Új hozzászólás Aktív témák

  • PuMbA

    titán

    válasz Ciccuka #39497 üzenetére

    A különböző látásmódból ered, hogy más a véleményünk, de ez nem baj :)

    "Jobban átolvasva a topikot és másoldalakat kiderült, hogy a Genius (SP-HF1250B/SP-HF1255B) hangszórók minősége eléggé változó, valamint alig ad (normális) mély hangokat."

    10k-ért nem várhatsz minden egyes darabtól megbízható minőséget ilyen jó hangminőség mellett :) Garancia van 1 év szóval, ha valakinek nagyobb gondja van, akkor cserélteti... nem értem a problémát. Szüleimnek van Genius 1250B több, mint 1 éve, de eddig semmiféle nyűgje nem volt. A mély hangok is teljesen jók, ugyanis 10k-ért nincs jobb, tehát ezt sem értem, hogy miért róvod fel neki.

    "A Modecon (HF50.2) hangszórót (gyakorlatilag) ajánlottátok holott kiderült, hogy "szinte az összes példány" alapzaja magas. Az újabb változatú Thonet & Vander Kürbis ugyanez a tészta."

    Azért vannak ott jó vélemények is az oldalon, a többi pedig hibás hangfal lehetett, ami mindenhol előfordul. Az egyik vélemény író ráadásul elmondja, hogy nála a hangfalak ott vannak a füléhez jó közel és az átlag felhasználó nem veszi észre a zúgást, tehát ez csak speciális eset megint. Sokan pedig véleményt sem írnak erre az oldalra és teljesen jól üzemel nekik otthon a cucc.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák