Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz Sirandrish #20150 üzenetére
Meg-meg, köszönöm!
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
havri1
félisten
válasz Sirandrish #20152 üzenetére
Hm, nekem a MatrixTrop sera zacskóban jött (kimérve) . De már nem tudom, honnan rendeltem
Fogok szelektálni halakat, nem jársz tényleg erre? Szentendre[ Szerkesztve ]
havri
-
Sirandrish
legenda
válasz havri1 #20153 üzenetére
Sajnos nem..és még hol az aki. Most egy bútort próbálok levadászni, tudod a tegnapi kis beszélgetés miatt.. 3 lakatossal is beszéltem, de egyik sem vállal ilyet. A fa meg rohadt drága...legalábbis én nem találtam 40 alatt.
Hja és kaptam tollat meg biostartot ajcsiba
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
havri1
félisten
válasz Sirandrish #20154 üzenetére
Ytong is jó, az fix
Igen, sera toll, és azt hiszem neptun biostart volt nekem ishavri
-
Sirandrish
legenda
válasz havri1 #20155 üzenetére
Az az..azt kaptam én is. De Ytongal hogy csináljam meg? Csináljak 4 lábat meg rá egy 2-3 centis bútorlapot és kész? Vagy középre még egy 5. lábat?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Silentfrog
Topikgazda
-
Sirandrish
legenda
válasz Silentfrog #20157 üzenetére
Erről nincs valami leírás hogy pontosan mi hol mekkora és miért? csak mert az asszony is ezt mutogatja 2 napja
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz Sirandrish #20158 üzenetére
Meg kel nézni az ytong tégla méretét és így nagyon könnyen ki lehet számolni , hogy miként tudod megoldani. Én egy 1000 literes akvárium alatt láttam hasonlót.
-
Sirandrish
legenda
válasz Silentfrog #20159 üzenetére
De a képen ez Ytong? Csak mert én 20as és 35ös láttam, ...végül is 3x20 már elég magas.
-
Sirandrish
legenda
válasz Silentfrog #20159 üzenetére
Viszont szerintem arra a polcra be se férne a szűrő..
-
havri1
félisten
válasz Sirandrish #20161 üzenetére
Én nem tennék polcot. Akksi hosszától függően 3 vagy 4 ytong oszlop, és rá erős lap, szűrő a földön.
Viszont a konyhai bútorlap nem olcsó, métere 7e körül megy.havri
-
Sirandrish
legenda
válasz havri1 #20162 üzenetére
Én sem teszek polcot mert felesleges..nem férne be a szűrő.
Viszont lehet rám mosolygott a szerencse..találtam egy emberkét aki szögvasból tudna nekem csinálni és elég jó áron is dolgozik. Bár gondolom bútorlap attól még kéne.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz Sirandrish #20163 üzenetére
Szerintem a tégla az olcsóbb megoldás, és persze nem kell neked polc se, hisz akkor nem férne el a szűrőd alatta. Bútorlap mindenképp, kell de ha eléggé alá van támasztva akkor szerintem nem kell a munkalap, elég a bútorlap.
[ Szerkesztve ]
-
bringasisti
őstag
-
bringasisti
őstag
válasz Sirandrish #20163 üzenetére
Nincs olyan szögvas ami jó lenne. Vastagfalú ZÁRTSZELVÉNY
BENEFON DELTA--------N8
-
Sirandrish
legenda
válasz Silentfrog #20164 üzenetére
Nem feltétlenül mondanám hogy olcsóbb. Mármint egy Ytong 60x20x20as 1100ft körül van..és ebből kell legalább 9. Az már 10K és akkor van 3 lábam
bringasisti Megírtam az emberkének..kíváncsi vagyok hogy hogyan befolyásolja az árat...de a végén megint az Ytong lesz a befutó
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz Silentfrog #20157 üzenetére
Jó ez az ytong - os megoldás.
Annyi, hogy én fabirkálnék rá ajtókat, hogy ne látszódjon a kábelköteg, szűrő, elosztó és egyéb dolgok.(nálam pl. : fűtés, co2 palack, uv sterilizáló, na meg ezer apró dolog)[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Sirandrish
legenda
Amúgy az ytongot mivel lehet festeni?
-
bringasisti
őstag
válasz Sirandrish #20169 üzenetére
Ez egy szivacs szerű anyag, porlik ezért be kell vakolni
BENEFON DELTA--------N8
-
Sirandrish
legenda
válasz bringasisti #20170 üzenetére
Pont ezért kérdeztem
-
bringasisti
őstag
válasz Sirandrish #20171 üzenetére
Este teszek fel képet hogy néz ki közelről maga tégla
BENEFON DELTA--------N8
-
Sirandrish
legenda
válasz bringasisti #20172 üzenetére
Rendben, köszönöm
-
havri1
félisten
válasz Sirandrish #20173 üzenetére
Gyorsan le lehet "vakolni", gipsz vagy valami hasonló szivacsos szerkezetű, sima sűrű fogas fa fűrésszel nagyon könnyen formálható. Mondjuk a fűrész utána kuka, kimegy az éle. Én rigips cuccal vakoltam be (fürdőszoba). Mire végeztem, már lehetett is festeni, beszívja a nedvességet.
Nekem aksi alá nem tudom, hogyan lehetne megoldani, laminált parketta van, és nem fix, mozog. Súly alatt hihetetlenül deformálódik. Tehát ha leraknám, a vízszintes nem lenne mérvadó, aksi tuti megmozgatná. Meg azt se tudom, laminált lapra hogyan rögzítsem.havri
-
Shrimplandhu
tag
Sirandrish: Csak hogy megkavarjalak Zártszelvény állvány rajta egy bútorlap: mindent kibír. Kívülről meg függönyszoknyával vagy bútorlappal be lehet takarni.
[ Szerkesztve ]
http://shrimpland.hu/
-
Sirandrish
legenda
válasz Shrimplandhu #20175 üzenetére
Nem kavartal be. ..én is inkább afelé hajlok.
-
Sirandrish
legenda
válasz havri1 #20174 üzenetére
Ez lesz a vész terv. Nem tudom meggyőzni magam hogy ezt csináljam. Persze függ meg az ártól
-
bringasisti
őstag
válasz Shrimplandhu #20175 üzenetére
Nekem miden medencém így van megcsinálva + még egy polifom egycentis a tetejére.
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz Sirandrish #20173 üzenetére
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
Az hogy be fogatta a rendszer a képet az még elmegy, de hogy ilyen életlen is lett....
BENEFON DELTA--------N8
-
Sirandrish
legenda
válasz bringasisti #20179 üzenetére
Mi számít nagyon melynek?
-
bringasisti
őstag
válasz Sirandrish #20181 üzenetére
A kép minősége nagyon leromlott, de a lényeg azért látszik.
BENEFON DELTA--------N8
-
Sirandrish
legenda
válasz bringasisti #20182 üzenetére
Otthon tudom majd csak meg nézni mert telon ugy se látok semmit
-
Daywalker
addikt
No, vegul vettem egy hydor kulso futot, igy az se foglalja a helyet az akiban. Remelem megerte a penzt..
-
jegenye77
addikt
válasz Daywalker #20184 üzenetére
Nekem is az van. Nagyon jól teljesít.
Lemértem többször is és tartotta azt a hőmérsékletet ami be volt állítva elég pontosan. Így nincs mérő se az aksiba[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
myk74
senior tag
Egy ilyen diffit hogyan töltök fel vízzel?
[link]Eltörtem az újat és olyat keresek amit nem lehet szétszedni,így a szorító gyűrűt sem tudom majd eltörni!
Nincs kéz Nincs csoki!
-
Daywalker
addikt
válasz jegenye77 #20185 üzenetére
Holnap összerakom, hétfőn jönnek a növények, feltöltöm és indul a bejáratás. Már nagyon kíváncsi vagyok. Eddig """"szerencse"""" (bár ez a kifejezés jelen esetben szerencsétlen) hogy nem töltöttem fel, mert szegény vadászgörényünk ma költözött át az örök vadászmezőkre (11 éves volt, túlélte bőven a várható korát), így még most az utolsó pillanatba át kell rakni az egészet akváriumot és szekrényt máshova.
[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
Topikgazda
-
Sirandrish
legenda
válasz Silentfrog #20190 üzenetére
Hát azt mondták hogy nem lehet cserélni amíg akciós így egy 6500K-s és egy Plant. De mint látod mellette a karton "hengert"...abba egy másik 6500K-s cső van.
Gondoltam a szikláknak annyira nem kell a plantEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz Sirandrish #20191 üzenetére
Kezdesz belejönni ebbe úgy látom!
-
Sirandrish
legenda
válasz Silentfrog #20192 üzenetére
Szépen lassan tanulok...pl tőled
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz Sirandrish #20193 üzenetére
Meg az okosabbaktól!
-
Sirandrish
legenda
válasz Silentfrog #20194 üzenetére
De a többieket nem zaklattam több száz privin keresztül
-
Sirandrish
legenda
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz Sirandrish #20196 üzenetére
Nekem a színes márvány , vagy bazalt jobban tetszik.
-
Sirandrish
legenda
válasz Silentfrog #20197 üzenetére
Maradok is a korall márvány zúzaléknál...nekem is jobban tetszik..főleg a színe
-
havri1
félisten
Zöld pontalga mitől jön elő?
havri
-
havri1
félisten
A 12/16 os EHEIM ECO-nak a csövét úgy döntöttem, kipucolom, nagyon barna volt, de ami a lényeg, a flow iszonyatosan leesett. Mivel a szűrőben a szivacsot ~2 hónapja kimostam (Siporaxot nem, ne dem is volt láthatóan szennyezett), nem történt érdemi változás, maradt a cső.
Valami iszonyat mennyiségű barna alga/baktérium mittudomén mi volt benne! Most, mintha új lenne a szűrő, tolja ezerrel a vizet. De..A csapokat is leszedve észrevettem, hogy a csap átmérője brutálisan kicsi.
Igaz nem az akvarisztikában, hanem autóknál (turbó) érvényesül, ha leszűkítjük valahol, fojtást teszünk bele, az kihat ugye az egész teljesítményre. Nos, itt ez nem érvényesül?
Hiába a 12mm belső átmérő a csőnél, ha a csapban a fele sincs.
Csapot kiiktatva jobb az átfolyás ?havri
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest