Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz horvathkrisz #14951 üzenetére
Ja így gondolom én is, azért cserélem majd már csak kíváncsiságból, de nem aranyárban mért kábelekre.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz horvathkrisz #14953 üzenetére
X-FI-m van, nem feltétlen lenne sokkal jobb szerintem. Persze ez nem a legprofibb kártya az igaz.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz horvathkrisz #14958 üzenetére
Mit javasolnál?
-
horvathkrisz
addikt
válasz Cyberpunk #14959 üzenetére
Nem akarlak rábeszélni hangkártya vásárlásra, Isten ments, csak arra próbáltam kilyukadni hogy egy ilyen hangkártyánál hiába cserélne az ember kábelt.
Nem tudom mi lehet jobb, ha vennék talán az új HD külsőt. Bár nem tudom mit gondolnak a szakértők erről.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz horvathkrisz #14960 üzenetére
Egyébként gondolkodtam már én is külső hangkártyában régebben is, szerintem jó dolog, de ott is a komolyak jó drágák. Jó ehhez persze megint csak nem kéne annyira pro.
-
redbull86
aktív tag
Volt belőle neked is ???
Én halgattam z-2300 at is,.. de messze áll egymástól a két rendszer eléggé,...
A z-2300 valóban olyan,.. sok mély el nyomja a sateliteket,..
ennél nem ezt tapasztalom,...Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
dudika10
veterán
válasz hegdavid96 #14946 üzenetére
90dB mellett a napi 1 óra az egészséges korlát.
80dB mellett a napi 8 óra az, ami még nem egészségtelen.
90dB-t gond nélkül tud. 93-at is gond nélkül kiprésel magából. Ilyen hangerőn már fél óra az egészséges határ.Elhiszem én, hogy szeretnél megsüketülni 2 éven belül, de ehhez hadd ne asszisztáljunk.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
redbull86
aktív tag
LOL
Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
horvathkrisz
addikt
-
redbull86
aktív tag
Szia
Amint lesz szabad időm... meg próbálom össze hozni!
És ami a sateliteket illeti,. kellően jól szolnak kellemesen csalódtam benne,.
És összhangban van a mélyel,.
a BASH digitális erősítő is úgy teljesít ahogy azt el várom tőle,.
2X75W+150W subb
Ezzel sokak vitába szállnának,.. De az érzékenysége,. 99dB ami elég jónak mondható,..
De majd,..bár ha 15 órában zakatol az ember rika a szabad idő,.Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
hoffman_
nagyúr
válasz Cyberpunk #14949 üzenetére
B*szarok, neked is a pcgeartől van? Nekem most mondták vissza, és a két ünnep közé tették... Cserébe ingyenes kiszállítást kaptam. Nem puffogok, mert azzal nem leszek beljebb, de azért morcos vagyok, hogy nincs még itt.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
törölt tag
válasz horvathkrisz #14960 üzenetére
Én egy Audiotrak Prodigy HD2-t vettem és eszméletlen jól szól. Az alaplapi ehhez képest egy trabant.
Árban sem volt rossz, 13-ért elhozta a postás. -
harry
veterán
válasz CsIrKeRaToR #14971 üzenetére
Tessék visszanézni kicsit: Edifier C3. [link]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
CsIrKeRaToR
tag
Visszanézem,követem a hozzászólásokat. Edifier C3, Logitech Z623 , Edifier S530 , Logitech Z906 közül szerintetek melyik lenne jobb választás? Nem túl nagy szobába lenne (2,5x2,5). De fontos a hangminőség.
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
harry
veterán
válasz CsIrKeRaToR #14974 üzenetére
Logitechet nem nagyon szokták ajánlani.
Van ilyen típus, hogy Edifier S530? Én csak az S530D-t látom, ami 75k... olcsóbban van S330D, itt néhány embernek is, ami azért érdekes, mert van rajta digitális bemenet. Ami ha nem kell, akkor fölöslegesen dob az áron. És mivel hasonló áron van a C3, amin nincs digitális, így ha az nem kell, esetleg ezt választanám. Ugyan nem sok, de 1-2 vélemény biztos van itt is róla.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
PuMbA
titán
válasz CsIrKeRaToR #14974 üzenetére
Edifier S530D, ha be tudod szerezni, egyébként C3. Ilyen árban viszont egy Prodipe Pro 5-ön is nagyon érdemes elgondolkozni, mert hiába 2.0, hangminőségben veri az összeset.
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Sziasztok!
Hangfalvásárláson gondolkodom, a keret olyan ~10k lenne rá. Olvastam az első hozzászólást, meg is néztem ezt a Genius 1255A-t, de sajnos az a helyzet, hogy amint megvenném álmaim monitorját (dell u2311hm), félek, hogy egyben új asztal is kéne miatta, mert túl nagy. A jelenlegiből elvenne jó 30 centit a két doboz, és szerintem most sincs meg 1 méter széles az asztalkám. Tudtok valami kisebb alternatívát, ami értelmesen szól 10k körüli értékben? 2.0, természetesen.
Filmnézés, játék, zenehallgatás, egyik se túl hangosan, mert a szomszédok megölnének. Egy 9 négyzetméteres szobába meg különben is aligha kell dübörögtetni valamit...
Jelenleg egy Superlux HD668b fejest használok, Asus Xonar DG hangkarival, viszont van, amikor a kényelem dukál, és szeretném az ágyból a monitort lesni, vagy zenehallgatásnál nem kötelezően a gép előtt ülni. No meg nem feltétlen csak egyedül nézek filmeket...
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
PuMbA
titán
válasz CsIrKeRaToR #14977 üzenetére
Nem, attól, hogy több hangszóród van még nem fog szebben szólni valami. Épp ellenkezőleg. Itt a jó vétel, ennyiért jobb hangot nem kapsz.
-
PuMbA
titán
válasz CsIrKeRaToR #14982 üzenetére
Akkor S530
-
Plexicushio
senior tag
Nem tud fehér színű S330D-t szerezni a PCGear...
Ó jaj, akkor csak nehogy egy gyenge pillanatomban S530D legyen belőle... nem, azt nem engedhetem meg magamnak. -
PuMbA
titán
-
Archanon
őstag
válasz _adaml21_ #14983 üzenetére
Kisebb, meg másfélszer annyiba kerül, ha nem kétszer, akkor meg már inkább gyűjtök még egy pár hónapot, és 30-ért veszek 2.1-et. Más nincs?
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Spam123
tag
Hellósztok!
Erről a hangfalról tud valaki véleményt mondani?
Nagyon megtetszett és eléggé jónak is néz ki. Ki mit mond?
-
newclass
tag
Tegnap óta egy Microlab Pro 1-es tulajdonosa vagyok.
Kicsit tartottam tőle, mert nem sok információt találtam róla a neten.
Az első kellemes meglepetés az összeszereléskor ért, mert a hozzá mellékelt hangszórókábelek nem abból a hajszálvékony fajtából kerültek ki.
A második meglepetés pedig zenehallgatás közben. Még bejáratós, de tetszik a hangja. Ami meglepett az a basszus. Jobb mint amire számítottam. -
törölt tag
válasz GeneraL_XTX #14991 üzenetére
Szerintem, abban az árban benne van a sunci is...
-
hoffman_
nagyúr
válasz Archanon #14996 üzenetére
Mode Com HF24
mod:
Ja, hogy nem csak az első mondatot kéne elolvasnom... Sajnos nem nagyon van épkézláb 2.0 versenyző, ami ilyen méretkorlátokkal is bír egyben. Esetleg a Creative T20 lenne jó méretben, de az árban drágább, esetleg ha használtan találsz, akkor jó lehet.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
harry
veterán
válasz Archanon #14996 üzenetére
Azt mondta ugyan, nem számít a pénz Csak azért kérdem, mert ahogy eleinte fél szemmel ránéztem, 50k-nak hittem, aztán láttam csak, mekkora drabális darab ez.
Én pár Genelec hangfalat hallottam egyszer, az azóta is vonz De az (több) százezres kategória.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Archanon
őstag
válasz hoffman_ #14997 üzenetére
Az az érdekes, hogy pár hónapja a Genius mellett ajánlott másik 20k alatti versenyzőt is lehetett kapni 14k-ért, de az lehetetlen, hogy a t20-as creative lett volna... árgépen az most legolcsóbban 25ezer. Miről maradtam le? Nem értem én ezt..
Ha valóban nincs ebben az árkategóriában normális versenyző, akkor lehet maradok a Geniusnál... aztán majd ha monitort is veszek, legfeljebb barkácsolok egy kicsit (csak hogy még viccesebb legyen az asztalom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest