Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Cs1csó #191048 üzenetére
Persze, a játéktérre se gurítsák vissza a labdát! Mit képzelt TAA? Nem is értem, ekkora gengsztert...
Az időhúzásos téma egy kreténség pláne a 9+ perces hosszabbításokkal. Tovább kell mutogatni a szponzorokat, meg bele kell lógni más sportokba vagy mi az arabok elvárása?Jelenleg nem lehet pozitív változásként tekinteni rá szerintem, mert össze-vissza szórják a lapokat.
Bedobásoknál különösen nevetséges. Akkor már határozzák meg, hogy hány másodpercen belül kell játékbahozni a labdát, nem pedig hasraütés szerűen.
Arsenal meccsen volt egy olyan jelenet, hogy lefújt egy szabálytalanságot a javunkra a bíró, de a Fulham csatár aki megszerezte a labdát úgy tett, mint aki nem hallotta, hogy vagy 4X fújt a bíró és elszaladt a labdával vagy 30 métert. Ez nem időhúzás?
Go Gunners!
-
DS39
nagyúr
válasz DeathAdder #191050 üzenetére
Köszi.
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #191035 üzenetére
Hozzászoknak majd hogy nem reklamálok minden ellenem hozott ítéletèrt, nem rugóm el a labdát, nem mondom meg a sporinak, hogy ki érdemel lapot.
Persze ez nem old meg semmi meglévő problémát, meg nem javítja a játékvezetői döntések minőségét, se a Vart, csak kevesebb hisztit és időhúzást szül, remélhetőleg.
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #191038 üzenetére
Landucci nem kommentálja a bírói döntéseket, Allegri betegség miatt nem jelent meg a sajtó előtt, Pogba meg örül, hogy nem veszített a csapat. Vicc az egész úgy, ahogy van.
Ui. Állítólag volt egy kezezés is, amit elnézett a bíró, szóval nem csak a Juve javára tévedett.
-
nagyúr
-
7600 GS
addikt
Mancini irány az arabokhoz.
Eszem megáll.
-
mephi666
nagyúr
Darwint biztos megszerették a hazai szurkolók
...minden sikeres játékos mögött áll egy... Szoboszlai?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
7600 GS
addikt
válasz Napfénysüti #191056 üzenetére
Valószínűleg idén is meglesz a bajnokság, nem kell aggódni.
Vini 1 hónap off, felkészül Joselu!!!
-
perempe
addikt
válasz mephi666 #191058 üzenetére
Szoboszlai két és fél játékos helyett futott, most is remek a magyar középpályás sajtója
Nekem ez már sok, nem akarok róla ennyit olvasni minden meccse után.* Brahms: 4. szimfónia *
-
mephi666
nagyúr
válasz perempe #191060 üzenetére
...én szívesen olvasom: főleg, hogy nem arról van szó, hogy magyar oldalakon részrehajlóan ajnározzák, hanem nemzetközi lapok is sorban elismerik a teljesítményét Puskás játszott 60 éve topcsapatban... azóta ki vitte olyan szintig, mint most Szoboszlai? (tekintsünk el attól, hogy pl Bogdán Ádám, Gulácsi vagy Németh Krisztián is megfordult a 'poolban: lehetőséget nem nagyon kaptak... Szoboszlai meg már a 3. meccset tolta végig teljesen, nem is akármilyen teljesítménnyel)
...nagyon kellett már a magyar focinak egy ilyen karakter, aki most példát mutathat a fiataloknak, hogy alázatos, kitartó munkával el lehet eddig is jutni... jó lesz látni, ha sok gyerek nem CR7, Haaland, Messi mezben szaladgál, hanem szép Szoboszlaisban
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
hdanesz
őstag
Szerintem teljesen érthető, hogy most minden róla szól. Azért csak alig két hónapja került egy magyar játékos az egyik PL-ben szereplő, nagy múlttal rendelkező csapathoz. Nem kevés pénzért.
Ahogy az eddigiek mutatják nem a kispadra igazolták. Hogy később mi lesz, azt senki nem tudja. Biztosan csitul majd a 'mánia', ha: 1. megszokjuk ezt a szitut, hogy hetente magyar játékost látunk a Pool kezdőjében vagy 2. romlik a teljesítménye...és feledésbe merül.
Az utóbbit nagyon nem szeretném, hiszen évtizedek óta nem volt magyar játékos ilyen szintű csapatban kezdőként.
Ahogy mephi666 is írta, az külön öröm, hogy külföldi oldalak is elismerően nyilatkoznak róla.
-
7600 GS
addikt
Örülni kéne neki, hogy hosszú idő óta van egy topligában (besztlíg ) komolyan jegyzett játékosunk, bízzunk benne, hogy fogják őt követni többen is.
Engem pl az nem érdekel, hogy ki mit bohóckodik az araboknál vagy amerikában, nem is szoktam az ezeket taglaló cikkeket meg posztokat olvasni.
-
IreN!CuS
őstag
válasz Napfénysüti #191056 üzenetére
Nem hiszem, hogy rá komolyabban lehet építeni. A kis 16 éves srác már most többet rakott le az asztalra.....
Ha a Gabi, Pedro, Gündi, Yamal és tán a hőn szerett Fatima összeèr akkor lehet harc a bajnoki címért és a kupáért. Talán megéljük, hogy a csoportból sem esünk ki és végre megverhet valaki minket tavasszal is.
Amúgy a beállt beton ellen továbbra sem tudunk semmit agyig felmegyünk, hogy utána copjuk a kontrát. Amíg ez nincs megoldva sokat nem kell várniSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #191064 üzenetére
...én is szívesen járnék abban, csak asszony a hivatalos mez árának említésekor majdnem elájult, így egy időre elnapolva a beszerzés ...ha netán váratlan pénz esne be, akkor viszont esélyes, hogy megy a rendelés
-
Cs1csó
félisten
válasz dellfanboy #191070 üzenetére
Megkérik az árát bár egy normálisabb nyugat-európai fizetéshez ami nem minimálbér (még ha ottani akkor sem) úgy már nem vészes.
-
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #191054 üzenetére
ezek annyival több felesleges hülyeségek, amire figyelni kell
mert amúgy egyesek ugyanúgy reklamálhatnak és elrúghatják a labdát, gordon is hogy el rúgta? meg joelington? 6ig számoltam, egyik sem kapott sárgát, de akit szabálytalanul kibasznak a vonalon túlra aki onnan seggen ülve vissza bedobja a pályára a labdát az sárga lap a meccs 5. percében egy védekező játékosnak
szóval ja, lehet jó az irány, csak ha 1 percen belül ugyanazt a szituációt kétféleképpen fújja, és ebből van a meccsen még 10, akkor kuka az egész, márpedig az elmúlt 3 furdoló meccsei alapján ez látszik
-
bandus
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz bandus #191077 üzenetére
úgy értettem, hogy topligák (angol, spanyol, olasz, német) nagy múltú, általában top6-ban helyet foglaló csapatában Puskás óta nem nagyon volt magyar játékos, aki rendesen megvetette volna a lábát Kerkez-ből még tán kinézem, hogy a Bournemouth csak egy állomás neki
-
forceberg
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz bandus #191077 üzenetére
attól hogyha tavaly 3 ponttal többet gyújtenek és BL-be kerülnek sem lennének most topcsapatnak nevezhetők (bár ez relatív hogy milyen értelemben hívja annak valaki)
nagyon döcög a dolog, rohadt lyukas a keret és tele van rendszeridegen játékosokkal, épp úgy mint tavaly.
de BL-t is nyertek már úgy, meg a cselzi is hogy nem végeztek top4-ben, szóval attól még nézhetnének ki jól hogy nincsenek BL-ben, de nem néznek ki jól
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #191081 üzenetére
...az a 15millió aprópénz volt érte, ha folyamatosan hozza a szintet, szerintem gyorsan ugrani fog rá egy 4x szorzó és feljebb vált
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #191075 üzenetére
Jah, főleg ennyi sérülttel, igen, Vini is off 1 hónapig, meg csatár nélkül.
-
mephi666
nagyúr
Diaz annyira nem volt vidám (mondjuk statot nézve kevesebb labdaérintése volt, mint Gakpo-nak, akit kb nem is láttam játékba avatkozni... csak hát Diaz labdaérintései és megmozdulásai látványosabbak... Gakpo meg csak tette ide-oda a labdát észrevehetetlenül)
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
-
-
DeathAdder
veterán
válasz Richard! #191081 üzenetére
amúgy a Boszmosz néz ki a Brighton-Brentford után a következő szexicsapatcsnak, bár Boszmosznak nem ilyen sportfogadói analitikus zseni a tulaja, mint a másik kettőnek, de szerintem jó helyre ment Kerkez
ami a legnagyobb wtf inkább hogy Mohammed Kudus hogy az istenbe mehetett West Hambe miután a Brightont visszautasította
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
tücsök tamás
Scott McTominay is currently the favourite of the shortlist of FC Bayern for a „Holding Six“. Bayern Bosses are working on the Deal with
@ManUtd
and his agents
@altobelli13@BILD_Sport
-
cyberkind
félisten
Pont ezt akartam kérdezni tegnap, hogy mi történt, de zek szerint semmi extra, csak a szokásos teljesítményromlás.
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #190887 üzenetére
Fú de nagyon nem amúgy. Olyan kókler neveket dobált a sajtó, hogy fogtam a fejem, mert a Pro Vercelliből jobbat lehet hozni. Ezért tűnhet úgy hogy optimistább vagyok azokkal akik legalább tudnak focizni.
Pl viszkettem az ötlettől hogy McTomi jön, csak fohászkodni tudtam hogy a) ne b) ha jön, gyorsan elviszi a reptérről a Bárszá c) esetleg véletlenül elkezd focizni és jó lesz és beválik.Látod nem is értek én ehhez, a Bayern elviszi Tuchelnek. Szóval tuti extraklasszis a srác, már nem is fél annyira a labdától.
Lukaku mezcsókolgatásától is megugrik a gyomor. Ettől még jó csatár, egy olyan profil ami segíthet.
Egy Dybalának egyértelmű hogy örül az ember, Aouarnak is, Paredesnek is már csak azért is mert a mi farkasunk kölyke. Sanches esetében a sérülékenysége amitől tartottam és be is jött sajnos, pedig jól mozgott.
Nem örültem Ibanez eladásának mert NDicka hiába jó, kell neki idő hogy megszokja a rendszert. Lllorentében sem bíztam csak azt reméltem hogy rutinból hoz egy átlag jó szintet, aztán hála az égnek ezt sikerült is beváltania.Az iráni Messiben meg van potenciál, de sérülékeny, nem is a kezdőbe lett igazolva szerencsére, kiegészítő embernek megfelelő lehet. Januárban jön elvileg a kis brazil srác, róla ódákat zengett néhány játékos analízissel foglalkozó lap, meg az eredményei is jók, simán berobbanhat Európában is, de nem hiszem hogy taktikailag elég fegyelmezett, tehát idő kell majd neki.
PS. AS Roma 2 meccs 1 pont 3 kapufa , hát elkezdődik...
Az eddigi két ellenfélnek összesen 5 kaput találó lövése volt ebből kapott a Roma 4 gólt.
Helyzetek minősége alapján summa 0,88-as xG-ből kapott a Roma 4-et.
Kell a Lukaku meg muter woodooja.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
7600 GS
addikt
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #191095 üzenetére
Túl sok meccs egyhuzamban, illetve talán a 22-es csodaszezon utóhatása.
-
mephi666
nagyúr
...kefehajú milyen kapufát lőtt
ui: Sommer ideje hamarosan lejár, mert pár nap és itt a Herbst
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
cyberkind
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest