Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz DeathBat666 #79551 üzenetére
Azt se tudja, mit beszél. Manapság kb minden meccs tele van alattomos megmozdulásokkal. Angliában pont az ő csapata az egyik főkolompos ebben, ezért dupla LOL.
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
válasz Citroware #79552 üzenetére
Te meg fejezd be annak az isteniteset aki miatt mar a fel PL kapott veszettseg elleni oltast, illetve Europa teruleten elszorva meg talalni rokkantakat es lelki serulteket.
Zsenialis focista, a jateka lenyugozo. De nem kell hirdetni, hogy ez az emberi nulla szamodra a hos.
Orulj neki, hogy meg lathatod jatszani, ki tudja mikor kattan be vegleg.
Lapozzunk. -
addikt
válasz Assimilator #79553 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ő az én hősöm, csak azt, hogy ott akkor azon a meccsen hős tettet hajtott végre a csapatáért.
-
DeathBat666
aktív tag
válasz Assimilator #79553 üzenetére
"Orulj neki, hogy meg lathatod jatszani, ki tudja mikor kattan be vegleg."
-
addikt
válasz DeathBat666 #79555 üzenetére
Csak nem fogják elaltatni.
-
pohár
félisten
válasz Assimilator #79557 üzenetére
Ibra után úgy porladna el, mint a száraz kutyaszar
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ringman
nagyúr
válasz DopeBob #79532 üzenetére
A színészkedés/műesés szankcionálása
ez nagyon ráférne a focira.de a 11-esek szigorítása is jó dolog szerintem.
---
Külső személy beavatkozása a játékbaa legviccesebb az volt szerintem, mikor a magyar utánpótlásválogatott gólját egy fekete macska akadályozta meg [link]
szerk:
suarez meg pepe vagy roy keane szint gyökérségben. ja costát ki is felejtettem.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
szami777
addikt
válasz Citroware #79552 üzenetére
Costával csak akkor jöhetnél, ha én nem ismerném el, hogy ő is egy patkány, De pontosan tudod, hogy én is elismerem, nincsen rajtam szemellenző, ha az alamusziságot kell megítélni.
A csapat többi tagja meg semmivel sem alamuszibb a poolodnál. Itt ezt lezárhatjuk.
És sztem Maradona is az. Hiába volt egy elképesztő klasszis, emberként sose bírtam. Itt azt kéne észrevegyed, hogy más a focitudás és más a személyiség. Suarezt is elismerem, mint kiváló focista.
Nem azért írtam ezeket, mert utálom, hanem mert ez ott a vb-n genny dolog volt, hősként feltüntetni meg felettébb vicces.Egyébként meg azt ne mond, hogy az elmúlt hat évben nem volt olyan, hogy mondjuk szögletnél/beadásnál a kapufánál álló védő feje felett bement, nem tudta elfejelni, de mégse próbálja egyik se kiütni. Pontosan te is tudod, hogy rengeteg ilyen van. Én ezt innentől lezártam.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Assimilator
őstag
válasz szami777 #79560 üzenetére
De csak azert ekkora mellenyed, mert Drogba mar nem a keret tagja.
Miket tudott o is muvelni.
A kedvencem az volt, amikor a birodalmi lepegeto testalkatat a delutani esoszitalas is kepes volt elboritani, repteben azonnal lapert uvoltve, ha ugy hozta a szukseg. Ha 5x egy meccsen, az se volt gond. -
venember83
nagyúr
Ez csak szerintem csúnya?
Az már külön történet, hogy azok mutatják be a mezt, akik jövőre tán nem is fogják hordani. Morata ügyében állítólag már a papírmunkát intézi a Real (Zidane-tól függ, hogy eladják, vagy ismét kipróbálják), Pogbát bármikor kivásárolhatja valamelyik pénzmosoda, Hernanes meg egyszerűen kevés a Juventus csapatához. Mondjuk tavaly is Comannal mutatták be a fekete-arany mezt. Ez akkor valami hagyomány.
Viszont a kapusmez nagyon tetszik:
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
válasz venember83 #79562 üzenetére
Szerintem nem csunya.
A rozsaszin buzulos mezhez kepest pedig divatdiktator. -
L_YKing
addikt
válasz forceberg #79550 üzenetére
Mondjuk nem tudom... Harapás szerintem nem olyan durva mint egy lábtöréses becsúszás, vagy kevésbé olyan ocsmány, mint a köpések amit ugye Chelsea játékos is gyönyörűen végrehajtott [link]. Persze mindenkinek más ez is.
Az a nagy kérdés a mai napon, hogy lesz-e bunda mint az Ajax bajnokiján vagy sem.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
DeathAdder
veterán
válasz szami777 #79548 üzenetére
120. percben simán megtettem volna én is, mi veszítenivalód van? Szinészkedés ugyanilyen alpári dolog ami napi rutin, főleg a laligában. Na azt is simán pirossal büntetném.
