Új hozzászólás Aktív témák

  • South Velen

    addikt

    válasz Mr.Csizmás #5000 üzenetére

    Csak a topikból többen jártak úgy, hogy nem kapták meg a rendelésüket. Egyéb értékelős helyeken is rengeteg az efféle tapasztalat mostanság.

    Egyrészt ez önmagában baj, hiszen a csomagok mostmár egy átlagosnál jóval nagyobb hányada veszik el, tehát valami nagyobb gond van.

    Az igazi baj viszont az ezzel, hogy az ügyfelek elől ezt vagy eltitkolják, vagy tényleg ennyire balfasz az összes logisztikai-informatikai folyamatuk, hogy ők se tudják mi van ezekkel a csomagokkal.
    Mikor már várná másnap a csomagot az ember, akkor írnak megelőző este, hogy bocs mégse, és 2 nappal eltolják. Aztán 2 nap múlva ugyanezt eljátsszák. Aztán megint. :)
    Aztán már nem is írnak, csak a honlapon látod, hogy fingjuk sincs, mikor lesz csomagod.
    Emailre 1-2 nap mire válasz jön, de ha ezzel kapcsolatban érdeklődsz, van hogy sose kapsz választ. De teljesen mindegy is, mert ha telefonon, ha emailen érdeklődsz, jön egy sablon válasz, valami random hazugsággal.
    És már ott tartanak ezek a rendelések, hogy 1 hónapja húzódnak, és semmi info.
    Aztán van, akinek törölték is, van akinek még nem, de ugyanúgy semmi infó.

    De volt olyan is, aki megkapta, csak nem azt az S/N-t amit leszámláztak. 3 hete képtelenek kijavítani.
    Volt olyan is, aki teljesen más terméket kapott.
    De ez mind le lett írva itt az elmúlt hónapban, erre írtam, hogy megkérdőjelezed ezeket, mert úgy reagálsz mintha ez sima elcsúszás lenne.
    A gond nagyobb.

    Ezt nem lehet megmagyarázni azzal, hogy "el vannak csúszva ünnepek miatt".
    Más nagyobb-nevesebb boltból ekkora blőd sztorikat és ügyfélkezelést én mégnem hallottam.
    Azt nem értem különösen, hogy ha elvesztek ezek a csomagok, miért kellett hazudni az ügyfélnek, hogy "jön az csak késik bla bla'. Így utólag már egyértelmű a szitu, még december közepén elvesztek ezek... hogy hova lettek, az is jó kérdés.

    Az meg hogy nem létezik 0-s szállítási/átvételi díj, simán büntetendő, megtévesztő, mert ez direktben azt jelenti, hogy a kiírt árak nem igazak, mert minden esetben rakódik még rá valamennyi. (talán ez emag csinálja ezt még, de javítsatok ki ha tévedek)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák