Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #182438 üzenetére
A Juventusnak szurkolni túl snassz, azt mondod? A Sporting ellen még bírja az Öreg Hölgy, a Google szerint.
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
Baz+ ez a sarga mekkora vicc...
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
nem rossz kis csapat ez a sporting..
aki a 65.percben még nem áll 1-0ás vesztésre torinóban, az nem rossz
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #182454 üzenetére
áhh.. ez a sporting a benficánál sokkal masszívabb csapat
hála az égnek h ti kaptátok, és nem az inter.. -
Redneck
nagyúr
Így kell a B sorral magunkra húzni a spanyolokat. Gratulálok!
Kb. 40 perce csak a birkózás, meg a flipper megy.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
BenHans
addikt
Megvárjál
Redneck: Nálam is fosch az emnéty, akad, cserébe a képminőség is hulladék a bitrátával az élen. Szintén Digi kábel...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
sh4d0w
félisten
Baz+ mekkora loser a MU...
-
Tibiajax
nagyúr
hattttalmas maquire
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
2-2. Jó kezdésből, egy nettó rémálom lett. Ezt most miért kellett így? Ezzel a Sevillának adom a továbbjutási esélyeket. Vicc amit a MU a második félidőben csinál.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
homeless09
őstag
Ilyen eredménnyel, ennyi sérülttel, essenek is ki. Abszolut megérdemlik.
Ezt a Sevillàt 4-gyel kellett volna verni.
Nem is értem ten Hagot, mit gondolt mikor behozta mekgájvert. Élet meg veszély a pali minden percben.[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
sh4d0w
félisten
válasz homeless09 #182463 üzenetére
Errol most nem tehet, de valahogy sorsszeru, hogy igy alakult - akarmit is mondjon DeathAdder kollega.
-
Redneck
nagyúr
válasz homeless09 #182463 üzenetére
Ezen a meccsen egyáltalán nem volt rossz. Az hogy a második góljuk így alakult, benne van a pakliban. Egy félidőnyi felesleges birkózásból és a fasz cserékből ered az eredmény.
Ezt le lehetett volna simázni 2-0-ra. Érthetetlen az egész, igazi suttyó második félidő volt. Nem gondoltam volna hogy így alakul.
-
homeless09
őstag
válasz sh4d0w #182464 üzenetére
Ten Hagot tudom hibàztatni, felesleges, hasztalan, és korai cserék voltak. 80-90. Perc között lehet behozni 5 zs kategóriájú játékost, nem a meccs magjában…mindenhogy el lett b*szva…0 az egész, nagyon dühös vagyok.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
classic B
senior tag
válasz homeless09 #182466 üzenetére
Inkább Malaciara vagyok mérges, mint bárki másra. Ő hozta vissza meccsbe a spanyolokat.
-
Redneck
nagyúr
válasz homeless09 #182466 üzenetére
Szerintem is nagyon szarul, és korán cserélt. Az eredménytől függetlenül, Lisandro Martinezért aggódom leginkább. A csapat egyik motorja. Ha neki lőttek, a bajnokságnak is lőttek.
Fasznak kell lehozni a jobb játékosokat? Sárga ide vagy oda, nem most kell pihentetni, nem a City keretével gazdálkodunk.
-
nagyúr
2-2 lett az MU meccs úgy hogy 2-0 volt a félidőben? LOL
Més que un club!
-
Redneck
nagyúr
válasz Napfénysüti #182469 üzenetére
Mi az? 5 gólt rúg, de 2-2-re végez?
Manchester United.Kíváncsi leszek a visszavágóra Rashford, Martinez, Varane, és Fernandes nélkül... NSO top komment:
"A Sevilla az EL Real Madridja."[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz sh4d0w #182464 üzenetére
nem láttam de a bajnokságban a mu koránt sem olyan jó amilyen helyen vannak
xgdiffben 6. helyen vannak, tehát felülteljesítenek, és a liverpool, cselzi nem várt mélyrepülésének köszönhetően lehetnek most a négyben, ha csak egy átlagos szezont hoz ez a két csapat nem ilyen bánatot akkor a mu-nál lehet már az edzőcserében gondolkodnának
de kell a szerencse is, jövőre meg szintet léphetnek, ten hág azért nem egy szar edző
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Elakarták lesni tőlünk a nyerő taktikát, csak pont rossz meccset néztek szerencsétlenek.
Go Gunners!
-
Ringman
nagyúr
Leeds United owner Andrea Radrizzani is considering a bid to buy Inter Milan. It is currently valued at $1.1 billion, reports @BloombergUK
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
perempe
addikt
Nagyon jó a színvonal, ha két öngól van a végén. A kontrás gólt is óriási hiba előzte meg.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
venember83
nagyúr
Megmutatta magát tétmeccsen, most pár hónapig lehet ismét felépülgetni. Vajon lehet fogadni, hogy melyik meccs előtt sérül le megint, s hány hétre?Amúgy a Juve jól mutatott, hozta az elvárt allegriballt. Aki szórakozni akar, az továbbra se Juve-meccset célozzon meg. Bár állítólag Perin bemutatott pár szép dolgot. Az is valami, nem?
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #182431 üzenetére
...majd nézd meg: ha elhozzuk és stabilan helyet kap, meghálálja baromi melós játékos, akiben van még fejlődési potenciál... cselszki meccsen kimondottan őt figyeltem most is: helyezkedett, letámadott, visszazárt védekezni, kérte a labdát, próbált irányítani, de teljesen úgy festett, mint egy meg nem értett zseni, akire a többiek nagy ívben tettek és mentek a saját fejük után... (eredménytelenül persze) többet látok benne, mint 10+ éve Hendersonban, akiről az első gondolatom az volt, hogy "ki ez a falábú?" Gallagher sem top, viszont nála szerintem a plafon Henderson és Gerrard közt belőve inkább Gerrard felé lesz... ha pedig úgy nézed, hogy a cselszkiben a nagy fejetlenségben kellene kitűnnie, a 'poolban meg egy csapat tagja lehet, teljesen mást mutat majd magából (CP-ben is csapatként szerepeltek jól, mert egyénileg a kergebirka Zaha-n kívül nem sok nagyobb név van)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atee_13
őstag
2-0 nál elengedtem a united meccset. Reggel látottam az eredmény... hát ... őőőőő... izé.... Azért az is ritka, h csak 1 csapat szerez 4 gólt és döntetlen
Más erre csak reggel bukkantam :
Shakira átka: Piqué barátnője Pep Guardiolával csalta meg a focistát! | Goal.com Magyarország
Mi a f@sznak brazil szappanopera ha ilyen is van -
sh4d0w
félisten
válasz DeathAdder #182472 üzenetére
Nem, Ten Haag tényleg nem szar edző, ellenben Macguire nem jó védő - csak erre utaltam, mivel mindig védted.
A tegnapi öngólról tényleg nem tehetett, de sorsszerű, hogy róla pattant be az egyenlítő gól.
-
atee_13
őstag
"Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) nem bünteti meg Constantine Hatzidakis partjelzőt, aki a Liverpool–Arsenal Premier League-meccsen lekönyökölte a hazaiak skót balhátvédjét, Andrew Robertsont."
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #182482 üzenetére
...az angol szövetség nem bünteti meg az angolt, aki lekönyökölt egy skótot
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Redneck
nagyúr
válasz mephi666 #182483 üzenetére
Micsoda fordulat!
sh4d0w:
Egy igazi baltafejű angol, de tegnap pont ő volt az egyik legstabilabb teljesítményt nyújtó játékos. Sajnáltam az öngól miatt, de vannak nála nagyobb balekok a keretben, és ez a baj.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
sh4d0w
félisten
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #182489 üzenetére
Ha elintézed én megnéznék egy Pepi10Hág cserét ki mire jutna
#182487DeathAdder De ráadásnak valami olyan dumát nyomott, h azért kér bocsánatot, h mikor felemelte a kezét hozzáért a skóthoz, tehát nem is azért, h állonkönyökölte[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #182485 üzenetére
"constantine hazudokis"
...csak hozza össze a sors a híres skót "McBaslak Tsakan Allen"-nel
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #182491 üzenetére
Oda nem gündogan megy?
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #182495 üzenetére
hmm akkor pepike megint kap egy játékost akit a margit meg mi se tudunk kifizetni?
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #182497 üzenetére
"margit hogy ne tudná," én úgy tudom már előttünk kiszálltak a licitálásból, de akkor majd meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...