Új hozzászólás Aktív témák

  • vinczepeter2

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretném megkérdezni, hogy a klipsch r15pm-ről mi a véleményetek?
    A mostani logitech hangfalamat cserélném erre. Mindenképpen aktív hangfalat szeretnék, mert egyáltalán nem értek az erősítőkhöz és félek, hogy nem tudnám őket megfelelően megszólaltatni. További szempont, hogy mindent rá tudjak kötni. Ebben tetszik, hogy usb-n keresztül lehet számítógépre csatolni, vezeték nélkül kompatibilis az ipod-dal/laptoppal, de még a régi lemezjátszónkra is rá tudom dugni.
    Van egy klipsch s4 ii fülhallgatóm és beleszerettem a hangzásába. Egyáltalán nem természetes jelleg, nagyon színezi a hangokat - noha az ízlés szubjektív nekem nagyon bejön. Kellően karakteresek/teltek a hangok, részletgazdag a középtartomány és elég hangsúlyos a magas. A mélyek pedig pont annyira erősek, hogy azt még ne zavarjon. Szerintetek várhatok hasonló teljesítményt ettől is? A basszus reflex pl elegendő mélyet tud biztosítnai?
    Főleg rock/metál zenét, illetve rádiót halgattok. A szobám pedig elég pici, durván 10 négyzetméteres.
    Ha van esetleg más alternatívátok számomra, természetesen arra is nyitott vagyok, ha pedig a klipshch hangfalakkal kapcsolatban van tapasztalatotok, annak külön örülnék. A segítségeteket előre is köszönöm.

    Péter

Új hozzászólás Aktív témák