Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #160185 üzenetére

    Büntetőnél és szabadrúgásnál tényleg megvan ez a túlgondolás jelenség, tapasztalom...
    Ettől függetlenül nem feltétlen mindenki buta aki túlgondolja, sőt lehet az egybites izomból meglövöm típusnak még előnye is van mert hiába van ilyen rögzítetteknél idő mégsem szán időt semmi agyalásra.
    Játék közben pedig szerintem pont az különbözteti meg a szinteket, hogy mennyire tudja valaki ösztönössé tenni a mozgásokat, egy cselt vagy adott helyzethez illő lövéstípust vagy passz kivitelezést.

    Pont most olvastam erről egy cikket.

    Biztos vannak más pszichológiai típusok, de én annál jobban teljesítek az élet több területén így a sportban is minél lazább vagyok és "kikapcsolt", az pedig csak motivál extra energiabefektetésre ha valaki felhúz. Akkor van baj ha pl tizinél elkezdek gondolkodni hogy mire számíthat a kapus, milyen magas, felidézem hogy milyen gyorsan ment le lapos labdára, melyik az ügyesebb keze melyikkel dobja ki a labdát stb. :DDD

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák