Hirdetés
- GTA VI
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #124501 üzenetére
és már össze is jött
Iwobi -> Everton, £40m
Everton azért szépeket erősített idén nyáron.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
David Luiz hivatalos
#23As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
törölt tag
válasz DeathAdder #124497 üzenetére
"A másik nagy kérdés, hogy vajon ki a franc fogja pótolni Lukaku meccsenként kiesett 0,7 gól-gólpasszait."
Premier League 2018/19 statisztikák:
Lukaku: 12 gól, 0 assziszt
Rashford: 10 gól, 6 assziszt
Martial: 10 gól, 2 asszisztA két játékos közül bármelyik tudja őt pótolni, középen is. Meg kiegészülnek majd ezzel a Greenwood gyerekkel, ígéretesnek tűnik ő is az eddigiek alapján.
Nem lett volna rossz igazolni egy már bizonyított játékost Lukaku helyére, de azért olyan túl nagy érvágást nem fog jelenteni a hiánya szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #124506 üzenetére
Ennyivel többet kellene szerezniük, és nem 12-vel, hanem 20-25-tel, amit általában hozott szezononként összesen, nem csak a PL-ben (tavalyi volt a leggyengébb szezonja, de a legkaotikusabb csapatban is).
Tehát rá lesz adva egy 20 éves angol támadóra a nagykabát, és nem lesz mentség hogy fiatal még bele kell szoknia, kvázi elvárás lesz tőle, hogy hatványozottan hozza azt amit tavaly, és ha nem hozza akkor csalódottak lesznek.
NA de holnap indul rajt, jajj és lesz VAR is juhhéj már lelki szemeim előtt látom Ratkinsont a VAR-ral ügyködve
-
simondr
senior tag
válasz DeathAdder #124502 üzenetére
Mondjuk ez inkább gyengítés nekik, mintsem erősítés, de az igaz hogy sok játékost igazoltak
-
Ringman
nagyúr
lukaku megkapta a 9-es mezt, icardi a karszalag után a mezszámát is elvesztette.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Dinter
addikt
Jegyet próbál valaki venni? Csak nekem halt be az oldal?
-
-
DeathAdder
veterán
válasz simondr #124509 üzenetére
Igazából nekem is mindig olyan szürke eminenciás volt, de több Arsenal szurkolóktól, pundittól olvastam, hogy nagyon nem örülnek az elengedésének, mert szerintük a PL egyik legalulértékeltebb játékosa, és valamiért a szurkolói sem tudták befogadni.
Ami szerintem egyszerűen azért van, mert nem szerez gólokat. Nálunk is vannak ilyen játékosok, és csak azért vannak lehúzva mert nem szereznek elég gólt, de nélkülük nem lenne váza a csapatnak. Mondjuk Hendersont mindig is utáltam és életemben először pezsgőt fogok bontok ha elmegy, de objektíven egy baromi hasznos játékos.Iwobira is olyanokat mondanak, hogy kimagaslóan fedezi, játssza meg, viszi fel, cipeli és tartja meg a labdákat kis területen is, és elit hatékonysággal és gyakorisággal képes eljuttatni a labdát a tizenhatoson belülre (csak ilyen Messi, Neymar, David Silva, Hazard van előtte).
Ha ennek csak harmada igaz, akkor nagyon nem gyengítés, sokkal inkább erősítés lesz nekik. Azért remélem Marko Silva nem hozza ki belőle az állatot, bár a Kean, Richarlison, Sigurdsson, Iwobi kvartett azért nagyon nem gyenge.
-
simondr
senior tag
válasz DeathAdder #124516 üzenetére
Aki a statisztikát szereti az inkább nézze meg, hogy mikor Iwobi kezdőként kapott szerepet, akkor mennyi pontot sikerült gyűjtenie a csapatnak.
Mindig lehet olyan számokat találni, amiben valaki kimagasló, de aki rendszeresen követte az Arsenal meccseket, az mindenki elégedetlen volt Iwobival. Fizikuma rendben van, de olyan képességekkel rendelkezik mint a jó öreg Gervinho. Viszi a labdát, fedezi, cipeli, csak épp fogalma sincs hogy merre van előre. Rendkívül korlátolt passzok terén is. Előző szezonban pl csinált olyat, hogy beadni próbált, de mivel ahhoz is dilettáns, véletlen gólt lőtt.
Mondom egyébként ezeket úgy, hogy egyáltalán nem utálom a palit, csak amikor néztem a meccseket és már a 20. szerencsétlenkedését mutatta be az első félidőben, akkor inkább kikapcsoltam.
Az, hogy 40m körüli összeget fizetett érte az Everton, egyértelműen visszautasíthatatlan.
Valamint az sem elhanyagolható tény, hogy Iwobi távozásával megnyilt a lehetőség Reiss Nelson előtt, aki szerintem piszkosul be fog robbanni. -
aswyx
csendes tag
válasz DeathAdder #124497 üzenetére
>Ami legjobban meglepett, hogy az arsenal milyen szépen előadta tavasszal, hogyha nem lesz BL, akkor max £40m pénz lesz lóvéra
A vicces az, hogy a reszletfizetesekkel meg igy is kereten belul maradtak:
Pepe £72 millio, Saliba ~£27 millio mar boven kereten tul. De egy kis magia:Megveve:
Saliba £3 millio (elso evben)
Martinelli £6 millio
Cellabos £3 millio (loan fee)
Pepe £20 millio (elso evben)
Tierney £24.3 millio
Luiz £8 millio£64.3 millio osszesen
Eladva:
Koscielny £4.6 millio
Jenko £1.98 millio
Ospina £3.15 millio
Bieleik £7.38 millio
Ismael Bennacer sell on ~£4.5 millio
Iwobi £27.36 millio (alap az add-onok nelkul)£48.97 osszesen
Tehat elkoltve ebben az evben: £15.33 millio.
Nem veletlen, hogy minden Arsenal fan Raul Sanllehi isteniti
De igaz ami igaz amikor a £40 milliot eloszor hallottam, gondolatban mar keresztet vetettem erre a szezonraÉn vezettem, azt mondd meg, én vezettem?!?
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
ZavaBalazs
őstag
na, interesek, van egy jó hírem számotokra, úgy néz ki ideiglenesen megszabadultok Perisictől, ma repül münchenbe orvosira 1 év kölcsön 30 milliós opcióval, amit nyilván nem terveznek élesíteni, csak be kell tenni a szerződésbe...
köszi tetves city, hogy a már gyakorlatilag lepacsizott szerződés ellenére betettétek Sanét a kezdőbe, hogy aztán fél évre lesérülhessen. ezzel gyakorlatilag mindhárom fél megszívta, fasza ötlet volt...wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
DeathAdder
veterán
válasz aswyx #124518 üzenetére
Valószínű, hogy volt rávalójuk különben nem igazoltak volna
Az igazolások meg szinte mindig részletben történnek, ezzel nem ők a kivétel.
A klubok ezt teljesen máshogyan tartják számon, mint a szurkolók, a média etc.. ők egy játékost lassan lefolyó amortizációs kiadásként tartják számon, amiben benne van a játékos bére, szerződésének hossza, vételára, és minél hosszabb a szerződés annál kisebb az éves költség, és nyilván tudja a klub hogy meddig mehet el. Minden ilyen kiadás egyben a jövő költsége is, kérdés, hogy mi lesz ha jövőre sem lesz BL pénz, akkor nem igazolnak senkit? Nyilván csak találgatok, sosem másztam bele a klub üzleti modelljébe (elég egy csapatét követni ), de olyat is olvastam már hogy az egyik legmagasabb készpénzkészlete az arsenalnak van.
-
Richard!
addikt
válasz ZavaBalazs #124520 üzenetére
Nyilván a bm két szép szeméért majd nem nevezik egy kupa döntőbe
Ezt mégis hogy gondoltad?Ma kezdődik életed háralévő része
-
-
Richard!
addikt
válasz ZavaBalazs #124523 üzenetére
És? City játékos volt még? Igen. Naná, hogy jácccatják egyik legjobb játékosukat. Még mindig nem értem a felháborodást. A sérülés pedig mindig benne van a pakliban.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Richard! #124524 üzenetére
nem érted a felháborodást? képzeld el mondjuk azt a szituációt, hogy Griezmann már bejelentette csapaton belül a távozását, a barcával megegyezett, nekik a netbankban az utalás gomb fölött lebeg a kurzor, de azért az atleti beteszi egy sörmeccsre, ahol a mittomén, united random ifije lezúzza fél évre. te biztos hót nyugodtan csak vállat rándítanál, hogy hát, még az atleti játékosa volt, szóval jogos
(és most vonatkoztassunk el attól, hogy te épp örülsz-e Grizinek, vagy nem, mert nem ez a mondandó lényege)csak viszonyításképp, ugyanezen a meccsen Danilo még a keretbe se volt nevezve, nehogy valami közbejöjjön a juvéba való igazolásánál. Sanénak meg a program az lett volna, hogy végignézi a meccset a padról/lelátóról, ha nyernek ünnepel, aztán repülőre száll, mert másnap reggel münchenben orvosi, délután bejelentés. csak a city board meggondolta magát, és leszóltak Pepnek, hogy mindenképp játszatnia kell. az eredményt látjuk...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
aswyx
csendes tag
válasz DeathAdder #124521 üzenetére
Boven sok egy csapat uzleti modeljet kovetni
Igazad van, a legtobb igazolas szokasos volt, a Salibara iden koltott £3 milla gyakorlatilag csak foglalo. Egyedul Pepenel erzem, hogy valami szokatlant alkottak £72 milliobol csak 20-at odaadni iden a Lillenek eleg jo. Osszehasonlitva Tierney kb teljesen ki lesz fizetve iden, vagy Iwobiert 27-et megkapnak a 40-bol.
Hogy jovore mi lesz azt szerintem meg ok sem tudjak, en meg csak remelem, hogy a pletykak igazak es tenyleg van olyan hulye aki Mustafit elviszi meg iden £25 millioert, meg Elneny is elmegy Torokorszagba, es Ozilt pedig viszik USA-ba kirakat-babanak. Es akkor lehet megint kolteni
Elvileg 2016-ban tenyleg az Arsenalnak volt a legnagyobb készpénzkészlete, de sem bevetelben sem ertekben nem voltak top 5. Meg hogy hol van az a penz miota Kroenke 100%-ban megvette a klubot es mar nem kell hivatalosan jelenteni..
¯\_(ツ)_/¯Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem?!?
-
addikt
Despite the failure of transfers to Manchester United and Tottenham, it’s reported Juventus still want to sell Paulo Dybala, with PSG, Bayern Munich.
Bayern lehet ,hogy Sané helyett esetleg beérné Dybalával?
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
KisTücsök
addikt
fuk me ez a chelsea keret. Igazából most vágott arcon. Még úgy voltam vele, h jó is ez a kizárás, több jut a saját neveléseknek, a kis tehetségeknek, de hát bazmeg a nagy részük hónapokra lesérült ilyen barátságos meccseken. A legnagyobbak RLC fél év múlva tér vissza, CHO meg kitudja mikor.
Kepa, Kanté, Rüdiger. Ez a három játékos, akik stabilan tudják hozni ezt a szintet. Azpi, Zouma, Kovacic ha jó formában vannak még oké (de Zouma szerintem már nem lesz, Azpi már mintha öreg lenne ide, Kovacic meg még mindig kérdőjel). A többi hulladék. Pulisicről még nem mondok semmit, de meglepne, ha ő váltaná meg a világot.
Giroud meg Batshuayi fog elöl rohamozni. Jobb esetben az utóbbi. Seriously. Fuk me.
Itt csak abban bízhatok, hogy összeáll valami nagybetűs csapat, és csapatként fognak játszani.
-
vond
MODERÁTOR
Elbúcsúztattuk Schimmer Szabit, aki 21 (!) évig folyamatosan a Haladásban futballozott. Velünk volt jóban-rosszban, soha nem igazolt el, pedig többször is megtehette volna. Rengeteg emlékünk fűződik hozzá. Nem sok ilyen játékos van, a klubhűség egyik hazai mintaképe. Ezúton is köszönet neki mindenért!
Ha rajta múlik, még maradt volna, de az idióta vezetőségnek nem kellett. Pedig ebbe az újraformálódó, fiatal csapatba pont egy ilyen játékos kellett volna még. Ja, telefonon közölték vele a hírt. Azt hiszem, ez mindent elmond a vezetőségről.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
LyonnaisFan1
őstag
Na kezdődik a LígŐn 2019/20-as idénye.
Egy OL sikert elfogadnék ma estére. A herczegek otthonából kellene elhozni őket.Tisztára, mint Bódogot. Őt is telefonon keresztül repítették.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
válasz máyköl #124534 üzenetére
igazából a csapatán szerintem nem tud sokat lendíteni, ha megy a szekér, akkor ő is jól játszik, de ha nem megy a csapatnak, akkor ő is beleszürkül a mezőnybe.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz ZavaBalazs #124525 üzenetére
„Wenn sie wüssten, was wir alles schon sicher haben für die neue Saison“ Ezt Hoeneß még februárban mondta amikor arról kérdezték, hogy lesznek-e új szerzemények münchenben.
A City szerint nem érkezett be hivatalos ajánlat a játékosért. Ezért játszott a szezon első tétmérkőzésén amikor megsérült.
Most ne hogy már a City legyen hibás azért mert egy jelenleg is szerződés alatt lévő játékosát a kezdő tizenegybe rakja. Ha már régen rendezve volt az új emberek szerződtetése az új szezonra (köztük Leroy is) akkor miért volt ez a Sané átigazolási mizéria a nyáron? Előbb le kellett volna szerződtetni és akkor nincs ez a gond. Ahogy írtad, érdekes módon Danilot nem nevezték. Mert a Juve megegyezetett a Cityvel.
Sorry, de itt inkább a Bayern átigazolási politikája ami kritikát érdemel és ennek Kovac fogja meginni a levét. Aki már 1 hónapja hangoztatja, hogy legalább 3-4 új játékos kell neki. -
ZavaBalazs
őstag
válasz Datsyuk #124537 üzenetére
ha jól emlékszem, akkor még se Pavard, se Hernandez nem voltak bejelentve, de egyébként Uli is többet beszél, mint kéne.
amúgy meg hiába vitázunk ezen, mert láthatóan nem hiszed el a belsős infót, miszerint másnap reggel orvosi, du-este bejelentés volt a program (megértem, én se hinném el random netes hülyegyerekeknek), szóval innentől csak felesleges szájtépés az egész.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Datsyuk
aktív tag
válasz ZavaBalazs #124538 üzenetére
Pavard már januárban fix volt. Hernandezről már pletykáltak de csak 1 hónappal később jött a bejelentés.
Kb 0% esélyt látok arra, hogy ez az állítólagos "belső infó" igaz lenne. Ezen kívűl már X-szer lehozták, hogy Sané megy münchenben, legutóbb maga Brazzo és Rummenige külön is tagadták, hogy már megegyeztek volna vele.
De nézzük a másik oldalt. Szerinted a City játszatna egy már fixen eladott játékost akiért kb 130. Mio € kapnak? Danilo szerintem kb a felét éri ennek és a keretben se volt. -
ZavaBalazs
őstag
válasz Datsyuk #124539 üzenetére
ja tényleg, már emlékszem, hogy beszéltek Pavard-ról, viszont az is beugrott, hogy a stuttgart cáfolta, hogy kifizették volna érte a kivásárlási árat (Brazzo, ecsém dilettáns)
mondom, megértem, hogy nem hiszed el, mert mi okod lenne elhinni nekem. én azért bízom a forrásban, mert minden értesülés után 3-4 órával jött a közeli sajtótól/a klub viselkedéséből a megerősítés. pl mondod, hogy Brazzo és KHR tagadtak mindent, nemrég változás állt be a kommunikációban, korábban nagyon nyíltan és sokat beszéltek Sanéról, pár hete viszont minden kérdést elhessegetnek. na ez a változás pl pont azután állt be, hogy a srác szólt, hogy a klub változtatni fog a kommunikáción, mert a citynek (tök jogosan, hozzáteszem) tele van a töke.
-
venember83
nagyúr
válasz Citroware #124528 üzenetére
Óriási tehetség, az új Messi, micsoda bal lába van... És még csak 25 éves, de már BL-döntőn is bizonyíthatott!
Őszintén szólva remélem, hogy olyan helyre kerül, ahol jobban ki tud teljesedni, mert a Juventusnál az elmúlt másfél-két éve igazán felejthetőre sikeredett, főleg ha azt nézzük, hogy milyen polcra helyezi őt a Juventus érték tekintetében. Kár, hogy végül nem kerülhetett a Spurshöz. De meglehet ennek is az oka: [link]. Fene tudja, mennyi igaz az egészből, de mivel dél-amerikai játékosról és olasz környezetről van szó, bármit el tudok képzelni.
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #124541 üzenetére
Korán van még, így nemtom irónia-e, de szerintem nagyon komolyan fel van szopva a srác, olyan kis dél-amerikai ügyeske, de semmi extra. Nem bizonyított annyit, hogy ennyire fel legyen értékelve. Spursben elhiszem, hogy kihoznák belőle a maximumot és kurvajó lenne, de egy mu-ban szerintem irtózatosat bukott volna, nyitván te jobban ismered, de nem látom, hogy vezérszerepet tudna betölteni, meg úgy egyáltalán konzisztens magas szintű teljesítményt.
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
válasz DeathAdder #124542 üzenetére
Hát amennyit láttam, neki a seconda punta feküdt a legjobban mindig. Szélén és centerben is elég halovány. Szerintem ezért is volt idén ilyen gyenge. Amíg 352 és 4-2-3-1 volt ahol ő volt Higuval elég jól ment neki. Ezért is lehetne neki jó döntés az Inter.
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #124541 üzenetére
először volt 1 év, aztán másfél év, most már tulajdonképpen 2 éve, hogy nem játszott jól, nemsokára majd az lesz, hogy soha nem is játszott jól
Resistencia eterna
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #124525 üzenetére
Sztem meg ez piszok nagy "dodged a bullet" volt a Bayern reszerol. Ha a mokus naluk serul le 6-7 honapra augusztusban, az lett volna az igazi szivas.
Igy meg mindig meg lehet szerezni jovore kevesebbert.
Dybalan meglepodnek, a Bayernnek szelso kene, kozepre van ember.
Persze mar az is felmerult, h Ribery megis marad meg egy evet, h teljes legyen a kabare.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz viharhozo #124548 üzenetére
na jó, de egy sérülés nem úgy megy, hogy be van időzítve, hogy augusztus 2 és 6 között érkezik, senki nem mondja meg, hogy itt is megsérült volna-e. persze, ha itt is ugyanúgy megsérül, akkor nagyobb szívás lett volna, mert ha megveszik, akkor vagy most a sérülés miatt lesz nyomott áron, vagy ha későbbi átigazolási szezonban, akkor meg a rövidebb hátralevő szerződés miatt. (ugyanakkor ott van az is, hogy ennyi idő alatt a city meggyőzheti a maradásról, de tippre most neki is tele lehet a töke, meg az asztalon levő ajánlatok közül továbbra is a bayerné a jobb pénz)
ja, Dybala nem az a droid, akit keresnek, korábban Rummenigge nagy kedvence volt, de már nem kerül szóba. Ribéry már vissza lett hozva (nyugi, photoshop ), Perisic állítólag leokézta a szerződést, pedig tegnap este állítólag még stoppolt, mert fix igazolást akart, nem kölcsönt (pedig az itt nagy valószínűséggel nem lesz)
na mindegy, remélem megborotválkozik, és lenullázza a haját is, legalább kinézetre pótolva lesz Robben:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest