Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz #45185024 #17066 üzenetére

    Mióta lett "durván jó teljesítmény" az, hogy egy külső fél (itt a Microsoft és az Oxide) segít neked behozni egy régi lemaradást?

    Az AMD nem tudott megfelelő DX11-es drivert írni a kártyáihoz (legalább is az nVidia-hoz képest), így most egy olyan tesztben, ahol minimálisra csökkent a driver szerepe (mert a játékfejlesztő feladatává vált, ami eddig a gyártóé volt..., vagy hát legalább is lett volna...) behozták a korábbi (szerintem csúfosnak is mondható) lemaradásukat.
    Ebben a DX12 benchmark-ban a fiatalabb és vízhűtéses FuryX utoléri az öregebb és léghűtéses 980Ti-t (legalább is referencia órajeleken, mert a 980Ti-ben valószínűleg jelentősen több a tuningpotenciál, főleg ha az is kap egy vízhűtést).

    Mióta "győzelem" egy újabb termekkel késve utolérni a konkurenciát egy olyan tesztben, ami nekik kedvez? "Durván jó" szerintem az lenne, ha a FuryX befogta volna a TitanX-et. Sőt, már az is "szép" lett volna, ha a FuryX DX11-ben is utoléri a 980Ti-t, vagy legalább DX12-ben lehagyja annyival, ami túlmutat a véletlenszerű mérési hibatartományon. De ilyenről szerintem szó sincs. A DX12 segített az AMD-nek leküzdeni egy problémát, amivel nem tudtak szembenézni a saját erejükből, de amúgy semmi különös nem történt, nem állt fejre a világ, mint ahogy azt sokan várták. :N

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák