Új hozzászólás Aktív témák

  • Clickbait

    aktív tag

    válasz Pszicho #42812 üzenetére

    Nekem csak az az egy bajom van a JBL-lel, hogy sokáig tart amíg bekapcsol. Barbár módon én YouTube videókhoz meg hangüzikhez is a hangfalakat használom, és egyszerűen marhára zavar az a 5-7másodperces késés. Kényelmetlen bekapcsolni is, és közelről nekem túl zajosak. :( De hát nyilván nem ilyen napi feladatokra meg undoritó youtube videókra lett kitalálva. :DD

    Hiába van nagy asztalom, direktbe a falnál van, nem tudom elég távol rakni őket a fülemtől, hogy ne halljam a sistergést, ezért nagyon sajnálom, hogy jelenleg nem békélek ki egyetlen studio monitorral sem. Audioengine A2+ várom, beváltja -e a reményeket a nem kicsi kompromisszumok ellenére.

    Fluid Audio F4 volt jó ilyen téren, hogy automatikusan ki-be kapcsol viszont volt egy elég nagy késés a bekapcsolásban, nem azonnal kapcsolt be, és jó nagyot kattant valami az aktív darabban. Na meg zúgott a trafó mint az állat de az egyedi eset volt szerintem. Az egy nagyon jó hangfal volt, imádtam. Bár billegett ha meztelenül volt tappancsok nélkül az asztalra rakva, meg a hézagokba is bele lehet kötni. :DDD :DDD De nem véletlenül van ott az ajánlóban.

    You got clickbaited.

Új hozzászólás Aktív témák