Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Joshi #14401 üzenetére

    Robo recall ami járt hozzá, Echo Arena ingyenes, The Lab, Aircar, a Coco VR ha csíped a Disney-s világot halloweeni köntösben (nekem tetszett). Esetleg még a War thunder ami Joy nélkül is élvezetes, azzal pedig egyenesen király.
    Rec Room ugye ingyenes? Azt is nagyon ajánlom, sok jó játékmód van benne, pl van Battle Royale mód is.
    És persze bármi ami megvan neked és eddig nem VR-ban játszottál vele, hanem csak úgy a monitoron. Ilyenek az autós simek, Elite Dangerous, Payday 2 (ez főleg nagyon jó VR-ban), Alien Isolation (MotherVR mod) The Forest.

    Viszont ha ezeken túl van az első vételek között kell lennie a Beat Sabernek. Nálam ez lett az első számú legjobb VR game.

    Jah és csak mellékesen egy tanács: szerintem első körben ne hasonlítgasd a headsetet. Próbáld meg élvezni és nem kritikusként vizsgálgatni, hogy most ez jobb vagy rosszabb mert azt csinálod, nem fogod örömed lelni benne. Először csak simán nyomd a gameket és engedd, hogy beszippantsanak. :D Majd aztán ha itt-ott kevésnek gondolod akkor húzz az SS-en oculus debugtool-lal.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák