Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Na és akkor tanultak a két évvel ezelőtti hibájukból vagy most megint összeomlás lesz?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz KisTücsök #80251 üzenetére
Most fordítottak a szerepek. Kíváncsi leszek. Ronaldo fos, Kroos meg kurva jó volt és lecserélték. Ráadásul nincs már csere.
Most elfogultság nélkül a Realnál Bale és Modric volt a legjobb Kroos-on kívül.
Na jól van megdícsérlek erre kikúrod a stadionból, nem leszünk haverok...
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
L_YKing
addikt
Brutal milyen taposak... El nem tudom kepzelni hogy nem birjak. Miota fociznak azota edzenek... Most meg 100 perc utan mint egy puding ugy esik ossze...
Real meg lesgollal vezetett... Miket hagyok ki?
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
DeathBat666
aktív tag
Nem értem ezt a hosszabbításos rendszert, komolyan mondom semmi értelme, csak szenvedés az egész..
barca0519951: aki már focizott akár megyei szinten is tudja, hogy az edzés meg a meccs egészen más erőnlétet igényel, attól még hogy napi2-3 órát edzenek, nem biztos, hogy bírni fogja meccsen is egész más a kettő, nem úgy kell elképzelni, hogy itt is fut meg ott is, csak nézők előtt.
Addig jatszatnam amog nem lo golt valamelyik.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz DeathBat666 #80255 üzenetére
Addig jatszatnam amig nem lo golt valamelyik.
Ha lattad a Barca - Sevilla meccset akkor ertened miert mondom ezt... Ott nem volt 10ed ennyi fetrenges persze persze tudom az csak kupadonto nem bl... Mert ugye ez lehet az oka.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz L_YKing #80254 üzenetére
a folyamatos koncentráció sokat kivesz az emberből.
szerk:
az csak kupadonto nem bl... Mert ugye ez lehet az oka.ezt valószínűnek tartom. a játékosok jó részének ez lehet az egyetlen esélye bl-t nyerni, ami a klubpályafutás csúcsa.
nem tudom, hogy spanyol kupa mennyire fontos a csapatoknak, az olaszok pl hagyományosan a b/c csapattal nyomják, nem sok ázsiója van.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
KisTücsök
addikt
Ennél a pepe-nel valaki mondjon már nagyobb bohócot. Elképesztő.
Tizik... fasza.
-
törölt tag
Az mi volt?
-
Tibiajax
nagyúr
pepe.
-
pohár
félisten
válasz #16514048 #80260 üzenetére
atya úristen
hátha behúzza a Real, de nem tartom valószínűnek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
L_YKing
addikt
Ronaldo szegenyem semmit sem csinalt azt mindja istenne avatja magat.
Lesgol... Hat ha ezt mar nem eszem meg.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
kapufával bukni a bl-t...
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Enzolord
addikt
Nincs igazság a fociban..
Hogy nyerhette meg ez a ********* csapat..
Lesgóllal..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
Na tessék. MotM: Cristiano Ronaldo.
Ezt nem érdemelték meg, de legalább ennek is vége.
És videóbírót, mielőtt teljesen megutálom ezt a sportot. A BDSRSTNT!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz KisTücsök #80270 üzenetére
Ezt se...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz KisTücsök #80270 üzenetére
A döntőben jobbak voltak. Az egy dolog hogy könnyű úton jutottak ide, de a Sevilla győzelme sokkal nagyobb vicc volt.
Atletico-t sajnálom. Nem tudom mit kéne még csinálniuk hogy meglegyen. Elverték az atombarcát, a homo bayern-t, de ez sem elég.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Motion_Blur
félisten
Jobban játszottunk, megvan a 11.!!!!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
DeathBat666
aktív tag
Grat a Real-nak, hogy megnyerték a BL-t, de nem hinném, hogy Európa legjobb klubcsapata nyerte meg..
-
szab.tam
nagyúr
válasz Motion_Blur #80275 üzenetére
"Jobban játszottunk, megvan a 11.!!!"
igazítva:
Jobban játszottunk, megvan a 1:1.!!!fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
Sajnálom az Atletit, ha lenne videóbíró, akkor most ők ünnepelhetnének. Szerintem jobban megérdemelték volna.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz szab.tam #80281 üzenetére
Jobban se játszottak, nekik fújt a köcsög bíró, ennyi...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
addikt
válasz #16514048 #80283 üzenetére
Miért ünnepelhetnének? Akkor 0:0 maradt volna az eredmény, és teljesen más meccs lett volna. Ilyenkor nem egyet le kell vonni az egyik csapattól. Lehet, hogy ha azt nem adják meg, akkor aztán 3:0-ra nyernek rendes játékidőben. Helyzetek alapján megvolt rá az esély. Én úgy álltam a meccshez, hogy talán az Atleticónak szurkoltam, de olyan óriási Real-helyzetek maradtak még ki, hogy szerencséje volt az AM-nak, hogy döntetlennel ki tudták húzni. Inkább a Real érdemelte meg.
-
Sdi
addikt
Hala Madrid! Szép volt fiúk
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
szab.tam
nagyúr
m4 szavazás: cr a meccs embere.
engem az egész meccsből az bosszantott, hogy a 6. percben nem ment be a real helyzet.
nah, onnantól lett volna más.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
Ha a lesgol nem gol, lehet meg jobban be lesznek daralva... Azt hittek szokasos szar stilusukkal elerhetnek valamit... Jovolt latni hogy mast is tudnak. Ez most keves volt. Majd maskor.
-
szami777
addikt
Mar kb mindenki leirt mindent a meccsrol.
Kiemelnem Clattenburg-ot, amennyire en lattam, remekul tartotta kezbe a meccset, jo iteleteket hozott. Igazi angolos stilusban nyomta, a játék joval folyamatosabb volt mint ha a bajnoksagba talalkoztak volna. Es ez jot tett a meccsnek nagyon. Favagas sem volt.
Atleti gyozelmet akartam volna, de hat ebben a szezonban semmi sem ugy sul el ahogy en szeretnem. Mar megszoktam.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szab.tam
nagyúr
válasz Richard! #80296 üzenetére
"mert csak őt ismerik..."
maradjunk annyiban, ha fel lett volna tüntetve a listán messi, valszeg ő is kapott volna néhány voksot...
a honi drukkerek(?) tekintetében, a spanyol foci relációjában már többször kiderült, hogy van élet az agyhalál után is.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest