Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
A legjobbkor vették ki az idegenbeli gól szabályt. De amúgy is sokkal jobb volt a Chelsea oda-vissza, szóval mindegy.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Enzolord
addikt
Amúgy arról volt valami hír, hogy ezek a szájba szexuált magyar adók miért nem adják az FA kupa mérkőzéseket??
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
addikt
válasz DeathAdder #116753 üzenetére
Nem találok magyarázatot arra, mi van a Monaco-val...
-
gyuromoj
veterán
Katar & Japán? Vagy csak az első?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Peterhappy
őstag
Épp a tippmixpro-s cikket akartam bemásolni.
Ciki - nem ciki, én biztosra vettem, hogy Jardim megy vissza. Ettől még Thierry-t sajnálom. Nem fair, amit vele csináltak, azzal a csapattal kb. bárki kieső helyen állna. Kíváncsi lennék most Cesc-re, aki szerintem Henry két szép szeméért igazolt oda.
-
Ringman
nagyúr
részleges tulajcsere az internél:
az indonéz mágus részesedését a lionrock capital vette meg. [link]a cég nem független a suningtól:
[link]
Founded in 2011 by Chinese-American businessman Daniel Kar Keung Tseung, LionRock already has shares in the Suning Sport group, fuelling suggestions that the company’s investment is a ‘bridge’ deal to pave the way for Suning to assume full ownership of Inter in the future.The deal ends speculation over Jack Ma’s interest in Inter after it was reported earlier this month that the Alibaba founder was close to becoming a minority shareholder in the club.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Viszlát
addikt
Sanchez csinált valamit azon kívül, hogy a Unitedhez igazolt? Szánalmas ez a folyamatos búzás amint labdához ér...
Lukaku meg:
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
itouchfan
senior tag
Milyen az Arsenal-MU?
Nekem csak Hertha-Schalke maradt, de az se rossz eddig.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
-
Viszlát
addikt
válasz itouchfan #116765 üzenetére
FA kupa elődöntőre tartalékolni?
Koscielny-t érte egy szerencsétlen baleset, Lukaku állkapcson rúgta hátrafelé lépve (nem látta, hogy mögötte/alatta fekszik).
Közben az Arsenal nem tudja feldolgozni a harmadik bekapott gólt, lefejelik Rashfordot. Mit csinál a bíró? Mindkettőnek ad egy sárgát...
Lingardot meg a nézőtérről dobták meg valamivel. Pöcstalicska ágyús csürhe...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Ringman
nagyúr
jó játékos ez a Cedric Soares, aki az interben kötött ki? (kölcsön)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Enzolord
addikt
válasz Viszlát #116767 üzenetére
Az a lényeg, hogy megvan az újabb siker. 😁 GGMU
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Cartevo
őstag
válasz bagyulajuve #116775 üzenetére
Mondja ezt Einstein növendéke
-
Cartevo
őstag
válasz bagyulajuve #116777 üzenetére
Akkor elvétettem, de legalább magamat mulattatom.
Ahogy hallottam, toprongyos volt, és a példaképednek vettem.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #116775 üzenetére
sokat dolgozott szegény a futószalag mellett három műszakban, ne csodálkozz... na de most végre őt is elérte a boldogság, összeismerkedett egy focistával. a jó szedrik a jövő Interének csillaga lesz, meglátod..
ő lesz az egyik alap pillére a juve-verő csapatnak
a kopasz intézi
ezt is[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #116780 üzenetére
istenem, de ott fogdossa wanda iszonyat cickóit, popsiját és gondolom semmi reakció.. hülye, beteg buzzancsok. miért nem jó nekik a gyönyörű női test, amin annyi jó dolog van.. miért kell nekik az unalmas, szőrös broáh..csávó-test, egy szál farokkal? mi a francot élveznek rajta. betegek
ott az csaj is, cedric nője, nem sokba kerülne hogy ott helyben szétszedjem a parkolóházban, valamelyik motorháztetőn.. de hát ők nem ezt választjákna mindegy
itt van egy kis Xavi inkább, nagyon jó kis villámvideója [link]
de kéne most is egy ilyen a barca közepére[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
Caceres -> Juventus: harmadjára szerződik a Juve-hoz - kicsit olyan se veled se nélküled
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #116783 üzenetére
úristen, mi a francnak megy vissza megint torinóba?
-
DeathAdder
veterán
válasz Tibiajax #116781 üzenetére
Tudom most újat fogok mondani de ez mind fejben dől el és sokkal mélyebb driveok vezérlik, neked ez a bomba, egy tanzániai meg elhányná magát.
200 éve egy ilyen alkatú napbarnított csupasz nőtől lehet elment volna az életkedved, ezeket mind egzisztenciális, pszichológiai, szociológiai mechanizmusok vezérlik. Régen a sápadt bőrű dagadt volt a vonzó, ami a termékenységet és jólétet mutatta az akkori szegénységben. Egyébként az éhező harmadik világbeli társadalmakban ez most is megfigyelhető, nagyon nem az ilyenekre buknak hanem a molett tenyeres talpasakra, akikben nem az éhezést és nélkülözést, hanem a bőséget és jólétet látják.De a jóléti társadalmakban az ízlést mind az ilyen homárok formálják meg, mert érdekes módon ha belegondolsz csak nem régen váltak a maszkulin, és a ruhafogassá aszott nők ilyen népszerűvé már ha megnézel egy 60-as évekbeli filmet ott is teljesen mást jelentett a bomba nő, mint most.
Amúgy bármi hihetetlen a homoszexualitásnak is megvan az evolúciós haszna, legalábbis a brit tudósok szerint
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #116786 üzenetére
Azok az igazi nyertesek, akiknek a nagyobb nők jönnek be, de ez Magyarországra nem jellemző. Egy ducibb lány ismerősöm folyamatosan cserediákokkal jár Dél-Amerikából és Afrikából, mert ott több az olyan ember, akinek ő az ideálja.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Ringman
nagyúr
ha nyer ma a juve, akkor 11 ponttal fogja vezetni a bajnokságot.
-
-
Tibiajax
nagyúr
de ha már képes reggel, legyen itt egy közös kép is
az egyetlen juventus-játékos, akit kedveltem és tiszteltem
de hát őt képtelenség is volt nem szeretni
mint amilyen Raul volt a madridnak -
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #116799 üzenetére
az egyetlen juventus-játékos, akit kedveltem és tiszteltem
azt hittem chiellinit, esetleg lichtsteinert írod
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs