Új hozzászólás Aktív témák

  • vycman

    tag

    Sziasztok!
    A régi Sony 2.1 hifim megadta magát, különben is inkább a hatásvadász basszusra ment rá, szóval gondolkodom 2.0 hangfalban. Olvasgattam a fórumot, a tanácsokat.
    Főként elektronikus zenét hallgatok, tehát jó lenne azért a basszus, de részletgazdag hangzást szeretnék. A zenén kívül még filmezésre használnám, tv -re kötve. A tv-n van optikai kimenet. A BT hasznos lenne, meló melletti zenehallgatásnál kényelmi okokból. Egyébként kábellel, iphoneról menne még a zene.
    A tér egy ~18nm-es szoba, aminek egy része a nappali rész (~13nm). A hangfalaknak ki van alakítva a hely, az egyenlő szárú háromszög majdnem pontosan megvan. Vannak régebbről állványaim, így azokra gondoltam rakni őket. Ha nem fér be ezekkel együtt a kialakított helyre, akkor akár mehetne a tv mellé is, de úgy már nincs meg az egyenlő szárú háromszög. Összedobtam egy rajzot a szobáról. Ha állványra rakom, akkor jó lenne elvezetni a vezetéket az állványban, hogy kulturáltan nézzen ki. Mivel a 2 hangfal közti távolság 2.2 méter légvonalban, így a 2,5m-es vezeték nem lesz elég valószínű. (valamelyiknél láttam, hogy ekkorával adják.)
    Amiket néztem: Modecom Eclipse 60, 180, Edifier R2000DB, T&V Kürbis, Solo 6C. Az utóbbinál nincs BT és optikai csatlakozó. Főleg az a kérdésem, hogy ekkora térben melyik lenne elég? Nem ragaszkodom feltétlen a modecom 180 és az edifier 55 ezres árához, ha van valami olcsóbb is, ami elég lenne. Akár Edifierből is másik modell. Köszi a segítséget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák