Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    Átgondolva hogy mi várhat ránk a külföldről történő rendelések esetén és azt is figyelembe véve hogy változhatnak a küldeményeink nyomkövetési azonosítói és a mi postánk nagyszerűségét sem hagyhatjuk ki, ezért nekik is segítségként a következőt gondoltam ki.
    Ha az AliExpress szedné be az áfát ezek akkor is hasznosak lehetnek. (Nem egészen saját ötlet, az Angliából történő vásárlások eljuttatása közbe ötleteltünk az azonosíthatóságról és jutottunk erre az opciós megoldásra, ott sajnos az angolok egy része még a telefonszámot sem írja rá a küldeményre)

    1. Átértékelve az álláspontomat, az AliExpress szállítási címnél az opcionális cím helyére csak beírom az e-mail címemet.
    2. Minden vásárlásnál a nevem után egy 2 számjegyű sorszámot írok be és a vásárlást ezzel az információval teszem bele az Excel táblázatomba.
    Ezzel remélhetőleg azt érem el, hogy amikor értesítenek hogy megjött az EU-n kívüli küldeményem, akkor tudjam hogy melyikről van szó, nehogy rossz érték alapján számoljam ki az áfát amit be kell fizetni.
    Így ha változna a küldeményazonosító szállítás közben még akkor is tudható hogy melyikről van szó.
    Akkor is ha a lüke posta a saját maga által kreált azonosítót küldi az értesítőjükben, no akkor törhetjük a fejünket hogy most 2 $-os motyó vagy 20 $-os jött meg.
    Valaki másnak más ötlet? Mert azt gondolom hogy a 27% ármelekedés ellenére még mindig vanna jóáras küldemények.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák