Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Petykemano #24587 üzenetére

    Szerintem az interposert a 8 GB HBM2-höz annyira át kell tervezni, hogy nem mennek sokra a HBM1-es Fury-val. NV se vállalta be a Pascalra. Tapasztalatnak biztosan jól jött persze.

    Fury X-nek brutális fogyasztása volt, hogyha ebből indulunk ki, akkor az új gyártástechből mondjuk elérnek fele fogyasztást, meg kicsit magasabb órajeleket 4K shaderrel akkor örülhetünk. Tippre ez olyan GTX 1070 körül lenne.
    Ha a Polaris 200 Wattot kér 2300 SP-vel, 1300 MHz feletti frekvencián, akkor ez vajon mennyit fog 4K shaderrel? Max 250 Watt amit megemészt a nép kb a Pascal mellett. Szóval itt most a Fiji fogyasztását kell élhetőbb szintre vinni, kevesebb gyorsulás mellett.

    Szerintem simán reális tipp, hogy a kis Vega Fury X-1070 körül jöjjön 4000SP-vel , aztán ebből vágnak talán lejjebb is... Nagy Vega meg rejtély. 6000 SP ezek mellett megint csak vízhűtéssel fog kijönni ezen a csíkon. Bejelentés októberben, launch Karácsony előtt, hard launch januárban kb...

    A Zen meg csak viszi a pénzt szerintem. Elviszi a k+f felét... rég kikellett volna szervezni a CPU részleget, hadd vigye csődbe magát. Intellel nincs már értelme versenyezni meg kínlódni a Zennel. Annyira rossz már az AMD procik megítélése, hogy már akkor se vesznek az emberek AMD-t, hogyha hiperszuper termék.

    A CPU az Intel. Pont. A VGA-nál még van remény, de a CPU ág elesett már rég.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák