Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Légy szíves olvasd el még ezt is, mielőtt tovább lépsz:
A többi topik:
● Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
● Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
● Egyéni arckép OFF - A köszönetek és a csevegés helye.
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Arckép kereső - Mostantól itt lehet keresni az arcképeket, felhasználó, címke és kategória alapján.
▪ Unofficial egyéni arckép-szerkesztő - ha még nem vagy jogosult, vagy csak bármilyen képet szeretnél megszerkeszttetni)
▪ Az összes arckép ömlesztve - Helyette használd az arckép keresőt!
▪ Új arcképek a PH!-n - arcképgyárosok által készített szabad arcképek gyűjtőhelye[ Módosította: jim bcs ]
Üdv. H
-
Lasy
veterán
Akkor esetleg elkezdeném.
Remélem, hogy jogosult lehetek az új avatarra.
Várok a visszajelzést.
Előre is köszönöm.
Lasy+36702778032
-
törölt tag
"Csókolom! Arcképet szeretnék!"
-
Zanik
addikt
Ha minden igaz, akkor megfelelek a felételeknek , kérlek erősítsétek meg. Előre is köszönöm.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Sonja
nagyúr
Én is szeretném tudni, hogy jogosult vagyok-e. Elméletileg igen.
"Ezután a moderátorok eldöntik, hogy kiérdemelted-e az egyéni arcképet, majd ezt tudatják veled. Ha megkaptad a zöld utat, akkor lehet támadni a szerkesztős topicot:"
No és, ha valaki már kérte az új képet a megfelelő topikban, de még nem kapta meg, akkor újból kezdje el az elejéről, vagy az már maradhat és majd el lesz bírálva?
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
MODERÁTOR
-
Sonja
nagyúr
Persze, de lehetne visszamenőleg is! Egy kérdést megért.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Kidus
őstag
Zanik es Sonja, mindketten kerhettek.
Assuming Control
-
törölt tag
ha őstag lesek valamikor egyáltalán kérhetek? vagy soha? vagy mennyi idő múlva?
-
RoyalFlush
őstag
válasz #40835072 #20 üzenetére
Az adatlapodat elnézve neked egyelőre nem érdemes foglalkozni ezzel az egyéni arcképes dologgal. A legutolsó kitiltásod nagyjából két hónappal ezelőtt volt, de volt egy másik rövidebb ideig tartó is még az év eleje környékén, valamint jónéhány figyelmeztetésben is részesültél (fél év alatt úgy négyben).
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Kidus
őstag
Es akkor most ezzel a lendulettel meg is kernek mindenkit, aki a kozeleben sincs annak, hogy arckepet kerhessen, hogy ne irjon ide, feleslegesen terhelve ezzel a topicot.
Koszonjuk![ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
madarasz92
őstag
Űdv!
Az lenne a kérdésem hogy volt egy figyelmeztetésem és azért utasitották el az őnálló arckép kérésem ez már lejárt úgy emlékszem hogy igen?
Előre is kőszőnőm a választ..
Hsz gyűjtőgetés miatt lettem figyelmeztetve 2010-02-16-án -
hossszú
őstag
Szeretnék egyéni arcképet, igényelhetek?
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Kidus
őstag
válasz madarasz92 #24 üzenetére
Kerhetsz, egyedi elbiralas mellett, mivel nem tiszta a lapod ugye.
Post gyujtogetest meg nem szoktuk szeretni[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
ludsimon
veterán
Érdeklődnék, hogy mi annak a menete, hogy az egyéni avatart módosítsam egy másikra?
Lehetséges ez?undefined
-
RoyalFlush
őstag
A jelenlegi egyéni arcképed 2009. november 23-án került beállításra.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
ludsimon
veterán
-
Kidus
őstag
válasz madarasz92 #33 üzenetére
Amikor bekerted.
Kiveve ha most ennek a topicnak a nyitasaval ez megvaltozik.... de errol meg beszelnunk kell szerintem, ugyhogy addig is keszittesd el, aztan meglatjuk.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
LEFTHORSE1
őstag
Ja , hogy már egy ilyen topik is van... szeretnék egyéni avatart, tudtommal tiszta vagyok
Cseberből vederbe
-
Kidus
őstag
-
menalcas
őstag
Szeretnék én is arcképet
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
emre
veterán
Sziasztok!
Én kaphatok egyedi avatart?
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Lajkó
őstag
Beállnék én is az előttem szólók sorába: -Csókolom! Arcképet szeretnék!
-
Kidus
őstag
Mindharman kerhettek.
Assuming Control
-
sith7
nagyúr
Sziasztok
Szeretnék egyéni arcképet
-
puttputt
őstag
Please let me a "facepalm", if...
Megérettem az arcképre. Legalábbis 602 nap+rang tekintetében.
Köszönet!
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
Nem tudom melyikről, miről van pontosan szó, jó lenne tisztázni.
(Főleg, ha nem voltam értesítve a "banolásról".)
Pláne, hogy nem tudok 3 órásnál hosszabbról /ami még épp nem hátráltat ebben az esetben/ (konkrétan kettőről, abból is az egyik meglehetősen vitatható előzmények után...), s emlékeim szerint az sem fél éven belül történt. Bár nálatok van felirkálva, én pedig nem bújom naponta a "Miért moderáltuk"-ot.
Mindjárt megnézem...
Kissé furcsának vélem ezt az ún. "egyéni elbírálást", (mintha annyira kártékony működésem lett volna a fórumon... ) de ez más lapra tartozik, úgyhogy itt be is fejeztem.
Ettől függetlenül, kíváncsian várnám valamelyikőtök magyarázatát, bővebb kifejtését (privátban?) az állításodat illetően. Ha ez megtörténik, szemöldökráncolás nélkül el is fogadom.
Nem mintha ez az 1 hónap ide-oda annyit számítana, de akkor is...Mod: Nem találom...
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!Szeretnék egyéni avatart.Köszönöm!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz RoyalFlush #48 üzenetére
Köszönöm!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Kidus
őstag
Arckep nem jar automatikusan.
Akinek nem tiszta a lapja, annal egyeni elbiralas van. Te sem vagy kivetel, magyarazkodni meg nem ertem, miert kene, erdekesen szamonkeronek erzem a stilusod.
A banod I_Am-tol van, szemeteltel egy topicot, viszonylag regi ugy.
A masik bejegyzes meg ollie-tol aktualpolitika miatt, aprilisban. Ha nagyon erdekel, kerdezz ra nala.Assuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az igénylés szabályait!
● 3 évente lehet képet cserélni.
● Arcképszerkesztő topik (csak jogosultaknak)
● Arckép kereső
● Az egyéni elbírálás eredmények minden hónap elején kerülnek ki.
Ne tedd OFF-ba a kérésedet, majd mi offba tesszük, ezzel jelezzük ha foglalkoztunk a kéréseddel!
- Külpolitika
- Tanuljunk angolul!
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest