Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz daveoff #18019 üzenetére

    Valaki emlitette itt a forumon, de nem talalom uh azt inkabb hagyjuk, nem akarok keresgelni feleslegesen, nem is ott a lenyeg hogy kesett-e es mennyit (ha valaki tud konkretat majd leirja). Talalgatos topik te Jedi mester :DDD

    Ha terveztek 20nm-re is interposert es mukodott is annak lehet gyakorlati elonye a 14nm-re atallaskor, mert lathatnak egy tendenciat 28nm->20nm->14nm en, de ezt meghagyom a hardver mernokoknek, nagyon nem az en vilagom. En azt gondolom hogy lehet elony es az adatokat mindenkeppen fel lehet hasznalni, a kerdes mennyire relevans, illetve hasonlo-e a gyartastechnologia (plussz meg jo par altalam nem ismert faktor).

    Hogy mihez mennyi tapasztalat kell azt nem tudom, HBM eddig ugy latszik az elso generacio nehez szules volt, a HBM2-be mar tobben is beleugrottak, lehet jobban jartak volna ha inkabb Samsungot gyozik meg eloszor :U

    Ha nem kestek a 20nm miett akkor megkovetlek itt es most :R

    Ha az elkepzeles 20nm volt, de a gyarto miatt nem jott ossze, akkor az ujtervezes sok idot elvehetett volna, es azt nehez az AMD-re raverni, azt mar igen hogy nagyon egy gyartora epitettek akik nem teljesitettek az igerteket. Na meg nem volt B terv.

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák