Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz lezso6 #53384 üzenetére
Edifier R2750DB update:
Hát, ez egyre jobb.
Aztán elkövettem egy hibát: eddig kb 1.5 méterre ültem a hangfaltól, és közelebb helyeztem kb 80 cm-re. Hát, közelről hallgatva összeesik a tér, s unalmas, semmilyen hangja van. Szóval távolról ajánlott hallgatni, legalább 120 cm-ről.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
szizoka
csendes tag
válasz lezso6 #53401 üzenetére
Nálam a "bulizos" helyiségben váltotta a solo 6c - t ( az meg ment a szobába r980t helyére).
Nálam megvan itt az általad említett hallgatói táv. Nem vagyok nagy szakértője s témának de én bőven jobbnak érzem mint a 6c-t. (hangerőben az sem nagyon járt a max közelében, de kipróbálás erejéig a 2750 sokkal sokkal erősebbnek tűnt).
Én mint laikus nagyon kellemesnek érzem halk és magas hangerőn is.
( szobában szintén nagy előrelépés történt így ) -
Sefter
veterán
Sziasztok!
Mackie MR8 mk3 utódja az MR824 ?
Ilyesmi kategóriát keresek:
- 2 utas stúdió monitor
- RCA és XLR bemenet
- 8" mély/közép sugárzóval
~100k/db-nál ne legyen drágább...
Melyik üzletben lehet ezeket kipróbálni? (vagy marad a neten rendelés, 14 napos elállás, de ezt elég gyökér dolognak érzem.. )Psn ID: sefter_hun
-
szizoka
csendes tag
válasz lezso6 #53404 üzenetére
Erre a kérdésre majd a te / más tapasztalt fórumtás ( hoszabb távú) véleménye ad választ, nem az enyém aki itt hallott ezekről a brandekről először, és látta az irányt hogy mit kell venni.
(ezeken kívül amin még hallgattam zenét itthon az egy régebbi 2.0 3 utas canton (passzív) szett 8' méllyel, aminek szintén nagyon jó a hangminősége szerintem, + van egy genius 3600 (5.1) a családban ami nyilván nem említhető ezekkel egy lapon, köszönöm hogy 2.0 irányba ajánlotok hangfalakat, ég és föld) -
mekker
őstag
válasz thornadoj #53400 üzenetére
Nem is a sub a valódi kompromisszum, hanem az apró káeurópai szobák és a sarokasztal köré súvasztás. Egy modern lakáskialakításban, ahol stúdiós a szoba, és nem kell mindent katonásan fal mellé tolni, ott járható út. Legalábbis én beprónálnám, ha lenne hely és fillér.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
soultrapp
senior tag
válasz lezso6 #53401 üzenetére
Hello!!
Próbáltad már,hogy bluetoothról (telefon)és pc-ről hallgatva van e jelentős maximum hangerő különbség??
Én jelenleg telefonról hallgatom rajta a zenéket(bluetooth-on),de hangerőben én többet vártam tőle.
Lehet lekellene cipelni a géphez kipróbálni :)
Ui: miért van a távirányítón kettő hangerő (-+) ??
-
válasz soultrapp #53408 üzenetére
Kicsit halkabb BT-n, de nem néz ki jelentősnek, habár nem tekertem fel az Edifiert túl hangosra. Nálam az a fura, hogy ha telefonon maxra tekerem a hangerőt akkor túlvezérelve torzít az hangfal. Wtf.
A két hangerőgomb valóban vicces, próbálgattam hogy hátha másképp hangosít vagy halkít a két szélső, de nem, tök ugyanazt csinálja. Nem tudom miért van kettő, ahelyett tettek volna inkább hangszínszabályzó gombokat a távnyomóra, annak legalább lenne értelme.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
lcdtv
tag
Sziasztok! Gyereknek hobbi Dj-hez milyen hangfal ajánlott. Jelenleg egy fadobozos Genius van "közép-mély: 5,25", magas: 1" ami kezdi magát megadni. Kb. 70-80e HUF-ig. ALESIS ELEVATE 5 MK2, PIONEER DJ DM-40, PRESONUS Eris E4.5 BT, MACKIE CR4-X, M-AUDIO BX4. vagy más esetleg. Fontos az előlapi jack is. Köszi!
-
válasz keménygödör #53411 üzenetére
Mélynyomónál sokkal nagyobb szívás a szobaakusztika, mint egy sima sztereónál.
Make Asia Great Again!
-
stk049
csendes tag
Sziasztok!
Kisebb méretű 2.0 hangfalat keresek PC-hez. Monitor mellett lenne helye, szóval közelről hallgatnám elsősorban.
Nem tudom, hogy mennyit kell kiadni egy kellemesnek mondható hangminőségért. Elsőnek max 10e körül gondoltam. Ha nagy különbséget tesz, akkor max 20-ig jöhet szóba kicsit fájó szívvel.Semmi extra nem kell, csak jó ár/hangminőség arány.
Előre is köszi!
-
válasz RedBullFan #53417 üzenetére
Magamat idézném:
A soundbar az újgenerációs bögreszett. Ugye sokszor találkozunk azzal, hogy a legtöbb laikus csak úgy igénytelenül odadobja a TV elé / alá az 5.1 bögreszettek kis tejfölösdobozait szép sorban, középre. Erre egy marketinges zseniális ötlettel állt elő: eleve legyen így egybeépítve, rúd alakban, s adjuk el innovációként. És bumm, így lett a soundbar / hangprojektor.Persze, a soundbar előnye a praktikum: szinte nulla helyet foglal, van BT, optikai bemenet, stb. De mit ér ez, ha a hangminőség pocsék?
Make Asia Great Again!
-
válasz RedBullFan #53419 üzenetére
Ha játéknál nem csak az számít, hogy dübörögjön, hanem szeretnéd meghallani a legapróbb neszeket is, meg hogy mi honnan jön, akkor Microlab Solo 6C, csak az 44k. Meg nagy, nem tudom elfér-e. A többi, pl Edifier 980T, 1280 és társainak valószínűleg kevés lenne mélye, mert mélyközepük csak 4" (a Microlabé 6.5").
Ja, egyébként gondolom digitális bemenet (optika), BT meg ilyesmi nem kell, mert PC mellett használnád.
Make Asia Great Again!
-
Az R2750DB megint le lett árazva, a mai nap csak 60k az emagnál.
Make Asia Great Again!
-
TBMC
addikt
Wavemaster cube mini neo-val van tapasztalat?
-
cooi11
senior tag
Üdvözlet zene hallgatok!
Lemászik az aktív hangfalam a fém állványról.
Gyurmaragasztó kiszáradt vagy mi, nem
tartott sokáig!
Vagy csak az első otthoni koncert .
Mi a jó megoldás?[ Szerkesztve ]
-
válasz thornadoj #53426 üzenetére
Ha a Vertrag ennyire nem jött be neki mélyre, akkor felejtős az AudioEngine is, mert az se megy mélyebbre. Én egyelőre azt tanácsolnám neki, hogy használja csak simán a Vertragot, hátha sikerül megszoknia. Vagy vegyen egy normális 6.5" hangfalpárt, ott nem lesz gond a méllyel. Ma még 60k az Edifier R2750DB, azzal nem lehet mellélőni, s van BT is.
Make Asia Great Again!
-
thornadoj
aktív tag
válasz lezso6 #53427 üzenetére
Ja igaz, akkor nem szóltam. A vertagot erőltettném én is pár hétig, és utána visszatérni a kérdésre, ha egyáltalán kell még
Amúgy a kürbis volt az első komolyabb hangfalam, és a tannoy után sem bántó a zenehalgatás vele, sőt. A mély mennyiségével sincs semmi problémám, inkább a minőségével (az sem annyira vészes).[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
válasz lezso6 #53427 üzenetére
köszönöm!
néztem teszteket , összehasonlítást A2+ vs. wavemaster cube neo és mini (itt mindkettő szóba jöhetne) és úgy tűnt azért mélyebbek, jóval mint az A2+. - illetve a vertrag csak 4"szerk: plusz későbbiekben akár lőhető hozzá sw, van kimenete ha kevés lenne a mély
Egyelőre hallgatom a vertragot , aztán valami lesz.
Nézegettem az E2750DB-t, pláne a mostani jó ár miatt, de nagyon overkill lenne az asztalomra, iszonyat nagy lenne alig férne el méregettem már jócskán[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
-
TBMC
addikt
válasz bajnokpityu #53433 üzenetére
én sem vennék apróról a jelenlegi árakon.
nem használtakat írtam, újakat.
-
TechN7ne
nagyúr
Melyik az a kínai dac ,amire gondolsz?
-
Nem aprós hiénáktól, hanem újonnan van 60k-ért.
Hol van konkrétan BX8 50-55k körül? Én úgy vettem észre, hogy elég ritkán lehet kapni használtan stúdió monitort. Ha van, akkor meg gyorsan le kell csapni rá. Szóval az egy nem létező alternatíva.
Az az 5ezer kínai DAC meg erősen wtf, legalábbis az, hogy az Impact Twinnél jobb, miközben az egy kb 100ezres DAC, s anno mindenkivel azt vetettek, mert hogy bestbuy. Ez alapján vagy mindenki idióta, aki 100ezerért vette / ajánlotta az Impact Twint vagy az a kínai DAC egy csoda 5ezer forintért.
Egyébként tényleg kurvajó lenne, ha 60k-ért lehetne kapni 8"-t értelmes DAC-kal, én is mindenkinek azt ajánlanám.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
bajnokpityu
félisten
válasz lezso6 #53436 üzenetére
egy ismerősnek segitettem venni ebayról ITt, még akkora fos hangú cuccot...
eskü jobb volt az alaplapim tőle.
baromira nem szokott érdekelni a többség véleménye, ha nem egyezik az enyémmel. nem vok süket, tudom mi jó és mi a nem jó. IT egy fosch, valós szimmetria sincs, tényleg pénzkidobásnak gonolom 40k árán is. aki szerint 100k s hang, azzal gyorsan el kéne beszélgetni, hogy hallgassa a valóságot.ne legyünk már ennyire 1 bitesek, én amit vettem 45 v 50ért, azt egy hétig árulták anno. évi 1 hétig van 60 alatt ez a 3 utas cucc. tök egál..
eladó topping dac
-
válasz bajnokpityu #53437 üzenetére
Tehát akkor kb mindenki hülye a DAC-os topikban, oké.
"baromira nem szokott érdekelni a többség véleménye, ha nem egyezik az enyémmel."
De azért elvárod, hogy itt hallgassanak a te véleményedre."ne legyünk már ennyire 1 bitesek, én amit vettem 45 v 50ért, azt egy hétig árulták anno. évi 1 hétig van 60 alatt ez a 3 utas cucc. tök egál.."
Most van Edifier R2750DB 60k-ért, használt BX8 meg nincs. Ilyen egyszerű.
Make Asia Great Again!
-
cooi11
senior tag
Próbáltam rá keresni a problémámra, hogy a hangfal le ugrik az állványról.
Csak azt a megoldást találtam hogy rá fúrok tűskét a hangfalra
és az állványra is!
Esetleg kevésbé drasztikus megoldás? -
OPiiPO
veterán
válasz cooi11 #53439 üzenetére
ilyesmit keresnék a helyedben
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
darkrock
aktív tag
TRUST GXT 38 TYTAN 2.1 ULTIMATE BASS JACK 60W FA GAMER HANGSZÓRÓ - 18 ezer Ft
Tudom hogy nem ajánlott a 2.1 de lehet valaki ilyet keres. Nekem már úton van az R2750db[ Szerkesztve ]
-
cooi11
senior tag
Állvány. és
Tannoy Reveal 802
Félhangerőn le jön, Így most 1/4 óránként meg kel igazitanom.
A Mátrix végén egy hajszál híja volt, úgy belemerültem a filmbe hogy
észre se vettem hogy megfordultak és a kábel "fogja". -
válasz cooi11 #53445 üzenetére
Hát, akkor ez így egy szar állvány. Tegyél az állvány és a hangfal közé valamilyen jól tapadó vékony szivacsot, s akkor jó lesz.
Nekem már jóideje egy olcsó kis gagyi Nowsonic Top Stand Concert állványom van, amin van egy vékony szivacsréteg, s semmi ilyen gond nincs vele. Pedig volt már rajta KRK Rokit 10-3 G3 is, s nem sajnáltam hajtani.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
duo
addikt
válasz cooi11 #53445 üzenetére
ilyen baumaxx szeru boltokban felgomb alaku gumi ajtoutkozo. ontapados. drapp es feher színben kaphato. 400ft korul van / csomag.
az allvanyra rakod az allvany tetejere. akár haromszog alakban is akkor értelemszerűen harmat. arra teszed a hangfalakat. jol tapad, plusz elcsatolás, fogja mint halott a kerítést.[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest