Új hozzászólás Aktív témák

  • Logapeti

    tag

    válasz Degeczi #54200 üzenetére

    Köszi a segítséget! A távirányítós kapcsolat nekem is eszembe jutott, és hát... hol van már gyerekkorom Technics erősítője, amin motor tekerte a hangerőpotit, ha a távval állítottam :)

    Bár sok 2.0-ás "PC" hangfalat hallgattam meg az elmúlt 1,5 évben, annyira nem vagyok tapasztalt, hogy meg tudjam mondani, pontosan milyen hatása van ennek a jelenségnek, és hogy számomra mennyire a "világvége". Járt nálam nemrég egy Triangle Sensa Sn01-es, aminek számomra nagyon digitális hangja volt. De se azt nem tudom, hogy milyen erősítője van (az optikai és az USB bemenet miatt úgy sejtem, hogy digitális), se azt, hogy más digitális erősítőjű hangfalakat hasonlóan "digitálisnak" hallanék-e.

    A legtöbb kishangfal, amit hallottam, azért erősen sántított valamiben amúgy is, és ezek között biztosan voltak "hagyományosak" (pl. Solo 6C, de gyanítom, hogy a T20/T40 is az). Engem jobban zavart az, hogy a legtöbbnek meg voltak emelve a sávszélei, amit értek, hogy a közízlés, illetve a "boltban jobban szól" idéz elő, csak sajnálok. Nyilván erre megoldást jelenthetnek a belépő szintű (60e Ft fölötti) stúdió monitorok.

Új hozzászólás Aktív témák