Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #115245 üzenetére
Egy részem minden meccsen vért izzad, hogy a United nyerjen. Mert akármi is van, United till I Die! De a másik részem annak szurkol, hogy mihamarabb elhúzzon MOU a buszozós konzervatív szar taktikájával a rákba, és a United egy nézhető, élvezhető támadó futballt produkáljon. Mert nem az a baj, hogy nem jönnek az eredmények, ez sem megszokott, de ennyi pénzből ezt a nézhetetlen szar focit játszatja a csapatomal, ez kritikán aluli. És még tartani is fogja a markát, amikor kirúgják, az is biztos. Értem én, hogy fájdalom díj, meg minden, de ha engem kirúgnának, mert mondjuk 2 éven keresztül selejtet gyártok, nem lenne nagy a prémium, az is biztos.. #MouOut
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Peterhappy
őstag
válasz Enzolord #115251 üzenetére
Ez a meccs méltatlan volt az Unitedhez (már amennyit láttam belőle), nézegettem a meccs utáni statisztikákat, némileg furcsálltam is, a játék képe alapján nálam egyértelműen jobb volt az Arsenal.
Rég nyert az Arsenal bajnokin az Old Trafford-on, most nagyon nagy sansza volt rá.Fellaini-re nincsenek szavak, szégyen hogy magára húzhatja azt a mezt. A hajhúzást még csak-csak megértem, gondolom már megbánta hogy megszabadult a hajkoronájától, de a könyöklések? Gáz ez mindenhogy.
-
törölt tag
Gyerekek Taksony Vidi lesz a kupaban jon hozzank egy Europa ligas csapat. Tamadunk.
-
Viszlát
addikt
válasz venember83 #115254 üzenetére
Ebből akkor sejtheted mi a véleményem Mourinho-ról.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Enzolord
addikt
válasz venember83 #115254 üzenetére
Ezért nem adta el, pedig jobb lett volna, ki is húzta az ex mikrofon egy párszor a bajból. Hátha hamarosan eltakarodnak mindketten, és emiatt nem adnak pénzt igazolni Mounak, mert az utódé lesez a lehetőség, hogy újraépítse a United-ot.
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Richard!
addikt
„Csak egy cselt ismer” – Pelé beleszállt Messibe
Szerintetek jogos a kritika, vagy kicsit már stikkes az öreg?Ma kezdődik életed háralévő része
-
KisTücsök
addikt
válasz simondr #115246 üzenetére
Igen, csak zsiru alapból max pados ember. Annak talán nem is lenne rossz. Morata viszont a kezdőbe jött nem kis pénzért. Hazardnak semmi játékkedve nincs, mert tudja, h akármelyiknek is passzol, úgyis elbasszák. Lehet rajta látni. Kanté-nak meg ebben a rendszerben a leépítése zajlik éppen. De ezt is mintha mindenki látná, csak az edző nem. A világ legjobb vkp-ja teljesen feleslegesen van a pályán. Ha zsinórban másodszor sem sikerül a top4-be bekerülni, az nagyon gáz.
Most még hamarabb jutottunk el oda, mint az előző edzőknél. Váltani kell. De valahogy van egy érzésem, Sarri nem nagyon fog.
-
DeathAdder
veterán
Frenkie de Jong -> psg ,75 milla..
Szinte biztosan, de még nem hivatalos
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #115262 üzenetére
szuper! legalább lesz miből ajándékot tenni a fa alá a csikóklubnál.....
-
Ringman
nagyúr
beárazták a magyar klubfocit, az EL helyett az EL2-ben lehet majd vitézkedni.
mondjuk tök mindegy honnan esnek ki.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Enzolord
addikt
válasz venember83 #115261 üzenetére
A legújabb hír, hogy 40 Misit fizetnek a Spurs-nek, Pochettino-ért. Jó edző lenne, szép focit játszik a csapata, és eredményes is, főleg ahhoz képest, hogy nem nagyon tud igazolni, mert a tulajdonos egy zsugori kis pénzéhes bráner. 😁
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #115265 üzenetére
én éppen már a írni is akartam az amszterdami csapatom vezetőségének, hogy figyeljenek már oda, vannak már játékosaik akik elérték a lassan a 20évet, mit keresnek még a keretben??? mit keresnek még mindig a klubnál, és nem valamelyik nagycsapatnál?
odafigyeljenek már. szegény kis kluivertet is hát a legutolsó pillanatban adták tán el, az is már majdnem nagykorú lett... -
itouchfan
senior tag
válasz KisTücsök #115260 üzenetére
Sarri nem fog változtatni, mert stílus edző. Töretlenül hisz a filozófiájában, és megpróbálja a csapatot a saját képére formálni. Nem véletlenül kezdték el Angliában Sarri-ballnak becézni, amit csinál.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
DeathAdder
veterán
válasz itouchfan #115268 üzenetére
Tizezpár forduló alatt elég jól kiismerték és a közepesen jó PL csapatok is vannak már olyan szinten hogy kivegyék Jorginhot, ez a statisztikákból is szépen látszik ahhoz képest ahogyan kezdte a szezont.
Az meg hatványozott hátrány ha egyáltalán is nincs a pályán.Valami innovatívat elő kell húznia a cigisnek, mondjuk holnap a szitit azért megcsaphatnák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #115269 üzenetére
nem fogják.. city simán hozza ezt is
ne viccelj, csirkék leverték őket viszonylag lazán, majd pont ők nem fogják? -
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #115267 üzenetére
Kincsesbánya, nincs mit tenni.
Kluivert után van de Beek-et és Neres-t is szóba hozták a Rómával, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy Monchival.
Talán egy Bild cikkben olvastam, hogy a Bayern 150M€-t szán de Ligt és de Jong megszerzésére, de amikor láttam, hogy Cengiz is kellene nekik és 60M€-ig mennének el, és újra ránéztem a Bayern címerre egyből tudtam hogy kacsa... ...inkább megkérdezik a klubokat hogy a feléből mit engednek, majd részletet kérnek rá.Ha a Roma engem kérne, hogy mondjak egy nevet az Ajaxból akit nekünk reális keretek között le is lehet igazolni, na az Tagliafico lenne. Kolarov helyett kell egy érett és hasonló kaliberű pótlás.
Ha esetleg Ben Pavard 35M€-s záradékát fizetnénk ki, na az lenne még óriási, de sajnos erre kevés az esély. Talán őt tényleg elviszi a Bayern.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
Szélkakasban Salec is ossza a véleményemet az aranylabdáról, csak sokkal nyersebb és alpári módon
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #115274 üzenetére
Neki még a fürdőszoba tükre is féligáteresztő, CR képes...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Magnézium
csendes tag
A nap rangadója Torinóban kerül megrendezésre.
20:30 Digi Sport 1
Juventus - InternazionaleTud e meglepetést okozni a Nerazzurri?
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
no akkor nézzük a meccset, legyen mondjuk 3-4 a végeredmény
Resistencia eterna
-
Ringman
nagyúr
nainggolan a padon sincs, gondolom megint sérülés
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #115281 üzenetére
nem tudom hanyadik sérülése ami miatt lejött a barca ellen ebben a szezonban, 3. talán? már a felkészülési meccsek nagy részét is kihagyta nyáron
szerk:
mi maradt ki![ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
-
Ringman
nagyúr
ööö
(az eddig jól játszó) politanot borjára cserélte a mester
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #115284 üzenetére
Ezt én sem értettem. Bár ezt már megszoktam a kopasztól.
Megsérült volna vagy #justSpallettithings?
Van egy tippem, idegenben jó az x, pláne itt, így meg akarta tartani a gól nélküli döntetlent azzal, hogy Borjával stabilizálja a középpályát.szerk. nem sikerült
1 - 0[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
nna, meg is van a hőn áhított juve eredményünk, fújjuk le.
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #115285 üzenetére
nem hinném hogy sérülés.
eléggé szétestünk az utóbbi 10-15 percben, sajnos a 2 kb 100%-os első félidei helyzetből be kellett volna verni egyet.
a látott játékkal alapvetően nincs bajom, sőt.
-
adise
őstag
látom le is hozták. Ez a dybala mióta ekkora kerékkötője a csapatnak?
-
nagyúr
-
itouchfan
senior tag
Tipikus rutin 1-0, deszép. :
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
-
venember83
nagyúr
Összefoglaló a tegnapi Derby d'Italiáról: [link]
Ezt is megértük, van hivatalos Youtube-csatornája a Serie A-nak jó minőségű összefoglalókkal. Nehéz szülés volt.
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #115295 üzenetére
Borzalmas meccs volt, csoda, hogy tudtak egy 4 perces összefoglalót készíteni. Bár gyűlölöm az Intert, ezen a meccsen simán megérdemeltek volna egy döntetlent. Ezek a hibák, amiket a Juve elkövet hátul, nem fog mindig megtorolatlanul maradni, sima vezetés a bajnokságban (ezzel nincs gond), de hihetetlen, hogy Dybalával és CR-rel is milyen "halálunalmas" általában a támadójáték. Mindent elmond a tegnapi Juve játékáról, hogy Cancelo, a jobb hátvéd, aki bal hátvédet játszott, volt a legjobb "támadónk". Douglas Costa-t pedig ideje lenne visszaépíteni a csapatba, mert ő benne van még olyan potenciál, hogy megbontson védelmeket.
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
LyonnaisFan1
őstag
Egy helyes VAR ítélet igen izgalmassá varázsolta a mai ruhr vidéki derbyt.
A 62. percben S04-BVB 1:1As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Datsyuk
aktív tag
válasz LyonnaisFan1 #115297 üzenetére
1:2
-
DeathAdder
veterán
Hazard hamis kilences? jaj de megboldoltam ősszel
így kell kikerülni Moratat, erre kíváncsi leszek -
BenHans
addikt
Még kiderül, hogy elöl jobb a Kluivert - Zaniolo - Cengiz; Schick szekció mint a Perotti, El Shaarawy, Pastore, Dzeko...
A játék jobb, az intenzitás jobb, és az N'Zonzi - Cristante szűrő kettős is jobban muzsikál így, hogy Zaniolo zseniális, besegít nekik megy mint a gép és még elöl is osztogat és lő, jó kis balosa van. Fordulásból majdnem háttal a kapunak kicsi kellett volna hogy olyan 14-ről egy érintésből becsavarja a baloldalról bepasszolt labdát.Ha Zaniolo így játszik, és még fejlődik is, azt hiszem nagy kedvenc lesz és ha megtartjuk hosszú távra lesz egy Ninja örökös. Mondták hogy jó fizikumú srác, de hogy ilyen erőszakos és mellette finom a labdával azt nem gondoltam.
Így már értem miért kínált volna mást helyette az Inter és miért ragaszkodott hozzá mégis Monchi hogy bevonják az üzletbe.Na de közben bekapcsolom a sztrímet hogy tudjam néha figyelgetni hogy Sarri mire megy Peppel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest