Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz Misi1980 #20956 üzenetére
nem is tudom. vegyszert még hanyagolnám egyelőre. meg ugye, ha ki is írtja, visszajöhet, ha az oka nincsen tisztázva... gondolom. de a tippet köszönöm. lementem a szer nevét.
(#20957) Daywalker
persze. azt, hogy eltűntek, nyilván úgy értettem, hogy megkotlottak szegények. és nem, nem jellemző az elhullás. ha az lenne, nyilván azzal is foglalkoznék. egyik ancim szerintem 5 éve megvan. pár cory szintén.
de az évek során persze lassanként elfogynak. betegség szerencsére 1000 éve nem volt.
szóval az esetet én külön kezelném. egyedi. jöttek, megette őket az alga és ennyi
amúgy passz. nem tudom, mi nem tetszett nekik. minden esetre a vízteszteket megcsinálom.
remélem holnap a terraplázán be tudok vásárolni pár dolgot.
az aljzat
Aquatic Nature Dekoline Quartz THAILAND
2-3mm-es.
ennél kisebbre? de tény, hogy egy év alatt azért lesz már benne piszok.
diffúzor a múlté.
lilyt kipróbálom.
igen. azt hiszem előbb kellett volna kérdeznem erről az egészről, és utána bevásárolni. sebaj, max leállítom egy időre a belsőt. mást nem tudok tenni. vadiúj, 2 év garis. legfeljebb meghirdetem, csak elviszi valaki.
külső fűtő? az milyen?
én a dobozzal (belső szűrő háza) nem vagyok kibékülve, de kivenni nem tudom. csak ott van. de mire használjam, ha nem a szűrőnek? a helyet foglalja :S(#20958) havri1
csövek még nem voltak cserélve az elmúlt 5 évben.
849mm-esből mit ajánlotok?
UV-nak utánajárok. de ahhoz kellene egy külön szűrő, ami csak párszáz liter/ órás?
blackout? ecsetalgának úgy tudom, mint halottnak a csók. nem?
siporax szerintem lesz az összes lávakő helyett. meg némi átrendezés a szűrőben. ártani nem árthat.(#20959) Silentfrog
lehet befigyel most jó pár cucc. sipo, carbo, tesztcsíkok, stb.
nitrit, nitrát, ammónia... mindegyiknek külön tesztcsíkja van?
bevásárolok belőlük párat, aztán majd kérdezek még, hogy mikor és mely napszakban a legérdemesebb mérni.
nekem bejön az esőztető... de látod, mindenki más és más véleményen van
igen, azt hiszem 2 féle szűrőanyagot veszek.
az egyik siporax... a másikat még meglátom. a matrix (Seachem) nagyon istenítve van.
van is ára.
akkor jó a kimért siporax, oké.(#20961) bringasisti
látod, van aki kevesebbet mond vízcserére, van, aki sűrűbben tenné. sokak akár heti 2x is cserélnek 50%-ot. szerintük az a jó. háááát, nagy passz
egyik forma, aki nemrég járt nálam, akváriumokat takarított évekig. azt mondja, a legtöbb helyen sima szivacsszűrő van, és hibátlan minden. a halak és a növények is jól elvannak, alga semmi...
szuper. jó hír(#20962) Shrimplandhu
igen, siporax az lesz benne. szerintem a legfelső tálca azzal lesz tele. gondolom az valamivel több, mint 2 liter. még sosem mértem. vagy már elfelejtettem, régen volt
algagyilkoló hal: megpróbáljuk megint, hátha most nem vesznek el. nálam moha nincsen.
szerintem 2 darabbal megpróbálkozunk megint.köszönöm mindenkinek. maradok itt köztetek.ha lesz kis időm, linkelek pár képet, milyen volt az aki korábban.
a tiéteket is meg lehetne lesni valahol? vagy esetleg beraknátok ide képet? vagy ha korábbi hsz-ekben volt kép, azok linkje is jöhet. kíváncsi lennék, ki mekkora és milyen akváriummal büszkélkedik
köszönöm.
jaaa, holnap innen valaki lurdyba?[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest