Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank0309
tag
válasz lezso6 #35800 üzenetére
Üdv. srácok a segítségeteket szeretném kérni. Most építettem egy gépet, minden új kivéve a jó öreg Genius 5.1 már bő 10 éve szolgál... Az a problémám hogy ha 5.1-es kábelekkel csatlakoztatok a gépre akkor nem szól csak a 2 front. viszont ha csak simán jack-el akkor jó. A gép érzékeli hogy 5.1 mutatja is hogy rá van dugva és a tesztben is szól, de azon kívül semmi, kábele még gyári, lehetetlen rosszul össze dugni. Szerintetek mi lehet a gond? Előre is köszönöm a válaszokat.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
HThomas
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok!
TV-hez szeretnék 2.0 / 2.1-es hangfalat venni, mert eléggé dobozhangja van. Leginkább film és zenehallgatásra lenne használva. 20.000Ft alatt mit érdemes venni? Köszi.
-
pulutodurumo
őstag
válasz #41635072 #35807 üzenetére
Genius SP-HF1250B és SP-HF1255B:
- A topikban leggyakrabban előforduló rendszerek mostanában, melyek lényegében csak kinézetükben különböznek. Belépőt jelentenek a normális hangok világának legalsó szintjére.
- Mindenkinek ajánlott, aki ilyen kategóriában hangrendszert szeretne vásárolni.
- Méretük (1 oldal): 140 x 245 x 147 mm (Szélesség x Magasság x Mélység) !
- Inkább csak az 1250B kapható, ára 12.000HUF körül mozog jelenleg.Kopipészteltem az összefoglalóból.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
törölt tag
válasz pulutodurumo #35808 üzenetére
Genius termékek kinézet miatt nálam mindig kiestek, egyszerűen nem illik bele a nappaliba.
A Gigagworks T20 világító ledje idegesítene, nem szeretem ha valami beragyogja a nappalit / hálót.
Másik szobában Logi x-220-at használok iylne célra, a túl erős basszust leszámítva nincs bajom vele.
Olvasgattam a topikot, Logitech cuccok tényleg ennyire nem ajánlottak már? -
thornadoj
aktív tag
válasz #41635072 #35809 üzenetére
logitech x230-at meg a z523-at hallottam. a x230 vállalhatatlan. hatásvadász mélye van, ami búg mint a nyavalya, amíg az ember nem hall pontos feszes mély hangokat, azt hiszi h milyen fasza. a középtartomány lyukas, a magasak meg részlethiányosak. a z523 vállalhatóbb, de ott is megvannak ezek a betegségek. érdemes az összefoglalót elolvasni, somindent elmagyaráz, valamint érdemes a 8" alatti hangószóval szerelt mélyládának csúfolt valamiket elkerülni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #41635072 #35809 üzenetére
Nem úgy kell vizsgálni, hogy Logitech-e, hanem úgy, hogy bögreszett-e. Ezek alapja ugye az olcsóság és a hatásvadászat kis méretben. Az apró egy utas szatelitek fizikailag nem képesek értelmes minőségre. A "mélyládák" is túl kicsik, ráadásul direkt huppogósra vannak hangolva, ami extrém kiemelést okoz a 100 Hz körül (kisebbeknél ez 150-200 Hz is lehet!). Az pedig ugye nem szub.
Ezek a szettek mennyiséget tudnak, de minőséget nem. Ha bulizni, vérpistulni akarsz, akkor jó, hisz ott mindegy, csak hangos legyen. De minőségibb zenehallgatásra alkalmatlanok.
Make Asia Great Again!
-
aram01
nagyúr
sziasztok
vennék a géphez "hangfalat" pici játék, skype, pár video. Rá gondoltam, véleményetek? [link]
KöszönömIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Ferdzsoo
addikt
Kicsit off:
Mi az a legális fizetős oldal ahonnan mondjuk havi előfizuért jóminőségű zenét tudsz online hallgatni.?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Francia91
veterán
válasz Timyyy #35777 üzenetére
Két pár RCA bemenet van rajta, ott rá tudsz kötni egyszerre két eszközt. Onnan tudom, hogy nekem a 120U van, egyik RCA párra a laptop van kötve, másikra az erősítős bakelitlejátszó. Semmi gond nincs azzal, hogy 2 eszközöm van rákötve, azért van hátul két pár bemenet
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Zenehallgatásra (ami lehet bármi), illetve film nézésre szeretnék hangfalakat...
Eredetileg 2.1-ben gondolkodtam, de ha jobb jöhet a 2.0 is.
A maximum amit adnák érte: 50.000 Ft.
Kérdés, ebben az árban mi lenne a leggjobb vétel?Szerk.
P.l Logitech Z533?
vagy Microlab Solo 7C
?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
sziasztok
Genius 1250B vagy Thonet & Vander Vier 2.0 [link]. kis játék, pár video.Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
5.1-es hangfalat szeretnék venni. Filmezésre lenne használva.
Most egy Logitech Z506-om van PC-re kötve ezt játékokhoz, zenéhez használom, illetve egy Orion 5.1es hangfalam amit eddig filmezésre használtam ez is pc-re volt kötve / billentyűzetből kijövő jack-el/ ezt a hangfalat szeretném lecserélni mert már elég régi, recsegős, halk és 2.1 ben szól a jackes csatlakozó miatt.
Amit kinéztem egy Sony HT-RT3 (67k). A másik kiszemeltem Genius SW-HF5.1 6000(44k) lenne, de mivel ennek nincs Optikai bemenete ismét 2.1-ben tudnám csak élvezni amiért nem igazán szívlelem.. esetleg meglehetne oldani, hogy például az alaplapi 5.1 es csatlakozókba bedugjak egy jack adaptert?? Így mindkét 5.1et rádughatnám. régen használtam ilyesmit amikor a hangfalamat és a fülesemet is be akartam dugni, hogy ne kelljen óránként kicserélni mikor játszanék, viszont ilyenkor amit nem használtam ki kellett kapcsolni vagy 0-ra venni a hangerőt és a másiké felerősödött. Nem tudom ez 5.1es hangfalaknál is működne e..[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz illes0102 #35830 üzenetére
A Geniust én hanyagolnám a helyedben. A 6e széria igencsak el lett toszva sajnos, nagyon rossz puffogós és kopogós mélyei vannak.
Ráadásul alapzajos is nem kicsit.
Az utolsó használható (szerintem) az 5005 volt..Az info egyébként onnan van hogy őseim (fater) ilyet hasznát sokáig, egyébként pont 2 napja halálozott el. Bekapcsoláskor kikacsolt, és eldurrant bent as biztosíték.
Ahogy szétszedtem rá kellett döbbenjek hogy nem csak a biztosíték, hanem a panelon jó pár alkatrész is.szerk: A másik gáz vele a kikapcsolás.. Apámnak még a V1 volt, annyival másabb mint a V2, hogy ezen elől van standby kapcsoló
Még ha szarul is müxik. Kikapcsolás után is totál fényerővel világít a kijelző...
Genius megoldotta, levette a kapcsolót, így csak hátul lehet teljesen áramtalanítani. .[ Szerkesztve ]
-
illes0102
aktív tag
válasz Maxtreme #35831 üzenetére
pont most olvasgattam utána, és sokan írják, hogy a basszussal vannak gondok. azért gondoltam Geniusra mert tesómnak legalább 8 éve genius talán pont az 5005ös így ránézésre és iszonyat jól szól..csak gondoltam akkor valami újabbat néznék hátha nem nyúlok mellé vele, de akkor így felejtős az újabb
A sonyról is olvastam jót is rosszat is, de tetszik ahogy kinéz és a BT-s kapcsolódás se utolsó dolog ha épp nem akarokgépről zenélni hanem telefonról.. viszont nem nagyon találtam olyat aki írt volna róla és még a hangzásáról se tudok semmitszerk.: igen azt is olvastam, hogy mindenki panaszkodik, hogy nincs standby
[ Szerkesztve ]
-
illes0102
aktív tag
válasz Maxtreme #35833 üzenetére
még annó 22k ért vette bátyám mikor akciós volt valahol pesten 40 körülről leértékelve, persze hazahozta összerakta és el is durrant visszavitte kicserélték és azóta jó
(#35834) aram01 : Azzal is szemeztem, csak kicsit húzósnak éreztem az árát, bár a Sonyhoz képest 10k+. Lehet várok még egy kicsit és ez lesz
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz aram01 #35834 üzenetére
Tény, de nem is az az árkategória.. (a tv + dune HD kombóhoz én is azt használok, filmhez valóban jó)
illes0102: Igen, nem véletlen kerülnek ezek annyiba amennyibe. Geniusnál különösen igaz hogy NAGYON ki kell fogni.
Elég trágya módon vannak összerakva sajnos..[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz PpenoO #35838 üzenetére
Igen, de azért érted. Ha valaki Suzuki árkategóriában akar autót venni, nem fog a BMW-k felé kacsintgatni
z906-ot már újonnan kapsz 75 körül, és AZÉRT az árért igenis jó vétel.
Mi sem azt mondtuk hogy nincs nála jobb, hanem hogy az említetteket alázza nem kicsit.Ettől függetlenül persze, akadnak a piacon SOKKAL jobbak is.
-
PpenoO
őstag
válasz Maxtreme #35842 üzenetére
75 ezerért kapsz egy BMW replikát Suzuki alappal. Csupán ez a gond a Logitechel. Azt kellene megérteni, hogy normális hangfal (kivéve mélynyomó) minimum két utas. Ez a házimozi X.1 rendszerekre hatványozottan igaz. Egy utas szatellitekkel, más néven bögrékkel, nagyon nagy átverés bármilyen ilyen szett, kivitelezéstől és gyártótól függetlenül. Ezért nem javasolnék senkinek bögreszettet, pláne nem Logitechet aminek az árában rendesen benne van a Logitech brand költsége. Persze, megértem, ha csak ennyi a keret, de szerény véleményem szerint akkor inkább gyűjteni kéne még pénzt és a valódi minőség felé venni az irányt. Jelen esetben 45 ezer forintról beszélünk.
-
válasz Maxtreme #35842 üzenetére
Z-906 nem suzuki, hanem egy matricatuningos és rádiátorcsőből heftült bukókeretes agyon vérpistított Reliant Robin, suzuki áron.
Make Asia Great Again!
-
válasz aram01 #35845 üzenetére
A híg széklettenger tetején úszó szilárd ürülék is kiemelkedő minőségű, mégse ajánlott emberi fogyasztásra.
Nagyon egyszerű a képlet: ha valamire nincs vagy nem szánsz elég keretet, akkor nem kell makacskodni, hogydeakkorisazkellnekem, aztán megvenni a tuningosnak kinéző (relatíve) nagyon olcsó valamit. S ez nem sznobéria, hogy csak a BMW autó (fú, nagyon utálom az ilyet ). Egy normális 5.1 (150-200k), az a suzuki, mert épp tudja, amit kell, úgy hívják belépő-kategória. Alatta a gagyi kategória van, ami csak olyan mintha, és a bazári designnal, hatásvadász (irreális) hanggal próbál kompenzálni. Ha pl 80k keret van bazi nagyképernyőre, akkor sem egy gagyi 800x600-as projektort veszel, hanem egy fullhd TV-t.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
dime27
őstag
80kból vettem az aláírásomban szereplő hangfalpárat vadi ujan garanciával! Hát igaz h kell hozzá egy minőségi hangkari is de sok logitulajnak leesne az álla ha meghallgatná és 2.0 létére bőven tol basszust is szóval egyáltalán nem hiányolom már a mélyládát!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Zoley3
tag
válasz PpenoO #35843 üzenetére
Természetesen a Z906-nak az 1 utas bögréi össze sem hasonlíthatóak a minőségibb cuccokkal...ez egyértelmű.
De sztem ha sajna nincs valakinek kb.150-170eFt-ja vagy nem akar ennyit költeni egy ilyen mellékes hobby-ra, csak gép mellé keres valami térhangzásra emlékeztető cuccot, akkor sztem simán jó szett a Logitech-éA Taga biztos nem rossz cumó, de azt azért még kifelejtettétek, hogy még majd kell a hangfalak mellé egy valamire való 5.1-es erősítő is Ugye az ár majd így akár a Z906 duplájára nőhet..
[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs