Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartevo
őstag
Viktoria Plzeň - Dinamo Zagreb
Club Brugge - Salzburg
Rapid Wien - Internazionale
Slavia Praha - Genk
Krasnodar - Leverkusen
FC Zürich - Napoli
Malmö - Chelsea
Sahtar Doneck - Frankfurt
Celtic - Valencia
Rennes - Betis
Olimpiacos - Dinamo Kiev
Lazio - Sevilla
Fenerbahçe - Zenit
Sporting - Villarreal
BATE - Arsenal
Galatasaray - Benfica
-
gyuromoj
veterán
Brahim Díaz hivatalosan is a Real Madrid játékosa. Meg is van mentve a szezon.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
dracox
addikt
válasz máyköl #116204 üzenetére
Kiváncsi vagyok mi jár az öreg fejében az átigazolásokat tekintve....
Az Arsenal tematikáját követi valamiért ami a "jövő csapatát" építette Wengerrel együtt 15 évig mondhatni eredménytelenül.
Tehetségek mindig is kellenek a csapatba, de kezd szépen átbillenni a mérleg nyelve a túl oldalra.. -
máyköl
veterán
válasz dracox #116206 üzenetére
Egyesek szerint stadionra gyűjt, mert nem kapta meg a szükséges anyagi támogatást hozzá a befektetőktől, mások szerint szimplán magára vette az évekig tartó kritikákat, hogy csak nagy neveket nagy pénzért igazol, és most épp megmutatja hogy tud évekig ismeretlen brazil srácokból csapatot csinálni.
Akármi is van a háttérben, kezd tűrhetetlenné válni a helyzet. Lassan arra a Lucas Vazquezre épül a csapat, akin a kezdetektől látszott hogy nem Real Madrid szint egy pillanatra sem. A nagy sztár, a csapat lelke jelenleg az a Bale, aki kb. 3 éve formán kívül játszik.
Asensio kezdeti formájának semmi nyoma nincs, mocskosul önző és haszontalan a játéka hétről hétre. Benzema pedig a pont az i -re. Szerintem azt már direkt csinálják.Aki kreatív lenne a középpályán és támadást tudna építeni, az kikerült teljesen a csapatból, alig kap játékpercet (Isco).
Véleményem szerint új csapatot kell csinálni Madridban. Egy Cristiano utáni korszak, meghatározó csapatát, amihez elengedhetetlenek új minőségi érkezők.Benzema, Bale, Lucas Vazquezt eladni. Asensio -nak még hagynék 1 utolsó esélyt. Szeretem Modricot, de lejárt az ideje. Be kell építeni a csapatba a fiatal kreatív középpályásokat (Ceballos, Llorente, Kovacic).
Kell egy klasszis csatár, szerintem Icardi a megfelelő ember. Kane -nek nem való Spanyolország, klasszikus Premier League típusú csatár. Szélső is kell, Hazard -ban látom a megoldást. Isco ha nem vállalja a durcija után a szervező posztot, akkor egy Eriksen, Dybala típusú 10 -es kell.
Meg persze egy normális edző. Ez a Solari egy nagyon gyenge Zidane utánzat.
Persze amit leírtam illúzió, nem lesz érkező szvsz Brahim Díaz mellett.
-
sh4d0w
félisten
válasz máyköl #116207 üzenetére
Szerintem Bale sosem volt olyan szintű focista, hogy a Real leigazolja. Iszonyú gyors, ha futni kell, néha megvillan, de ö nem az, akire világklasszis csapatot lehet építeni. A Real most még megél a múljából, de ez nem tart sokáig, ha folytatják ezt a játékospolitikát, vissza fognk fejlödni, mint a MU, rosszabb esetben mint a Milan.
https://www.coreinfinity.tech
-
4580693
senior tag
Hallod Citro? Szerinted, a Pool eljuthat az idei BL döntőbe? Az őszi/téli formájuk alapján nem csak a PL, de a BL is meg lehet nekik szerintem.
-
addikt
válasz 4580693 #116209 üzenetére
Persze, simán lehetséges. Alapvetően jobb esélyt látok rá, mint tavaly, csak most nehezebb a sorsolás. Még akkor is, ha jelenleg erősebbnek érzem a 'poolt a Bayernnél, az óriási előny a német csapatnak hogy van most 4 hét pihenésük, fizikailag és mentálisan feltöltődve tudnak nekivágni a tavaszi szezonnak, miközben szokás szerint Angliában ez az időszak a legsűrűbb. Úgyhogy sajnos bármikor benne van hogy kiessen a csapat, akármennyire is jó, fáradt láb az fáradt láb, meg mentálisan sem mindegy, hogy valaki otthon bulizott a családjával karácsonykor és szilveszterkor, vagy pedig megszakítások nélkül meccsre edzett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz máyköl #116207 üzenetére
Lucas, Asensio amugy jok csak valahogy eddig a helyuket nem sikerult megtalalni. Tavaly ok voltak a nyero emberek a csapatban...
Benzema off, es Bale is... helyettuk kene egy Hazard meg egy klasszikus befejezo csatar.
Ugyanakkor az a baj hogy Ronaldoval tavozott a legyozhetetlenseg es az ero mitosza is... ezt pedig egyelore Messin kivul igazan senki nem tudja behozni. 2-3 ev kupa nelkul kb ezt vizionalom ami nem is nagy baj mert legalabb a divatdrukkerek lekopnak. Talan a real szurkoloi kozossege is kicsit ugrik a jo iranyba Mo.n.
-
Ringman
nagyúr
nagyon remélem hogy a robben -> inter hír csak kacsa
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
-
dracox
addikt
válasz #16741888 #116211 üzenetére
Lucast én csakis kiegészítő embernek hagynám meg Asensioval meg kezdeni valamit, mert nagyon rossz irányba indult el.
Bale és Benz mehet piacra a nyáron aztán csinálni egy olyan minőségi vérfrissítést amit 2009-ben csinált Perez amikor megválasztották újra elnöknek.
(Benzema - CR - Xabi Alonso - Kaká.)[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #116215 üzenetére
na de most mondd meg, Borjával milyen jól meg fogják érteni magukat.. Arjen befelé húz majd mindig, Borja visszafelé, Perisic balról beadni próbál, európa-verő támadójáték van kialakulóban a kék-feketéknél
az ilyen liverpool-játék-csatársorok elmehetnek nyugodtan labdát szedni -
DeathAdder
veterán
fújja má le
-
ZavaBalazs
őstag
válasz DeathAdder #116221 üzenetére
ne már, pont Lovren sérült le?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
DeathAdder
veterán
válasz ZavaBalazs #116223 üzenetére
lovren még arra sem való hogy egészséges maradjon az év egyetlen meccsén amikor szükség lenne rá
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #116221 üzenetére
Ne aggódj még kiegyenlítetek előtte.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
Arsenal - MU lesz a következő FA kupa fordulóban.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #116228 üzenetére
Jobb ez így mindenkinek.
-
Peterhappy
őstag
Barcás kollégákat kérdezném, Coutinho miért került ennyire körön kívülre? Tudom, hogy volt egy kisebb sérülése, de azóta alig-alig játszik. Azt hittem a felépülése tart eddig, de ahogy olvasom, sorra jönnek a pletykák, hogy vinnék, akár már a januári átigazolási szezonban.
Spíler okokból fakadóan csak elvétve láttam mostanság Barca bajnokit, ha meg streamen mégis elkapok egy-egy LL meccset, a mérkőzés alatt nem igazán szoktak ilyen dolgokról említést tenni - a studió beszélgetéseket meg ki szoktam hagyni.
-
Septum15
aktív tag
válasz Peterhappy #116230 üzenetére
Erősen formán kívül van. A támadó 3-asban Messinek és Suáreznek bérelt helye van. Mellettük maradt 1 hely. Ezen osztozik Cou, Dembouz, Malcom és Munir(bár ő csak csere). A sérülése óta bármikor esélyt kapott Cou, akkor inkább lefelé lógott ki a mezőnyből, míg Dembelé általában egészen jó, és Malcom is, ha esélyt kap.
Ügye Cou középpályán is szokott játszani. De ott is a Vidal-Arthur-Busquets-Rakitic 4-es, akik egymás között rotálva, de mindig játszanak, szóval Counak itt sincs helye.
A legnagyobb esélye az lenne, ha megmutatná, hogy Dembinél jobb, de nem tudja bizonyítani, és a középpályán is ritka a sérülés. Kár hogy egy ilyen drága igazolással ez van, de sajnos nem fér be. -
Peterhappy
őstag
válasz Septum15 #116231 üzenetére
Köszönöm, így minden világos.
Kár érte, főleg az igazolással járó, nagy csinnadratta ismeretében (lásd még: Malcom).Nem tudom, Malcommal mi lesz, rebesgettek ugye kínai érdeklődőt, az viszont biztosnak látszik, hogy Munir nyáron lelép (nem hosszabbítja meg a lejáró szerződését). Szóval hirtelen elég foghíjas lehet elől a csapat, szerencsére legalább úgy tűnik, Dembélé észhez tér(t?).
Arthurt egyszer-kétszer láttam csak játszani, nem tűnt rossznak (talán nem Iniestához kellene hasonlítgatnom magamban), de azt láttam, hogy igen sok játékpercet kap; ennyire bevált volna?
-
BenHans
addikt
válasz Peterhappy #116232 üzenetére
Nagyon nem sajnálom ezt a Malcom gyereket, nyugodtan padozza végig a fél életét ott ahol van, aztán amikor bevillan neki, - már ha szorult bele ennyi értelem - hogy a pályán is hozzá akar tenni ahhoz amit a társai nélküle is elérnek, de nincs helye, akkor kerüljön vissza valami angol középcsapathoz és 30 éves kora előtt mehet Kínába vagy haza...
Körbeudvarolta az Intert aztán a Rómát is, de egy kapzsi és jellemtelen kis pöcs az ügynökével együtt, hát élvezzék egymást, ahelyett, hogy állandóan játszhatna az említett két csapatban és már neve is lenne nem csak valami no name srác ülne a padon a nagyok mögött akik fociznak is. A nagy igazolása után még a piaci értéke is csökkent 5M€-val.
Újabban amúgy a Lazioval boronálta össze valami firkász, de az ügynöke egyből felszólalt, hogy nincs valóságalapja. Majd elszórakoznak a Lazioval is aztán amikor megtudja hogy a fizu hiába ugyanannyi Angliában, de fontban mérik, ránéz gyorsan a valutaváltóra és már fordul is a gép, aztán aláír pl az Evertonhoz.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
bandus
veterán
nézegettem ezt a brahim diaz srácot yt-n. nekem szimpatikus. végre egy ügyes, technikás gyors, és igazán támadó felfogású játékos a középpályán, aki mer előre indulni, cselezni. mert azért a zseni passzai ellenére ez nem mondható el modricról, casemiroról és kroosról főleg nem. isco lett volna ilyen, de mégsem lett ő az új zidane. a tehetségfaktor alapján ha diaz, vinicius, rodrygo együttmarad itt, az azért egy brutál csapat lesz
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
törölt tag
válasz DeathAdder #116241 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy jelentős részben közönségszavazás volt, inkább szólt arról, hogy kivel játszanak szívesen, minthogy ki érdemli meg.
De hogy tovább borzoljam a kedélyeket: lesz még +1 játékos is és valószínűleg Pogba lesz a befutó.
Bár ő legalább VB nyertes. -
gyuromoj
veterán
Eriksen ~250m
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz gyuromoj #116248 üzenetére
És szerintem jóval kevesebbért is elengedik, mert jövőre lejár a szerződése.
#116250: Hát nem tudom, ha Modric posztján jó lenne, akkor a Tottenham is ott játszatná, mert ott a legszűkebb a keret. Sokszor játszik mélységből, de az azért más.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek