Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
forceberg
veterán
válasz Napfénysüti #123799 üzenetére
Messi mellett megtérhet újra, akkor viszont óriási erősítés lenne...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Napfénysüti #123799 üzenetére
Én pont azért tartom viccesnek mert ezt a PSG biztosan nem fogadná el. Coutinho nem ér még 100 milliót sem, Rakitic meg öreg. De a Barca meg hülye lenne annyit fizetni, amennyit kér a PSG.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
salesman
őstag
Vezetünk B+!
Türűűűdrááá!
-
Redneck
nagyúr
Nagyon jó! A főorvos úr nem érti mire üvöltöztünk a kollégákkal. Így tovább!
salesman:
Hát ez nem frankó.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
hobizoli
nagyúr
Panenka tizi - cumi
több drón kell ;P
-
salesman
őstag
1:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Türűűűdrááá!
-
hobizoli
nagyúr
2:3
baze
több drón kell ;P
-
sh4d0w
félisten
Na mivan, túl unalmas a meccs?
https://www.coreinfinity.tech
-
sh4d0w
félisten
Bazz, nagyon komoly erőnléti gondok vannak a Dinamo Fradijevnél.
https://www.coreinfinity.tech
-
itouchfan
senior tag
Továbbjutás pipa. Kettős győzelemmel, szerintem ezt nem kell magyarázni. Nyár eleje van, az újak még nem szoktak össze, de végre azt lehet érezni hogy van kraft ebben a csapatban.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Redneck
nagyúr
Nagyon örülök hogy sikerült, az előző meccs képe alapján nagyon tartottam a maitól. Gratulálok a fiúknak, remélem meglesz legalább az EL. Plusz jó lenne pár hazai játékos is...
Holnap megnézem a meccset, ma csak fél szemmel láttam, mert dolgoznom kell sajnos.
-
Peterhappy
őstag
Beáraztuk a bolgár bajnokságot. Tavaly a Vidi, iden mi.
Volt szerencsenk, de volt pechunk is. Egyenileg jobbak voltak talan, de csapatkent mi voltunk erosebbek, jogos, megerdemelt a tovabbjutasunk! -
addikt
A magyar csapatok simán nyernék a BL és EL trófeákat, ha nem kezdődne augusztus elején a MB1, mert akkor már inkább arra összpontosítanak majd.
-
Redneck
nagyúr
válasz salesman #123828 üzenetére
Én jöttem volna írkálni de dolgoztam.
Hajrá magyar csapatok, remélem ma mindenki jól teljesít! El tudnám viselni ha több csapatunk is odaérne idén. Jót tenne a hazai focinak, és a jövő évi selejtezőknek. Nagyon kellenének azok a koefficiens pontok.
-
addikt
De Ligt 75 millió + 10 millió.
A 10 millió egyéb költségként van említve és nem bónuszként. Raiola zsebében landolt (gondolom).
Ezzel több forrás szerint pont drágább lett mint VvD.
A legdrágább védő.Persze egy 20 éves nagyon tehetséges védőért ez még akár aprópénz is lehet ha beválik.
Lehet ,hogy a Juve megtalálta az egyik hátvédjét a következő 12-14 évre.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
mephi666
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
válasz omfgk #123831 üzenetére
és 150 millás kivásárlási ár, amit -ha beválik- akkor néhány éven belül egy barsza féle mamut le is tesz, amiből Raiolanak újabb villa és luxusautó esik le (biztos vagyok benne hogy ez a célja)
Annak örülök hogy most nem a barsza erősödik még tovább vele, nagyon okosan igazolgat a Juve.
-
bagyulajuve
addikt
válasz DeathAdder #123833 üzenetére
jaja, biztos, hogy ez a terve Raiola-nak, de hátha "beleszeret" De Ligt a Juve-ba és nem akar majd elmenni, már ha beválik
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #123834 üzenetére
lehet bár az ilyen focista szerintem mára már teljesen kihalt (és aki leszerződik egy raiolával...)
-
NyxNyxNyx
addikt
Brutális, milyen drága egy eredeti mez. 26 ezer forint és gondolom legyártják 2 ezerből. Anno akartam venni egy training pólót 10 ezer körül volt, most 15 ezer... Lehet így is beáldozok rá, nagyon tetszik ez a fényvisszaverős címer.
Ha ez nem kamu lett volna, akkor erre áldoztam volna be, gyönyörű.
Budapesten a Hercegprímáson bementem pár éve egy ilyen focis boltba, kérdeztem árulnak-e Tottenham-es cuccokat, azt a választ kaptam az egyik csajtól, hogy "mi csak focis dolgokat árulunk", tegnap faterom járt hasonlóan máshol(nem ismerték a csapatot az eladó csajszik). Ami sokkal elképesztőbb, mert tavaly a BL-ben 2 all time klasszikust játszott a csapat és bejutott a BL döntőbe, amit azért ha valaki csak minimálisan is követi a focit, tudott volna.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
mephi666
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #123837 üzenetére
én még pár éve túrtam egy dzsekit a srácra, még születése előtt, amibe 2 év alatt nagyjából bele is nőtt ...egyszerűen nem bírtam otthagyni: hologramos címke benne meg minden... aztán pihekönnyű az egész, került vagy 200-300ft-ba (van pár angol válogatott mezem is szintén turkálóból, amiket felpróbálás nélkül megvettem és feszülnek rajtam, mint az izompólók ...azokat majd 10év múlva kapja meg)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
drachoHUN
senior tag
válasz DeathAdder #123833 üzenetére
Ha jól írták, akkor elvileg csak a 2022-től aktiválódik a kivásárlási ár. Ezelőtt fog kiharcolni Raiola egy jó zsíros új szerződést a srácnak(ebbe majd magasabb kivásárlási ár kerül rögzítésre) és majd csak utána fogja más klubhoz vinni.
Feltéve persze, hogy tényleg akkora potenciál van a srácban, mint gondoljuk.
Forza JUVE!!!
-
LyonnaisFan1
őstag
Nabil Fekir úgy tűnik, hogy nem hosszabít, így a lyonnak meg kellene válnia tőle, még a nyáron.
És ebből a spurs jöhet ki igen jól, és áron alul szerezhetnek egy kiváló spílert.
Vagy a pool újra nekiugrik az ügynek.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz LyonnaisFan1 #123845 üzenetére
Srácnak nincs térde, ezért úgy tűnik nem kell senkinek. Ha poolnál elbukott (nem ugrik újból az ügynek, az a hajó elment) akkor szerintem a spursnél sem megy át, lévén nagyon nagy rizikó. Múltkor már a Betis-el hozták szóba. Nagyon sajnálom, remek játékos, sokat erősödne vele bármelyik csapat, és nem is kerülne sokba. Egy united simán megkockáztathatná, vagy a cselzi, csak ők elvileg nem igazolhatnak.
-
Redneck
nagyúr
Felpörögve kezdett a Vilnius, vezetnek 1-0-ra, az egyelőre elég enerváltan játszó Honvéd ellen.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #123846 üzenetére
Ha tényleg ennyire problémás a lába, akkor egy olyan csapatba lenne jó, ahol már telített az a szekció klasszisokkal, és az alapemberek pihentetésekor epizódszerepeket kaphatna, tehát valamelyik topcsapat nyomott áron elvihetné akár a kispadra. Nem kapna túl nagy meccsterhelést, de amikor beáll, a legjobbját tudja nyújtani
-
LyonnaisFan1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest