Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    ccs2929: Nem rossz, de a másik szeméből picit több jobb lenne, és a szem hozzánk közelebb eső részén lenne a fókusz helye, try again, gyó' lesz :)

    Az új makró obit próbálgattam (takarítás közben :DDD ): (large-ban nézzétek)

    szerk: Tudnám hova a gyíkba került fel/be a képem... tegnap délelőtt ötlöttem fel, estig alig volt mozgás, most meg reggel óta megnézték már 2-300an, pedig alig van 1-2 csoportban benne, azok is makrós meg X gépes topikok, ahonnan 0 közeli érdeklődés szokott lenni.
    szerk2: Egyébként itt az eredeti kép; illetve innen a gombás ér valamit, vagy lapos, ***ok a színek, meg kicsi a dof és shiftdel?

    Van ugyan mellette egy portrécska gyengus fényeknél, ami ráadásul ekkora méretben nem is adja vissza mi milyen éles - persze, nyitva teszteltem az új üveget, de hangyányit rekeszelhetem volna hogy nagyobb legyen a dof - de hát azért feltoltam hogy látszódjon portréra milyen a 60-as. Ha arra lenne -hasonló döglött fények mellett- ötletetek hogy lehetne izgalmasabb képet eszközölni, megköszönném, gyanítom valamilyen állványra vakut felpakolós mutatvány lesz?! :R

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák