Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
Én ezt a fajta szelektálást úgy oldom meg, hogy az örök kedvencek, valamint a nem ebbe a körbe tartozók, de mégis sokat hallgatottak, avagy ha nem sokat de akkor azt odafigyeléssel átéléssel hallgatom...szóval ezen zenéimet gyüjtöm be a számomra lehető legjobb minőségben. Minden egyéb ami van azt max 320-s mp3 kódolásban. mostanság egy barátom "csábít", hogy menjek át "retro" rendszert hallgatni hozzá (lemezjátszó + csöves erősítő) amit nagyjából mindenestől szorgalmas évtizedek alatt 1 millióbol rakott össze. Nálam meg elvi kérdés, hogy sokszázezret nem szeretnék bele ölni ebbe a kedvtelésbe, pedig tudnám élvezni, bár a mai ár-érték viszonyokat nézve ezt lassan át kell értékeljem Nem merek elindulni, mert tudom, hogy hallanám azt amivel, amitől jól szólhat, és el indulnék a lejtőn újra, mert ugye megint be kerülne a bogár a fülbe Vagy másik verzió, hogy el kellene válljon, hogy be tudjak költözni hozzá
Ahány ember annyi hallás és vallás, főleg ha hifi a téma az utóbbi is lehet számít, hisz mindenki mást vall a zenhallgatók körében.....és így szép és jó, szerintem is És mégis azt mondom, hogy a zenhallgatók közt boldogok kik gyengébben hallanak, mert kevésbé tudják kiszűrni, hogy mi az ami rosszabbul szól a hallottakból, így jobban tudják élveni is sokszor akár a koncerteket is.
Szóval bő lére eresztve a lábjegyzetet, az én kis rímfaragványomat így kell értelmezni, nem pedig gunyoros fricskának venni. Mert nem is annak szántam, bár a cinizmus és szarkazmus jellemezte humorom, tény, hogy sokaknak nem könnyen értelmezhető. Sajnos erről legtöbbször el feledkezem.
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
duke
aktív tag
Kar hogy a Genius 2020 -ast igy lehuztatok. Egyertelmuen azt akartam venni, a digitalis bemenet miatt, meg azert jol is nez ki, de most elbizonytalanitotatok.
Nem lehet, hogy meg se olyan rossz, csak itt mindenkit lefizettek, hogy kenyszeressen az 1250B-t ajalgassa ? -
Maxtreme
addikt
Ha jót akarsz a 2020-at nagyon messze kerüld el..
Én nem mondom hogy a 1250b a legjobb megoldás, de hogy az előbbi szörnyű, az egészen biztos.
vélemények
Tapasztalatom szerint kb megfelelnek a valóságnak, bár én csak ismerősömnél hallgattam, de az pont elég is volt.[ Szerkesztve ]
-
Johnny194
aktív tag
Ha 30-40e forintot akarok beruházni, akkor mit érdemes laptop mellé venni? Film mellett klasszikus illetve soundtrack zenét hallganék.
Egy 2.0-s hangredszert szeretnék beszerezni, nem tudom emellett hangkártyát megérné-e venni.Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
PuMbA
titán
válasz Johnny194 #36055 üzenetére
Microlab Solo 6C vagy Genius 1250B Creative Sound Blaster X-Fi HD DAC-kal Nehéz megmondani a laptopod integráltjának a minőségét összehasonlítás nélkül, de az új laptopokban elég gyenge cuccokat raknak, szóval a második megoldás lehet, hogy jobb minőséget adna.
[ Szerkesztve ]
-
disy68
aktív tag
Sziasztok, nem tudom a kérdés elfér-e itt; tervezek venni egy microlab b77 hangfalat (másodlagos használatra) és gondoltam veszek hozzá egy BT vevőt. Ismer valaki aptx-et tudó itthon is beszerezhető bt vevőt?
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
Sonja
nagyúr
válasz disy68 #36057 üzenetére
Pl. Philips AEA2700
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
maxiszalai12
tag
Hali, vásárlás előtt állok segítségre lenne szükségem. Melyikkel járok legjobban?
JBL Boost TV 35 000 Ft
JBL Charge 3 40 000 Ft
Mackie CR3 38 500 FtFőleg zenére használnám.
-
BenQhunria
tag
Vennék Creative Sound Blaster Audigy FX vagy hasonlót, számottevően szebb lenne a hangja mint egy ASRock B85 Pro4 alaplapinak hangkártyának?
Már leírtam kérdést megfelelő topiikba, de nem túl aktív.[ Szerkesztve ]
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
PuMbA
titán
válasz maxiszalai12 #36060 üzenetére
Microlab Solo 6C
(#36061) BenQhunria: Lehet, hogy valamivel jobb, de akkor sem érdemes ilyet venni, mert driver problémák miatt nyűg használni.
[ Szerkesztve ]
-
-
spori75
újonc
válasz spori75 #36067 üzenetére
Az előző hozzászólásomhoz kapcsolódóan, hamarosan meg is venném az eladósorban lévő HF1250B utódját mivel már nagyobbak a gyerekek és talán több idönk lesz zenét hallgatni és filmet nézni.
Ti melyiket választanátok az alábbiak közül? :
Q Acoustics Media BT3
Klipsch R-15PM
Heco Ascada 2.0Tévé hangosításra és jellemzően halk zene hallgatására használnánk (Jazz, komoly, pop).
A fő cél az lenne hogy gyerekek is tudjanak aludni két szobával arrébb miközben érthetően, tisztán szólnak a filmek és szép a zenei kép.Köszönettel,
Spori[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz spori75 #36068 üzenetére
Én a Klipsch-et venném.
Egy kis tesztJah. a hirdetésért 3.14csán fognak rúgni. Egyszer ezt már én is beszívtam, ugyanezt csináltam mint Te.
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
Tiszteletem az uraknak.
Aktív hangfalra lenne szükségem TV mellé. Fontos hogy legyen rajt optikai bemenet, sztereóban vagy 2.1-ben. Maximum 50k-t szannek erre a projektre.
Eddig ezt leltem:
M-Audio AV32.1-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Sonja
nagyúr
válasz sutyi^ #36073 üzenetére
Nem lenne jobb egy ilyen átalakító + bármilyen általad válaszott sztereó aktív hangfal?!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
virshlee
csendes tag
Sziasztok, olvasva az összefgolalót tudom inkább 2.0-t ajánlotok 2.1 felett. Ha olyan hangszórót szeretnék ami minden frekvencián korrekt akkor 60 ezerből mivel járok legjobban? Szinte csak zenére kell
-2.0
-2.1
-valami 2.0 +külön mélynyomó?[ Szerkesztve ]
-
Johnny194
aktív tag
Ezzel az opcióval (vagy akár egy 6C+hangkártya párosítással) milyen szintet tudok elérni?
vacilálok hogy mennyit szánjak a dologra, nem tudom keretemeléssel mennyivel tudok javítani a minőségen
jelenleg egy AKG K551 fejhallgatót illetve egy régi olcsó LG mini HI-Fi-t használok, mondjuk utóbbinál bármi jobb lehet[ Szerkesztve ]
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
oliwwer
aktív tag
Srácok, az AsRock h81m-hds-ben lévő "5.1 CH HD Audio (Realtek ALC662 Audio Codec)" - alaplapi integrálthoz mennyire kéne + hangkártya ha solo6c-t akarok? Jelentős lenne a minőség javulás?
Köszi
-
rumos XIII
aktív tag
Tudtok oldalt, ahol akciós most a genius 1250?
-
oliwwer
aktív tag
válasz rumos XIII #36083 üzenetére
Azt tudom hogy holnap (ma) black friday lesz az emag-nál. Majd kattints rá, hátha.
-
scope2007
addikt
-
-
benfolds
őstag
hát...ez az edifier nagyon jó vétel, kár, hogy nem tetszik.
szól ez úgy, mint egy kürbis? egy jó árú elevate 5-re várok, esetleg m-audio mx5 d2, de hát ezek sosem lesznek ilyen áron.[ Szerkesztve ]
-
virshlee
csendes tag
http://m.emag.hu/klipsch-polcsugarzo-par-85-340w-fekete-r-15m/pd/DD9PM7BBM/?ref=prod_CMP-287_871_9017
ez jó vétel? milyen hangfal?
-
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem 2 db 5.1-es olcsóbb hangszórót nem igazán tudom eldönteni melyiket éri meg inkább megvenni. Ez az egyik:
http://www.emag.hu/orion-ht-585-5-1-hazi-mozi-hangszoro-usb-sd-fm-4676/pd/DWRBMMBBM/
ez a másik:
http://www.emag.hu/logitech-5-1-z506-hangszorok-75w-rms-980-000431/pd/EWQG2BBBM/Azt hiszem minőségileg jobb a logitech, de kicsit zavar, hogy a hangszórók egybe kábelesek és félek egy idő után nem fog szólni az egyik. Viszont a logitechen van 3 év gari.
-
rumos XIII
aktív tag
1250B-re nemlehet fülest csatlakoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest