Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rick3D
senior tag
válasz iszoke #61139 üzenetére
Sokkal teltebb, melegebb karakterisztikája van mint az S2000nek. A tér érezhetően levegősebb. Nekem jobban tetszik, kevésbé metálos a beütése Legalábbis ezt sikerült kihallanom az összehasonlító tesztekből.
#61141M3aN Igen Sebaj, lesz még akcióban addig is szerzek tapasztalatot az S2000el.
Most jobban mozgat egy bitang fejhallgató. Hangfal már van Mindenesetre gratulálok az áremeléshez, pont kicsúszott a sweetspotomból és szerintem nem csak az enyémből.[ Szerkesztve ]
-
iszoke
senior tag
Hát ezt nem hiszem el. Boxba a futárcég nem rakja be amit rendeltem, mert azt mondják nem tudják, mennének utána oda ahol lakom, csak éppen dolgozom és amúgy se jönne ki jól, ha másnak kéne átvennie. Hoznák helyette a munkahelyemre, de ott meg mozgásban vagyok, eMAG üzletbe pedig nem hajlandók vinni, mert azt mondják box lett megjelölve és nem lehet. Ezen a ponton már habzik a szám és mondom nekik, hogy hozzák ki címre péntek délután mert már nem tudok mit kitalálni. Az ilyenek miatt gyűlölök futárra hozatni bármit is is bumlizok inkább bkv-val.
-
Rick3D
senior tag
Tudtok ajánlani BP-n olyan üzleteket ahol van lehetőség meghallgatni elsősorban fejhallgatókat esetleg hangfalakat?
-
ígyvanferi
addikt
válasz szabeska #61140 üzenetére
Pont ilyesmi felhasználáshoz szerettem volna kérni ajánlást már egy ideje. Úgy nőttem fel, hogy mindig szólt a rádió a konyhában otthon is, nagy szülőknél is, főzéskor, ebéd közben, de még délután is, amíg ott tettek-vettek. Na én nem rádiót szeretnék hallgatni, hanem zenét, spotify-ról, telefonnal, tablettel akár kábelen, de talán inkább BT-on csatlakozva, miközben a konyhában tevékenykedek. Genius SP-HF1250B van a géphez kötve, azt szoktam most átvinni a konyhába, hogy ne zengjen az egész ház, de azért ez macera. Illetve opcióként még az is felmerült most a fejemben, hogy alkalomadtán ezt a tv-hez is hozzá tudnám kötni, talán egy fokkal emelné a filmezési élményt. Ehhez külön komolyabb cuccot, akár hangprojektort nem szeretnék venni még pluszban. De ez csak egy zárójeles, alacsony prioritású igény.
A Geniushoz valami hasonlót gondoltam, lehet akár valamivel nagyobb is, hely van szerencsére. Sokszor emlegettek mindenféle Edifier 2.0-s, BT-os hangfalakat, de elvesztem a típusokban, rengeteg van, amik számomra mind nagyon hasonlónak tűnnek. Az ajánlóban ebből csak egy, a 1280-as szerepel. Kb. 50-60 ezer Ft-ot rá tudok szánni. A lényeg a zenehallgatás lenne (és oké, hogy a konyhai tevékenységek kiegészítését jelöltem meg, de azért az nem jelent folyamatos csörömpölést, tehát nem csak valami háttérzaj kell valami prüntyögőből), elsősorban rock és metal műfaj.Röviden:
1. 50-60 ezer Ft a keret.
2. Konyhában használnám rock/metal zenék hallgatására, kb. 1-2 m-ről, de gyakran jövés-menés közben
3. A telefon vagy tablet jack csatlakozóját használnám, illetve
4. BT kapcsolatot ugyanezekkel, kábelt spórolva, egy távirányító praktikus lenne, zsíros kézzel inkább azt nyomkodnám, ha épp nagyon szükséges
Köszi! -
tibbike01
őstag
válasz ígyvanferi #61166 üzenetére
Egy mezei bluetooth hangfal nem lenne elég erre a célra? pl egy JBL flip
-
iszoke
senior tag
Mindenképpen 2.0-ás kéne? Nekem van egy Logitech Z407-em eladásra.
-
ígyvanferi
addikt
válasz tibbike01 #61167 üzenetére
Tudom, hogy ezek a logikus választások hasonló felhasználásra, de nem szeretnék ilyen levegőszűrő kinézetű hangkeltőt. A kábeles csatlakozási opciót is megtartanám és az akkumulátort is hanyagolnám.
(#61168) iszoke: a 2.1 meg már túlzás azért. Két doboz legyen, se több, se kevesebb.
[ Szerkesztve ]
-
gyenesmartin
őstag
Emagon jó áron van az S350DB.
-
Hauptmann
addikt
válasz gyenesmartin #61171 üzenetére
Ez kurva jó ár érte.
-
MaddeNNNN
őstag
Kezd elromlani a 1280T távirányítója. A hangerő növelő gomb az istenért sem akar működni, a másik 2 működik.
Vajon ez már egy nyomós indok lehet az asszonynak, miért cserélem le?
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Degeczi
nagyúr
Közben az Aqua-nál meg szépen, napról-napra emelgetik az Edifierek árait (pedig az EUR stagnál egy héttel ezelőtthöz képest, a dollár még gyengült is), hiába a -15% kupon hó végéig, így már azzal sem kezd jó vétel lenni ott...
-
iszoke
senior tag
Sokat látom, hogy az ilyen hangfalaknál idő kell amíg bejáratódnak, van ennek valamiféle módszertana, vagy csak használni kell őket és megy az magától?
-
iszoke
senior tag
válasz gyenesmartin #61180 üzenetére
Az 18+ kategóriás? Soha nem hallottam még ilyenről.
Akkor jó, elvileg holnap hozzák a cuccost, már várom, hogy kiderüljön milyen a hangja.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz gyenesmartin #61182 üzenetére
Szerintem minél hamarabb próbáld ki, ha bármi gebasz lenne csont nélkül vissza tudd küldeni.
[ Szerkesztve ]
-
iszoke
senior tag
válasz gyenesmartin #61182 üzenetére
Rendesen ki lehet párnázva, ha ekkora dobozban érkezett. A két hangfal annyira nem nagy benne tudtommal, csak a mélynyomó.
[ Szerkesztve ]
-
-
smiti
veterán
válasz ígyvanferi #61169 üzenetére
Egydobozos, viszonylag kultúrált megoldás is van kinézetre , mind hangra is, akkumulátor nélküli kivitel és kábeles csatlakozási lehetőséggel: Edifier D12
-
smiti
veterán
Esetleg megnézhetnéd még az [Edifier R1380 DB-t is, most nagyon jó áron van ez a szín. ( A többihez képest)
-
M3aN
senior tag
Hát fiúk-lányok, ma megjött az S3000 Pro... Először nem vert mellbe de aztán igen
Míg az 1700BTs pl. csak holmi magnónak hangzott a szomszéd szobából, ennek van ott is telítettsége... -
M3aN
senior tag
válasz Silentfrog #61194 üzenetére
Elsőre nem jött az a hangzásban a különbség, de utána kicsit elkezdtem jobban rá figyelni, és persze teljes tartományban sokkal teltebb és részletesebb. Hangosra meg persze nem mertem még venni…
-
iszoke
senior tag
Elmehet a sameday futárszolgálat a röfi altájára. Direkt mondtam nekik, hogy csak kora délutántól vagyok otthon, erre közlik velem, hogy ma én vagyok az első cím a listájukon úgy, hogy nem vagyok otthon és nincs aki átvegye. Nagyon úgy tűnik, ebből nem lesz hangfal.
-
iszoke
senior tag
De nem lehetett! Kedden egy csajszi azzal hívott föl, hogy nem fért be az easyboxba mert túl nagy a doboz, akkor beszéltük meg, hogy jó, akkor ma kora délutántól leszek otthon. Ehhez képest, amikor fél tíz tájban felhívom a számukat (ezúttal egy hasonló korabeli srác) akkor közlik velem, hogy nemsokára a lakcímemnél lesznek. Itt kezdett el habzani a szám, mert ha ennyire képtelenek felfogni, mikor lesz egy megrendelő olyan helyzetben, hogy átvegye a kiszállítandó terméket, akkor simán lehetséges, hogy hétfőre megint elfelejtik vagy csak leszarják, és inkább szóltam az eMAGnak, hogy csesszék meg, sztornó az egész.
A legdühítőbb az, hogy olyan áron, amin leadtam a rendelést sehol nem kapni már, így máshol venni se tudom, mert nem vagyok annyira eleresztve pénzzel. És mindez azért, mert az eMAG kamura ad lehetőséget easybox átvételt jelölni, illetve a futárcég mert f*szok. Ezért gyűlölök házhozszállítást kérni, magasról tesznek rá, mikor van otthon az ember, majd a megrendelő alkalmazkodik hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
iszoke
senior tag
A csajszi elmondása szerint (most beszéltem vele, mert közben jött SMS) ő felírta, hogy mikorra kérem a szállítást, de át kellett adnia egy másik kollégának a csomagot, mivel az illetőnek kevés címe volt. Csak épp az idősáv nem jutott el az agyáig vagy egyszerűen nem érdekelte. Ez az eredménye amikor átpasszolnak melót, de arra már nem veszik a fáradtságot, hogy a releváns infókat is továbbítsák annak, akit érint.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok