincs fix 60fps, de mégis csak 8k-ról beszélünk.
Erre jött a Préj, fps értékek nélkül, egy zárt térben játszódó scene-nel.
Ha szerintetek ez optimizmusra ad okot akkor tessék csak lelkesedjetek!
Ja nincs kész a driver, értem.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #29185 üzenetére
Szerintem inkább az NCU a baj és a raszterizálók. Ezek tartalmaznak olyan újdonságokat, amelyeket PC-n még soha senki nem próbált. Sőt, a teljes iparban nincs pár újdonságról tapasztalat.
(#29188) nubreed: Természetesen az. Azt a 26 wattot hozzádobhatod a GPU-hoz és úgy nagyobb lehet az órajel.
[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
Sajnos ez a 4k (8k) irány nagyon rossz, de ha ez kell a buta népnek, hajrá.
(#29182) cain69: Miért, a 1070-hez 600W TDP-s keret kell?
(#29183) Abu85: A 1070-en a GDDR5 lassú és sokat fogyaszt? Illetve gondolom a HBM is kevesebbet fogyasztott a Furyn, mint a GDDR5, mégis nagyobb TDP-je volt, mint a gyorsabb 980Ti-nek.
Félreértés ne essék, én teljesen semleges vagyok amellett, hogy az NV utóbbi évekbeli húzásait (és számomra fontosabb kategóriában drágább kártyáit) nem preferálom. De ha ennyire fontos a játékos szegmens, akkor nem inkább az lenne a cél, hogy nekik kiherélt, játékra tökéletes, más területekre meg kevésbé megfelelő modelleket is piacra dobjanak? Tudom ezt szóban nagyon könnyű mondani, de remélem érthető.
[ Szerkesztve ]
-
Raggie
őstag
Szerintem ez már nem volna egy rossz alap.
Nézzük csak a DOOM Vulkan-t. Az egyetlen egy darab játék és mégis egész szép fricska az nV-nek meg úgy az egész játékfejlesztő társadalomnak, hogy mit ki lehetne hozni a Radeon-okból ha odafigyelnének rá.
Ha mostantól ez nem csak egy játék lesz, hanem egy kiadó összes játéka, akkor az már elég nagy szám szerintem.
De ilyen mértékű előnyre nem kell számítani. Ha Abu hozzászólásait nézem, akkor inkább arról van csak itt szó, hogy ne kelljen a játék kiadása után X nappal ahhoz a játékhoz kiadnia az AMD-nek egy driver-t, amivel helyre rázza a teljesítményt benne hanem ez már elve a játékban legyen benne, vagy már a játék megjelenése előtt jöjjön az a driver. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
nubreed
veterán
Hát ha vásárlói szemszögből nézem akkor sokan felültek annak a kommunikációnak, hogy H1 -ben már itt lesz a játékos Vega. Hát nem lesz. Sokan vártak erre. Én nagyon örülök annak, hogy valakinek végtelen türelme van, de ezzel nem mindenki van így és inkább elmennek nVidiát venni, ahelyett, hogy arra várjanak hogy majd lesz valami az AMD -től. Mindenkinek mások a priorításai.
(#29190) Abu85:Jó, hát meglátjuk, hogy a végén kinek lesz igaza, az AMD vagy az nVidia stratégiája a nyerő.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
.LnB
titán
Persze, nekem sem kell FHD felett semmi. De van akinek kell, és erőt demonstrálni tökéletes.
(#29192) Raggie
Ez tök jó azoknak akik csak Bethesda játékokkal játszanak.[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
Így azért mégsem ugyanaz nem?
Lehet, hogy neked lesz igazad és nem lesz haszna, lehet, hogy pozitívan jönnek ki belőle... nem tudnak erőből (pénzből) menni előre, szükségük van az új ötletekre, aztán hátha. A Mantle-t "mindenki" temette már akkor, összességében az AMD igencsak jól jött ki belőle. A TrueAudio nem sikerült... próbálkozniuk kell, a langyos vízben csücsülésből eredmény nem lesz.
A kártyák sehol nincsenek, ez tény, ezzel nem lehet vitázni!
www.smart-bus.hu
-
X Factor
addikt
Bogarásztam a hireket, de nem vagyok elorebb, hogy mikortol lehet kb VEGA-t szerezni. Szeptembert pleytkáltak, most tényleg még hónapokat kell várni, van valakinek esetleg vmi más infója?
Make things work
-
-Solt-
veterán
Nem vagyok marketing szakember, csak abból indulok ki, hogy mint felhasználó, számomra az őszinte kommunikáció jobban feldolgozható mint a lapítás. Még a rossz hír (várni kell még) is jobb mint a bizonytalanság.
Nyilván más a felállás egy játék fejlesztésénél, de például jobban feldolgozható a várakozás akkor, ha egy beígért fejlesztés csúszásakor kiáll a fejlesztő és elmondja, hogy problémába ütköztünk, dolgozunk rajta, ahogy van konkrétum jelezzük, mint amikor semmi infót nem adnak, minden másról van hír csak a "lényegről" nincs. Utóbbi esetben minden formátumban megy a hőbörgés, anyázás, előbbi esetben még a "júzerek" védik meg a fejlesztőt... Az őszinteség szerintem hosszút távon kifizetődőbb!
www.smart-bus.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs