Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz salesman #127101 üzenetére
Jó lenne már, ha Te, vagy BenHans profilképet cserélne.. :) mondom, egy Lila hogy mondhat ilyet, érre látom, hogy nem ő volt.. :)
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tibiajax
nagyúr
tarts ki Lecce, kérlek tarts kiiiiiii
-
sh4d0w
félisten
válasz Tibiajax #127105 üzenetére
A hollandokkal általában véve kevés bajom van, persze az Overmars-féle Ajaxot legalább annyira volt nehéz kedvelni, mint most a Barcát... és hát időnként más holland csapatoktól is lehet látni a nagyképűséget, mint az előző videón is.
Abban egyetértünk, hogy a Fradi egyikünknek sem a szívcsakrája
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #127110 üzenetére
valakit minden bajnokságban tolni kell kicsit..
-
Peterhappy
őstag
válasz Napfénysüti #127097 üzenetére
anno nemzetietlensport.hu-n volt egy cikk egy mb3-as(?) kapusról, aki úgy állítja fel a sorfalat, hogy csak középen hiányzik egy vagy két embernyi játékos. Így szélesebb a fal, középen meg hamarabb meglátja, mi történik.
Sem előtte, sem utána nem találkoztam hasonló elképzeléssel, pedig lehet benne ráció. -
-
Tibiajax
nagyúr
nemmmhiszem el, hogy nem tudjuk kihasználni a bajnok juve botlását..
pcsába ezzel a nappal -
Tibiajax
nagyúr
na jó én nem nézem tovább ezt a meccset...megéri szívinfarktust kapnom?? nem
-
bagyulajuve
addikt
Parma
Resistencia eterna
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #127127 üzenetére
politanonak egy jó megmozdulása sem volt!
kell +1 játékos a kp-ra, akinek van esze a focinak, mert sensi nélkül elég tanácstalana a csapat.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Richard!
addikt
"Október 23-án jött a hír, hogy hivatalos a Clásico időpontja (Dec 18.). 24-én a LaLiga bejelentette, hogy megtámadja az időpontot, mert
1) túl messze van a dátum, ők december 4-ét szeretnék
2) nem értenek egyet vele, hogy a versenybizottság a csapatok hatáskörébe utalta az új dátum leütését,
3) sérült a Ligának a meccsek audiovizuális jogainak értékesítéséből származó privilégiuma, hiszen a Liga beleszólása nélkül nem a különböző piacok (lásd Ázsia) érdekeit figyelembe vevő döntés született a dátumot illetően..."
Há mi folyik itt kéremszépen??Ma kezdődik életed háralévő része
-
nagyúr
válasz Peterhappy #127113 üzenetére
Asszem Canizares csinálta így a szabadrúgáslövő vb-n.
Més que un club!
-
mephi666
nagyúr
a leicester szerintem 13-ig akart menni a szülinapja alkalmából és a végén rájuk szóltak, hogy lassíthatnak, mert elhagyta a pályát... de azért pár még beakadt, mert vitte őket a lendület
ui: ja nem szülinap volt idén valószínű mást kér
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
KisTücsök
addikt
Azért lehet a Chelseare érdemes lesz odafigyelni mégis csak. Rüdiger még mindig nincs, de úgy kezd összeállni a dolog, ráadásul fiatal, saját nevelésű játékosokkal is. Mintha érződne, h élvezik is amit csinálnak.
-
LyonnaisFan1
őstag
Emnéttyszportplízsmriétsciálndo eszt felünk?
Természetesen a Körmendnek is a legmagasabb gratuláció. A sárkány stadionban Néger Emersonék ellen pontot rabolni nem kis teljesítmény.
De ez mindent visz:
A mezőkövesd szó szerint uralja a ligát. Nincs nála senki jobb. Bőrszalóna, Real Margit, Palizer, rettegjetek! Jön a MATYÓSEREG
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
villamos
őstag
válasz LyonnaisFan1 #127136 üzenetére
Bizony szép teljesítmény, főleg ha figyelembe vesszük a tényt, hogy az Egis Körmend egy kosárlaba csapat...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Peterhappy
őstag
válasz villamos #127139 üzenetére
Nem ertem ezt a nagy oromkodest, oke hogy magyar sikernek orulhetunk, de egy szerzett pont szerintem iszonyatosan ciki, es sem az EL-re, sem a Sarkany stadionra nem tudok enyhito korulmenykent tekinteni.
Azt viszont el kellismerni, a vedelmet nagyon jol osszeraktak, arra kell alapozni.
De jelentos javulasra lesz szukseg a palank alatt. -
Peterhappy
őstag
válasz sh4d0w #127134 üzenetére
Nem lattam meg a szezonban egy meccseteket sem, nem tudom mennyire botranyos a jatekotok, de ha vert isztok es minel feljebb letamadtok, akar sima meccs is lehet, hacsak Toki nem tud egy-ket alkalommal elszaladni. Latszik h nem tudunk mit kezdeni az ilyeten letamadassal, raadasul hot faradtan hazaesik a Csapat egy moszkvai turarol, szoval nem vagyok optimista.
Sokat biztos, hogy nem tudtunk keszulni a meccsre, szerintem kb. az varhato, mint a CSZKA ellen, egy-ket valtozassal a kezdoben.
Nem mondom, hogy orszagos egyes, de bravur lenne a pontszerzes is. Az biztos, hogy az Ujpest elleni jatek Fehervaron mar keves lesz.
Egy-ket egyeni villanas es egy sziporkazo Denes donthet a javunkra. -
sh4d0w
félisten
válasz Peterhappy #127141 üzenetére
A játékunk egy szóval kiválóan jellemezhető: fos. Látszik, hogy a Fradi nem tud mit kezdeni a letámadással, hogy a védelem gyenge, de Nikolic - gyávaságához néltón - nem fogja ráküldeni a támadókat a védelemre, egyszerűen nem engedi a csapatot támadni. Ebből jönnek az olyan nagyszerű eredmények, mint a Vaduz elleni kiesés. Várható, hogy a semmit nem mutató Milanov kezd, hogy a labdát állandóan 3 védőbe belevezető Kovács kezd, hogy Nego megint védő lesz, higy az önveszélyes és az alibifoci teljes repertoárját felmutató Hadzic kezd.
Míg el nem felejtem: a 60. percben vkp jön egy csatárunk helyett, bármi is az eredmény.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #127143 üzenetére
már kezdtem csodálkozni, hogy ilyen sok idő eltelt és még nem raktad be a képet
igazad van, még a döntetlen is túl nagy ajándék az internek.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #127145 üzenetére
ezt meg jogosan adták meg. téma lezárva
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #127143 üzenetére
Ez a Beppe - Conte tengely hatása.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
válasz BenHans #127148 üzenetére
Conte megint kapott egy sárgát.. gyak. lassan egy meccset se tud lehozni a kispadon, sárga nélkül
hihetlen egy faszi.. mondjuk úgy, kissé heves vérmérsékletűde azt bírom benne, hogy úgy egyébként máskor, a 90percen kívül, meg sajtótájékoztatón meg akárhol, tök ilyen szolid, visszafogott, normális srác feje van
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #127149 üzenetére
Én is ilyen természetű vagyok.
Az ilyen edzőket szeretem legjobban, örülök, hogy Fonseca is hasonló.
Klopptól már régen láttam ilyet, pedig neki is jól áll. Az angolok lenyugtatták valami citromfű teával.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest