Új hozzászólás Aktív témák

  • tboj

    tag

    válasz V/ #57432 üzenetére

    Végül megírtam az alinak a dispute-on belül, hogy voltam a postán és ott nem tudnak róla semmit, és hogy a nyomkövető oldalak szerint sem érkezett meg Magyarországra, így én nem tudok mit kezdeni a vámeljárással, hiába az én feladatom lenne, mert itthon nem is létezik a csomag még a rendszerben.

    Ma pedig lezárták a dispute-ot, és nem ítéltek refund-ot... Ezt a szöveget mellékelték hozzá:

    "Dear Customer, after checking, the current status of package is waiting for customs clearance in your country's customs office. We're glad to receive your messages but you didn't provide us with official documents from customs or other evidence to clarify the exact detained reason within 5 calendar days. Collecting customs duties is your national policy, and customs clearance is also the buyer’s responsibility. As a result, we regret to inform you that we decide to release the full payment to the seller according to the regulations. Please don't feel hesitate to contact us if you have any questions. Thanks you and have a good day. "

    Nem tudom, milyen hivatalos dokumentumot kellett volna küldenem a nyomkövető oldalak screenshot-jain kívül, de ilyet nem fog adni nekem sem a posta sem a NAV, ha nincs is ilyen csomag az országban... Valószínűleg az van, amit írtál, azt hiszik Európa egy ország vagy nem tudom, de még 7 napon belül lehet írni egy 1000 karakteres appeal-t. Abban megpróbálom nekik elmagyarázni, hogy Belgium nem egyenlő Magyarország.

    Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...

Új hozzászólás Aktív témák