Közhiedelemmel ellentétben suárez messze van a patkánytól, mai napig kötődik volt klubjához és hangot is ad ennek, jótékonykodik, gyerekeknek segít, persze ha egy koszos színesbőrű beköpi hogy rasszista-rasszista akkor el kell meszelni 8 meccsre, ha meg a klub kiáll mellette akkor a média lehúzza a klubot is (ezért van most kuss sakho körül a klub részéről)
Lehetne sorolni hogy kik patkányok de inkább nem fogom. PL-be akkor ő volt a rosszfiú ami előtte is volt és utána is lesz, meg a nagy színész, mégis akkoriban volt egy januzaj aki köröket és sárga lapokat vert rá szinészkedésben mégis mindenki suárez homorításain volt fennakadva.Attitűde olyan amilyen, a harapást valóban szankcionálni kellett mert nem futballpályára való. Rajtam sincs szemellenző, gondolom az átjön hogy a poolhoz is objektíven állok, sosem elfogultság beszél belőlem
-
venember83
nagyúr
válasz Assimilator #79563 üzenetére
Az olaszoknál nem buzis szín a rózsaszín. Lásd pl. a Giro éllovasa is rózsaszín mezt visel, a GdS színe a rózsaszín stb.
Ebből a szempontból mindig Mandzu érkezése ugrik be:
-
Assimilator
őstag
válasz venember83 #79566 üzenetére
Elso mondatomat inkabb toroltem.
Maradjunk annyiban, hogy nem veletlen tart ott az olasz foci, ahol van. -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #79562 üzenetére
épp akartam írni, Hernanes..... lolka
pont egy interből kegyvesztett emberkével reklámozzák ezt a kommersz, semmilyen mezt -
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #79568 üzenetére
Feltehetően amúgy csak ők rendelkeznek adidas-szerződéssel a csapatból. Ennyi lehet az ok.
Assimilator: Tehát egy színre vezethető vissza az olasz foci hanyatlása? Hogy erre nem gondoltak a szövetségnél, a különböző kluboknál stb. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne száműzni a rózsaszínt, mint stadionok építésével vesződni, nagyobb bevételre törekedni stb.
-
Assimilator
őstag
válasz venember83 #79569 üzenetére
Csak poen, ne szivd mar ugy mellre.
Meg jo, hogy toroltem az elso mondatot. -
addikt
Hajrá Granada!
-
Assimilator
őstag
Na de mivan ha az Atleti nyer 40-0-ra, a tobbiek pedig kikapnak?
-
addikt
válasz Assimilator #79575 üzenetére
Semmi, mert az egymás elleni eredmény számít, nem a gólkülönbség.
Ja és a Barca amúgy is gondolom jól lepénzeli a Granadát, akiknek már semmi tétjük nincs.
-
DeathBat666
aktív tag
Visca el Barcelona, nekem egész jó kis idényem lenne (szurkolói szempontból), ha bajnok lenne a Barcelona, EL-t nyerne a Liverpool, Fradi meg már mindent megnyert, szóval hajrá
mondjuk egy Barcelona BL címvédés jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathBat666 #79583 üzenetére
mondjuk egy Barcelona BL címvédés jobb lett volna
elcseszték sajnos..még a nou campban. nagyon
fene egye meg -
addikt
Na, maradjon így az eredmény mindkét meccsen.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ahhoz képest hogy mennyire szoros lett pontokban a vége, még így is dög unalmas volt ez a spanyol title race. Jöhetne egy csavar a végén.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
addikt
Csak rosszindulatúan poénkodtam nemrégiben, de nem gondoltam komolyan. Viszont amit most láttam, olyat még soha nem vettem észre, és talán igazzá vált a poén.
Nézzétek meg a gólt:
[link]1. A Granada jobbhátvédje látja, hogy Alba elfut oldalt, mégis egy pillanatra megtorpan, hogy Alba lépéselőnyben legyen és pont ki lehessen ugratni. De nem ez a szembetűnőbb.
2. Középen Suarez befut a labdáért, és mindezt a Granada balhátvédje és a bal középső hátvédje csak állva nézi, nem akartak vele futni, hogy megelőzzék, míg a jobb középső hátvéd azért elkezd futni (de az sem mindent bevetve), csak hogy alibi módjára odamozogjon, hogy úgy csináljon mintha megpróbálná elvenni. Ilyet még profi fociban nem láttam, voltak már korábban is megérzéseim (azokat is spanyol kiscsapatok követték el a Barca és a Real ellen), de ennyire szembetűnő eset még nem volt, hogy ennyire átlátható legyen, hogy engedték a Barcát gólt lőni. Mert ezt engedték. Meg kell nézni vagy ötször a videót, és látszódni fog, hogy a Granada hátvédjei egyesével meg sem próbálták elvenni a labdát. Ez le van zsírozva, kristálytiszta. Szemmel látható bunda.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
B0V9B
tag
válasz Citroware #79589 üzenetére
Ez nem bunda, á hol... 18-as játékost a szünetbe cserélném is le valamelyik labdaszedő kissrácra, az jobban hajtana.
Bezzeg ha a Chelsea küzd a Tottenham ellen hazai pályán, akkor szégyelljék el magukat mert bajnokot csináltak abból a Leicesterből, amely úgyis bajnok lett volna 1 fordulóval később. -
cyberkind
félisten
Jó szar az EB hivatalos "zenéje" ha egyáltalán lehet zenének hívni.
-
Ringman
nagyúr
remélem ez volt mancs utolsó meccse.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest