Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Megjött a kis Genius SP-HF150, már a doboza is kisebb volt, mint amire számítottam. De egyébként nagyon aranyosan néz ki.
Először megijedtem, mert a telefonra dugtam rá (mind az USB, mind a jack csatlakozót), és ekkor az egyik fele folyton pukkanó hangot adott ki, illetve eleve torz volt a hang, de aztán gépre dugva semmi probléma nem volt. Mindenesetre azért sajnálom a dolgot, a HP BR367AA-t kifogástalanul meghajtotta önmagában a telefonom is.
2000 Ft-ért teljesen rendben van a laptophangszórók leváltására. -
kungzi
veterán
valaki tudna nekem linkelni itthon kapható 2.0-s dac-t? fiio d03-n kívül
ahogy olvasgattam ezek csak lpcm hangot tudnak kiadni, ha mondjuk egy dolby digital-s filmet nézek, attól még lesz hang a hangfalon?[ Szerkesztve ]
-
Grózi
veterán
-
ToniSoprano
addikt
Ja én is veszek a laptophoz ha azt mondjátok elfogadható a hangja, ennyit megér.
No tegnap elmentem az OBI-ba, megvettem 4000 ezerért a távirányítós konnektort, egy távirányító 3 konnektort tud kezelni, ennyit is adtak hozzá de ez elég. Elég jó minőségű, úgyhogy, aki ilyet keres annak 4 ezért megéri nagyon. Ilyesmiről beszélünk:[link]Végül az egyikre önállóan rákötöttem a Genius hangfalakat, így nem kell hátul ki-be kapcsolni, nem pukkan a hangfal, legalábbis van ami kattanás van a konnektorban hangosabb lehet mint amit a hangfal kiad. Az elég vicces, ahogy kikapcsoláskor lassan elhalkul a hangfal.
A másik vezérelhető konnektort a rádiónak használt Mini HIFI-re kötöttem, így reggel az ágyból fel tudom kapcsolni a konyhában lévő rádiót amikor ébredezek, mondjuk az pl. kicsit pukkan kikapcsoláskor. (Vicces még, hogy pl. állólámpára is lehet kötni és így távirányíról fel-le kapcsolgatni azokat, a keresztfiam biztos fog ezzel játszani.)Nekem az a leghasznosabb dolog, ha elmegyek otthonról, akkor egy kattintással a feleslegesen működő elosztókat áramtalanítani pl. a bedugva hagyott töltők/számítógép/USB hub nem fogyaszt feleslegesen csorgó áramból, meg gondolom kisebb a zárlat esélye. Szóval akit zavar, hogy nem adnak távirányítót a hangfalhoz a ki bekapcsolához ez is elég jó megoldás lehet. Hátrány az, hogy lesz még egy plusz távirányító, de elég kicsi és tetszik benne, hogy midegyik konnektorhoz külön van on és off gomb (nem váltókapcsoló van rajta), és elég nagyok a gombok.
Mondjuk nem tudom tudja valaki, hogy ez a távirányítós konnektor kikapcsolt állapotban mennyit fogyaszthat mert nincs rá írva, és milyen elven működhet? Amikor bekapcsolom, kikapcsolom van egy éles, határozott kattanás.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz ToniSoprano #24504 üzenetére
Rádiós kapcsolójelet vár, hogy ne kelljen irányítani, mint egy infrát (és így valamennyire falon át is működhet), belül pedig egy relével kapcsol át, ennek hallod a kattanását.
Időnként (évente 1-2x egy hétig) ez is szokott előfordulni a Lidiben, ott annyi az előnye, h 3 év garancia jár hozzá.Van fogyasztása, hiszen készenlétben folyamatosan vár a távvezérlőre - de nem valószínű 1-2W-nál több. Havi szinten lehet mondjuk 100 Ft körüli hatása a villanyszámlában, attól függően, h mennyi van belőle beüzemelve.
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
veterán
válasz ToniSoprano #24504 üzenetére
Lehet én is beruházok egy ilyen távirányítós aljzatra.Sok dologhoz praktikus.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
ToniSoprano
addikt
válasz Degeczi #24505 üzenetére
Köszi az infot. Tényleg 4-6 mérerről falon át simán működik, elvileg 30 méter hatótáv van ráírva. Amit az OBI-ban vettem arra 1 év garanciát adnak és CMI a "márkája", de ahogy néztem az Obiban 8000 ért kitett valami márkásabb cuccnak is tök ugyenez volt a távirányítója és ugyanezt tudta. Ja LIDL cuccok egész jó minőségűek (pl. tök masszív ágvágót, teleszkópos sövénynyírót vettünk ott baromi olcsón), csak nagyon nagy szerencse kell kifogni őket, főleg egy forgalmasabb LIDL-kben hamar elfogynak, nagyon figyelni kell az akciós újságot.
(A leírásban sem írták le mennyi a készenléti fogyasztása, bár még egyszer majd megnézem, de biztos jobban járok, ezzel, mintha 3 db mobil/tablet töltő, számítógép töltő/dokkoló, meg ilyesmik a lutaságom miatt a hálózatba bedugva maradnak, akkor is ha nem vagyok otthon.)[ Szerkesztve ]
-
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok ebben a fórumban, és az alábbi kérdésem lenne.
Van egy SAL Active 20 hangfalpárom, és a hátul levő reflexnyílást(kb.: d=5-6cm hossz:8-10cm) nem lehetne e előre áttenni, mert pont a szekrény és a fal közé nyílik(mórickarajz), ott szép kellemes a basszus, de elől gyengébb kicsit és keményebb(erőteljesebben érződik a mély eleje és vége).Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
Louro
őstag
válasz ToniSoprano #24507 üzenetére
Bár kicsit tényleg elkanyarodik a témától, de valamennyire valóban kapcsolódik hozzá.
Szerintem TV, rádió, mini hifi esetén ahol van távirányító,lehet kérdéses a szükségessége, mert gondolom egy távirányítóval kikapcsolt TV se fogyaszthat többet készenléti állapotban. Ahol nincs távirányító - pl. hangfalak, router - hasznos lehet.
Az a gáz, hogy nemrég újítottam fel a lakást és erre nem gondoltam. Teleszórtam a lakást konnektorral, hogy ne legyen több hosszabbító Most egy ilyen + T-elosztó és a falból kilóg majdnem 15 centi
Mess with the best / Die like the rest
-
Degeczi
nagyúr
Manapság valóban tipikusan 1W alatti a TV-k készenléti fogyasztása. Viszont sokaknak van mellette DVD lejátszó, CD lejátszó, házimozi erősítő, médiajátékos, Xbox, beltéri, stb. amik szintén esznek (ráadásul pl. egy IPTV beltéri jellemzően nagyon sokat fogyaszt "készenlét"-ben, akár 20W-nál is többet), és valóban nem mindent érdemes master/slave-re kötni, hiszen pl. zenét TV nélkül hallgat az ember, ill. a beltéri nagyon lassú hidegindulása miatt azt nem érdemes TV-vel vezérelni
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Én nekem a hangfalak miatt jutott ez eszembe, nem olyan egyszerű megtalálni hátul a bekapcs, kikapcs gombot, meg elmozdul a hangfal leverem, nekimegyek ilyemi, elsősorban emiatt nézegettem és vettem ezt. (Ja az én Panasonic mini-hifim, vagy 20 éves, nincs hozzá távirányító, akkor az volt a nagyszám, hogy CD lejátszó volt benne, meg dupla magnó és ez így került akkor asszem 60-70 ezerbe. Még most is egész tűrhetően szól, és működik minden rajta úgyhogy miért dobnám ki? Ja és van rajta bass-reflex nyílás elől is, meg hátul is ami kicsit vicces.)
Ami még előny lehet ezeken távirányítós dugaszokban, amit Degeczi említett először és én annyira nem is gondoltam erre, hogy rádiófrekvenciával működik és nem infrával, így nem kell azon izgulni látja-e az eszközt a távirányító. Falakon keresztül akár másik szobában is lekapcsolja, bekapcsolja a hálózatot/elosztókat, vagy a kütyüt pl. reggel kávéfőző. Egyébként ha nincs is akcióban, így utólag szerintem akkor is simán megérhet 6 ezret is, így kipróbálva nekem legalábbis ennyit is simán megért volna. Láttam a neten 5,5 ezerárt olyan távirányítót is ami 5 dugaszt is tud kapcsolgatni (bár csak 3-at adnak hozzá), így utólag lehet most azt venném, de persze így sem bánkódom.
-
kungzi
veterán
Ez a DAC megfelelő egy Genius 1250b-hez? Mármint minőségre gondoltam.
-
zsocy
őstag
válasz kungzi #24513 üzenetére
Esetleg egy ilyen? A hang bemegy usb-n, kijön az rca-n, optikain vagy koaxon, a Geniushoz szerintem bőven elég lenne.
Nekem ilyenem van, teszi a dolgát, semmi extra. Én fejhalgatóval használom és usb-spdif transportnak a laptophoz.
A DD5.1, DTS hang is átmegy rajta, csak ugye stereo lesz.
-
zsocy
őstag
válasz kungzi #24515 üzenetére
Akkor bocsánat, csak 3 HSZ-ed olvastam vissza
Ebben az esetben neked tényleg másra van szükséged, mondjuk pont arra amit linkeltél
Csak annál meg probléma lehet hogy szétbontja az 5.1et center-front-surround -ra, neked meg egy hangfalpárod van.
Szóval ha a kütyü analóg hangot csinál csatornánként akkor 5.1nél nem fogod hallani azt amire nincs hangfal dugva, pl a beszédet a centerben. Ha lehet állítani hogy a TV mit adjon ki az optikai kimenetén (pcm-et), akkor talán szól minden, de ezt ki kéne próbálni, ahhoz meg drága ez az eszköz szerintem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Hangrendszer vásárlás előtt állok, tudnátok véleményt mondani a Logitech Z906-ról? Hogy teljesítene egy 10 m²-es szobában? Kell-e hozzá hangkártyát venni, vagy jó az alaplapi is? -
devil-k
nagyúr
Helló Skacok!
Gondolkozok egy Thonet & Vander Kürbis Black hangdobozon. Amire kellene, háttérzene a PC-nél és youtube videók, stb. Semmi extra nem kell, mert van házimozim.
Ebben az árban jó vételnek számít ez? Érdemes megvenni? S ha igen, akkor a "sima" verziót vagy a bluetooth-ast?
- mozi bolondéria -
-
ToniSoprano
addikt
válasz #41285888 #24521 üzenetére
Először olvasd el az összefoglalót, fent. A Logitech zörgő börgő műanyagjai nem igazán ajánlottak itt, az 500W meg ne szédítsen meg úgysem tud annyit a valóságban, de mg felét sem és már fele hangerőtől zörög, meg szétesik a zene, így kb 100-120W-ot tud kb. zörgésmentesen megszólaltatni. A sztereó fa hangszórók szebben tisztábban szólnak és van basszus is, és max hangerő közelében sem torzítanak. Egy Modecom 120U-ve pl. sokkal jobban jársz, 10 nm-es szobában az is leviszi a fejedet ha ez is a célok között szerepel, bár nem tudom vannak-e szomszédok, ha vannak akkor az is sok lehet.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz ToniSoprano #24524 üzenetére
Pár napja tisztáztuk, hogy a teljesítmény önmagában mennyire nem jelent semmit.
Erre a fél hozzászólásod abszolút fiktív teljesítményszámolgatás?Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
matyiGo
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy SP-HF1250B -at.
borzalmas, az általam ismert legbénább 2.1 is élvezhetőbb.dobozhangú, összemossa a hangokat, semmire nem jó szerintem, annyi hogy van hangereje... nagyon nem jó.
a Logitech LS21 2.1es cucca megeszi reggelire.
értem én hogy abban nincsenek középtartományok de egyszerűen hallgathatatlan ez a mosott dobozhang. (nem úgy hangzik mintha egy hibás darabot kaptam volna ki hanem pont úgy mintha ez alapból borzalmas lenne)Nem javaslom senkinek ha 2.0 akkor tök mindegy mit vesz az ember 30-ig (gondolom a Modecom-ig.) így is úgyis vacak lesz, ...
..fura is volt hogy olcsón kaphatok valami jhót.. megy vissza 14-napos garanciába.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz matyiGo #24528 üzenetére
Úgy kezdődik, hogy kikapcsolunk mindenféle EQ-t és effektet.
Hallgatjuk legalább 5 napig, mert a fülünknek alkalmazkodni kell.
Utána alkotunk esetleg véleményt.Ha az LS21-hez vagy szokva, és még egy jó kis EQ-t is használtál mellé ráadásként, akkor a valóságtól olyan távol vagy, hogy a milliós dobozokat is rossznak vélnéd. A füled kompenzálta a rosszat, és most ugyan azt a kompenzációt végzi el ezen a dobozon is, de ehhez teljesen más "profil" kéne.
Persze a pakliban mindig benne van az is, hogy egy hibás darabot kaptál.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
matyiGo
aktív tag
válasz dudika10 #24529 üzenetére
nálam itthon számítógépnél egy logitech z623 zenél, a hifim meg egy 200W pioneer erösítőből áll meg egy 100w-s sony hanghalpárból, nagyon régi cuccok ezek de nagyon szeretem... (a z623 nem kimondottan jó... nem megyek bele)
a fülesem egy xears td4 - ez meg kimondottan jó.a LS21 -egy rokonnál zenél a HF1250B a barátnőmnek lett vásárolva.
"Erőtlen, nélkülözött minden teret, kásás magas és még sorolhatnám, inkább egy szóban összefoglalnám : sz@r!"
ez van.. és nem a lehasználtságnak köszönhető(szerk.)... nagyon sajnálom a dolgot, én nem ajánlom senkinek megvásárlásra. valszeg egy 10-12 ezer körüli 2.1-el mindenki jobban jár
[végig pörgettem néhány EQ beállítást is hogy hátha valamit ki tudok belőle csalogatni de nem sikerült sajna (GIGABYTE GA-Z97N alaplapi hangkari)][ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz matyiGo #24530 üzenetére
Továbbra is azt mondom, hogy hallgasd ezt 5 napig. A cuccaid alapján torz világképhez vagy szokva (bár a teljesítmény semmit nem jelent így a Pio erősítő Sony hangfalakkal még bármi lehet, de gyanítom a többi felsorolt készülékhez hasonlóan erősen mélytúlsúlyos, különben azt is erőtlennek éreznéd), és ugyan azt a "szűrőt" húzza rá a füled/agyad erre is, pedig ehhez másik kéne.
14 napod van visszavinni, szóval bőven belefér az, hogy bejárasd a hangfalat és "kitisztítsd a füled".
Az LS21-gyel olyan komoly technikai problémák vannak, hogy bármilyen hasonlításban értelmetlen szerepeltetni. Ez igaz az összes 2.1-re a 10-12k-s kategóriában.
MM-es meghallgatás továbbra sem ér semmit ha engem kérdezel. Egy csarnokban kell teljesítenie egy ismeretlen előéletű példánynak. Ez alapján elég nehéz korrekt véleményt megfogalmazni arról, hogy a tényleges környezetében hogy teljesítene.
Az EQ beállítást nem végigpörgetni kell annak érdekében, hogy hátha ki tudunk csalni valami izgalmasat a hangfalból. A hangfalnak az a feladata, hogy a felvételt adja vissza. Ha a felvétel unalmas, akkor unalmasan kell visszaadnia. Az EQ pedig arra van, hogyha a láncnak van egy ismert hibája, akkor azt a hibát az EQ segítségével egy másik (jellemzően számunkra kisebb) hibára lecseréljük.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
PuMbA
titán
válasz matyiGo #24530 üzenetére
Én is azt mondom, hogy szoknod kell, ez egyértelmű, ha LS21 meg ilyen Z623-akat hallgatsz Továbbá egy hangfalról kimondani, hogy erőtlen, kásás a magasa és nincs tere alaplapi hangkártyával nem fer. Hozzányomnál egy jó hangkártyát és ezen tényezők mind sokat javulnának
-
matyiGo
aktív tag
válasz dudika10 #24531 üzenetére
"A cuccaid alapján torz világképhez vagy szokva"
erre azt hiszem csak a logitech z623 szolgálna rá. a sima hifim biztos hogy nem, de nyilván kár hasonlíthatni tök más ár kategóriájú, a xears tényleg sok mélyet hoz de hát erre van az eq..
5nap. ám legyen.Amikor anno az mp3 fórumban mentek a viták a sandisk sansa iaudio meizu sony-k között akkor is ugyan az az érzésem támadt mint most az itteni irányzattal / paradigmával kapcsolatban. hogy van egy szűk "Hi-end" beállítódottságú réteg akik valami olyasmit keresnek a lowbudget termékekben ami a nagyokban is benne van. viszont valahogy elfelejtenek figyelni az összképre a zene pszichés hatására. arra hogy mit szeret valójában az ember a zenében. (a zenei fórum tanácsadók 80% ilyen arc )
én azt gondolom hogy egy 12ezer körüli logitech 2.1 kellemesebb hallgatási élményt hoz az emberek 95% számára mint ez a HF1250B. egyszerűen pszichésen jobban esik. szóval elfogadom hogy jobbnak érzed a Geniust és biztos vagyok benne hogy sok sok műszer még ezt a HF1250B irányzatot támasztaná alá, de mások az igények.
hallottam már rendes 2.0 nem tom az mi volt, méreteiben hasonlított a geniusra, hangzásban viszont volt feszesség mélység és magasság is.. biztos drága cucc volt.
én továbbra is azt mondom hogy csak annak éri meg ez a 2.0 genius akinek nincs helye kedve a mélyládával bajlódni. ez a kásás dobozhang egyszerűen nem esik jól a fülemnek és kétlem hogy begyógyulna 5nap alatt de egy próbát megér. -
törölt tag
Sziasztok!
2 hete PCről Laptopra váltottam, így az 5.1-es hangfalszett is ment a levesbe, amúgy is tré volt már, utáltam a kábeleket is.
A kérdésem/kérésem felétek(abszolút nem vagyok jártas a témában, bocsi ha hülyén használom a szavakat):
Szóval: Adott a laptop, amiben nincsenek olyan színes lyukak, mint a gépben volt, csak a mezei fülhallgatós lyuk van, illetve egy S/PDIF valami, nem tudom ez mire szolgál, hiába olvastam el a Wikit róla.
Van nagyon max 50 000 magyar forintom amit hangfalszettre fordítanék. Ami a lényeg, hogy jó lenne ha vezeték nélküli lenne a hangfal. Azt nem tudom, hogy mennyivel romlik a minőség és mennyivel növekszik az ár, viszont laptophoz nem nézne ki jól a sok vezeték. Ami még jó lenne, hogy telefonról is mehessen az zene, bluetooth-on keresztül. Most ennyi jutott eszembe, remélem tudtok segíteni, hogy milyen lehetőségeim vannak.
Előre is köszi!
-
varmi2
nagyúr
válasz SirAlo #24536 üzenetére
A vezetéknélküli, nem azért vezetéknélküli, mert ténylegesen nincs vezetéke, hanem mert van benne egy bluetooth modul, így vezeték nélkül tud kapcsolódni más, szintén bluetooth-t használó eszközhöz. Az áramot a fali konektorból természetesen vezetéken kapja, és a 2 hangfal is vezetékkel van összekötve.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz #24536576 #24538 üzenetére
Én ajánlom a Modecom MC-SHF80U 2.0, vagy a 120-s verzióját. Ebben gyárilag nincs bluetooth, de külön lehet hozzá venni. De a laptop integrált hangkeltője kevés már ezeknek. Ha ezt vezeték nélkül, bluetoothon teszi,akkor meg talán még rosszam lesz a végeredmény. Usb-s külső hangkari ajánlott, de ugye, így meg épp a vezetéknélküliséget bukod. Tehát vagy a minőségről, vagy a vezetéknélküliségről kell lemondani.
-
Francia91
veterán
válasz ToniSoprano #24524 üzenetére
Az tény és való, hogy a Z906-os árán eléggé jó 2.0-s hangfalat kapni, ami erősen oda-vissza pofozza a Z906-ost...
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
törölt tag
válasz varmi2 #24539 üzenetére
Ettől féltem. Minden laptopba gagyit raknak? Lenovo Y50-em van, JBL hangszórókkal, de nem találtam semmit, hogy milyen benne a hangkártya. (JBL miatt hátha tettek bele normálisat). Viszont az ellene szól, hogy fülessel is eléggé gyér a hangzás, míg telefonomon jó. Apropó, MediaMarkt-ban kipróbáltam egy ilyen bluetooth-os mókát, telefonnal durván szólt (Harman/Kardon Aura volt, de az piszok drága). Hogy a francba lehet, hogy a telefonnak jobb a hangzása... hihetetlen.
Említetted ezt a külső hangkártyát... Ha beledugom a gépbe, akkor nem tudja azt megcsinálni, hogy továbbra is bluetooth-on keresztül küldi a zenét? Mennyibe kerül azokból egy jobb fajta? Mert zenének lehet, hogy használnám a telefont, míg filmezésnél helyhez lehetne kötni a gépet.
Kicsit csalódott vagyok, hogy egy 300K-s laptop ennyit tud.
-
PuMbA
titán
válasz dudika10 #24542 üzenetére
Az, hogy egy dolog a pillanatnyi állapotában valakinek jobbat tesz a pszichéjének, de nem jelenti azt, hogy az jó is Például akik dohányoznak azoknak jobbat tesz, na de amikor valaki leszokik akkor meg már ki sem bírja a cigit. Ennyi.
matyiGo: Az emberek 95%-ának jelenleg tényleg jobban tetszik a 10k-s 2.1, mint bármi más, de elhiheted, hogyha lenne lehetőségük, sok más gondjuk megszűnne stb. akkor tudatosan nem választanák a szart, hanem a minőségi hangzás útjára lépnének
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz #24536576 #24541 üzenetére
Sajnos ennyire nem vagyok benne a témában, hogy külső hangkarit tudjak ajánlani, belsőt tudnék asztaliba. Tedd fel a kérdésed a milyen hangkártyát vegyek topikba.
-
zoli58
tag
Sziasztok,
Nézelődtem, hallgatgattam pár hangfalat. A Reloop adm 5 nem volt éppen rossz, de nem igazán tetszett.
Az Audioengine 5+ szuper, de rém drága. Az RCF Ayra 5 egész jó, egy subbal párosítva meg kiváló.Nem volt lehetőség letesztelni viszont az M-Audio BX5-öt, a Presonus Eris 4.5-et, és a Prodipe 5-öt.
Ezek árban a fentiek között vannak, vajon érvényes-e ez a hangjukra is? Minőségre, hangra melyik ezek közül a nyerő? Vagy kb. egyformák? Esetleg később szóba jöhet hozzá egy mélyláda, tehát a totál bassszus nem feltétlenül követelmény.Vagy esetleg a TV Kugel? A tesztje egész jó frekvenciamenetet mutat.
-
ToniSoprano
addikt
válasz matyiGo #24533 üzenetére
Azert keress ra a jobb felso sarokban, hogy 1250B es kiderul, hogy rajtad kivul szinte mindenkinek nagyon tetszett a Genius 1250B hangzasa, pedig nagy reszenek elotte 2.1-es hangrendszere volt. Meg megnezheted az arukereso, mall.hu, ipon.hu stb. erekelesit a kutyurol. En nekem van egy Logitech Z323 otthon, de reszletgazdagsagban, hangzasban az 1250B sokkal jobb, annsk szinte semmi kozepe. Tobbszor meghallgattam a kettot egymas utan es ezutan ugy dontottem a Logitechnek a zacskoban a szekrenyben van a legjobb helye.
Dundika10: a wattos fejtegetest, becslest a Z323 tapasztalata alapjan vezettem le, kb. annyit akartam irni, ha fel hangero felett zorog, torzit valami, akkor meg ha a normalis merest adnak meg akkor is csak fel hangeroig hasznslhato csak. -
cyberkind
félisten
Ha jól olvastam csak a bluetoothos Thonet & Vander Hoch-hoz jár csak távirányító, igaz?
És a bluetooth mire való benne, telefont meg hasonlót rákötni vagy hogy?[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz matyiGo #24533 üzenetére
Egy kis válogatás a fórumról Matyigo-nak, egyébként annyit még érdemes megpróbálni, hogy a gyári kábelt lecseréled valami normálisra, az nagyon gagyi! Egyébként meg semmi baj az, hogy neked nem tetszik csak ne általánosíts egyből, másnak más lehet az ízlése!
És most nem azt akarom mondani, hogy az 1250B szuper hangfal, és azt elfogadom, hogy van akihez pl. egy azonos árkategóriájú 2.1-es Z323 jobban szereti az erősebb basszus miatt, mint egy 1250B. Ezt a 95%-os arányt,amit hozzászólásodban írtál honnan vetted?
De érdemes azok hozzászólásait végigolvasni akik ezt vették, miket írtak:
[link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link]
A tompaság, mosottság érzet meg elsősorban neked amiatt lehet, mert a 2.1-es hangfalak és a V-alakú fejhallgatók esetén szinte teljesen hiányzik a középtartomány, így a basszus erős, a magas tartomány természetellnesen csilingelően kiemelt, de ennek semmi köze a természetes hangzáshoz. (Kb. olyan mint a plasztikázott mell vs eredeti cici, van akinek ez van akinek az tetszik jobban.)
És itt van azok értékelése akik ténylegesen vásároltak ilyet és úgy értékeltek miket írtak: [link] [link][ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz ToniSoprano #24548 üzenetére
Akik a Mallnál vették a 1250B-t, azok vajon kaptak hozzá gyári garanciát is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest