Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Már a Plaza-nál sincs Edifier HCS2330, legalábbis ha rákeresek nem ad rá semmit. Vége a gyereknapnak
[ Szerkesztve ]
-
swrt
csendes tag
Sziasztok! Pc- hez, kb 40 ezer környékén 2.1? Zenehallgatáshoz kellene elsősorban, tehát fontos lenne a szép hangzás. Köszi
Esetleg Harman Kardon soundstick III- ról vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz horvathkrisz #14400 üzenetére
X530-at cseréltem,mert nem tudtam rendesen elhelyezni a hátsókat a szoba adottságai miatt.Meg voltam vele elégedve,de csak addig,ameddig nem hallottam ezt szólni.
swrt:
Én is inkább zenére használom az s330d-t és nagyon szép,tiszta hangja van.Ajánlom,bár csak a plaza market árulja,meg a bluechip(13-14000-el drágább).De egyébként mindenre jó választás lehet.[ Szerkesztve ]
-
-
bombibmw
veterán
A C3-at még nem hallottam.30W a sub,8W a szatellitek,külön erősítő,gondolom nem csak szép és minőségi,de jól is szól.A 330d ugye 72W(sub:36W,szatellitek:18W).A C3-nak nagyobbak a szatellitjei,nagyobb hangszórókkal.Ez sem lehet rossz.Ám ezek az árak eléggé eltántorítóak,ennyiért már a 330d sem kellene.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Ja és most nézem:a mélynyomóban(C3) egy 21 centis dübörgő figyel
Plusz a dobozkák impozáns méretezése is hozzátehet a szép hanghoz.
Összsúly:14,8 kg[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
Vettem egy r1600t-t is, ezt meg a számítógéphez.
Jó cucc. -
hemaka
nagyúr
válasz horvathkrisz #14407 üzenetére
Én is azt vettem a géphez, a monitor mellett szépen mutat és ami fontosabb, hogy szépen is szól.
-
bombibmw
veterán
válasz horvathkrisz #14409 üzenetére
Nekem semennyire sem búg.A kiskönyvében azt írják,hogy kijöhet valami hang az erősítőből és bár a hangszórók mágnesesen árnyékoltak az erősítőt zavarhatja elektronikus eszköz.Próbáld meg ezektől távoltartva meghallgatni,hátha megszűnik.
-
AMD Power
titán
Sajnos ha jól tudom ma már nem kapni az én 250D-et.
[ Szerkesztve ]
-
swrt
csendes tag
kérdeztem már, de nem nagyon kaptam választ: pc-hez kb. 40 ezerért, de max 50 ezerért 2.1?
80%- ban zenére kellene. Hangkártya: xonar dx.Harman Kardon soundsticks 3- ról vélemény?
-
harry
veterán
Erre a soundstick valamire keress rá a topicban, én eddig jót nem hallottam róla a hozzáértőktől. Illetve ilyesmi árban, amennyire tudom, 2.1-ekről sincs sok vélemény. Így általánosságban, hogy Edifier, pedig azért csak nem mondanánk, hisz eddig is csak konkrét típusokra mondtuk, hogy ajánlottak. De pl. a C3-nak érdemes lehet utánajárni, hátha.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
xtevo
őstag
Sziasztok Urak!
A segítségeteket kérném, egy low budget kérdésben. Számítógéphez főként zenehallgatásra keresek, 2.0 / 2.1 hangfalszettet, fekete-ezüst színben, és árban kb. 5k körül kéne maradnunk. Nincsenek extra igényeim, csak jól szóljon. Eddig egy Genius SW-5.1 Home Theater-t használtam, csak az átkerült a tv-hez.Köszi a segítséget előre is.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Nincs.
Ebben az árban nagyon is nagy extra a 'jól szóljon'. 2.1 egyből kilőhető. Na meg még színt is szeretnél választani ennyiért, persze, miért is ne. Ja és mindezt zenére... mert még ha kis videókhoz, vagy valami háttérzajnak kell, akkor ok, de így...10k körül van Genius 1255a, ami bár drágább és fa-szín, ellenben legalább nem kidobott pénz lesz, sőt, nagyon is jó cucc.
5k körül használtan nagy szerencsével kifogható valami értelmes szett. De ennyiért talán inkább egy fülhallgatót lenne érdemes venni. Vagy tetszőleges 'csipogót', de attól meg ne várj semmit, csak hát így meg még ennyit is kár érte kiadni, már főleg akkor, ha zenére keresel hangfalat.
-
xtevo
őstag
Sejtettem, hogy így lesz... Nincsenek akkora igényeim, bár lehet ezt nem hangsúlyoztam annyira, nem vagyok vájtfülű. Egyik ismerősnél a Genius SP-HF 500A-t meghallgattam, az teljesen jó volt, csak színben nem fér bele az elképzelésbe
Visszaolvastam azért a topic-ban, szimpatikus ez a 1255a, 7k-ért aprón lehetne is már venni egyet.Miket érdemes aprón keresnem?
-
törölt tag
Sziasztok,
Szeretném én is lecserélni a most meglévő, kissé koros Creative A200 2.1-es rendszerem valami finomabb 2.1-re, amihez egy thx hangkarit is szeretnék beszerválni. Milyet tudnátok ajánlani? Általános felhasználás lenne (kicsi game, sok zene a klasszikusoktól az elektronikus zenén át az alternatív rock zenéig).
A Harman Kardon 2.1-ét néztem első körben. Marha dizájnos, de fülltanilag van is olyan jó, mint amit az árából következtetni lehet?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #84221696 #14421 üzenetére
A harman csoda nem lesz jobb. Előbb beszéltünk, hogy borzalmas. THX hangkarit felejtsd el, ez a THX is egy nagy baromság. Vegyél egy jobb hangkártyát, pld Asus STX 45 ezer körül. Vagy ha ez sok, akkor egyel alatta van DX 17 ezer körül. Ehhez valami jobb Edifier 2.1-el és kész vagy.
-
törölt tag
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
TV-hez keresek hangszórót ~10k alatt/környékén, mit tudnátok ajánlani? Fontos, hogy magas, de főleg közép tartományban jó legyen, mélyből lehet kevesebb, de túlsúlyba semmiképp se kerüljön.
-
Mirman
őstag
Sziasztok , melyik az az ajánlott bolt ahol jó áron be lehetne szerezni egy Creative T20 / T40 et ?
-
Chosen
addikt
válasz Teaway #14425 üzenetére
Philips 37PFL5405H
Igazság szerint semmilyen információt nem találtam róla, hogy meg tud-e hajtani külső hangszórót, de jó lenne ha tudja.
Ha nem találnál róla te sem, akkor jöhet aktívból és passzívból is egy ajánlás, és még utána is lesz időm utánanézni mit támogat. (aktívat biztos, csak külön kell állítani a hangerejét)
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz Chosen #14428 üzenetére
Aktív kell. A fejhallgató kimenetre dughatod, és ott valószínűleg működik a távirányító. Próbáld ki egy fül/fejhallgatóval/hangszóróval. Valami csak van otthon.
(#14430) TheChos3nOne: az pech.
Keresgélhetnél távirányítóval rendelkező rendszert, de 10k környékén aligha találsz olyat, ami normálisan is szól, úgyhogy marad a folyamatos potméter tekergetés, a külön menüpontos hangerőállítás, vagy egy b terv.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Teaway
veterán
válasz Chosen #14428 üzenetére
Külső hangszórót nem tud meghajtani (illetve tudna, de nincs hozzá hangszóró csati), viszont van ilyen rajta:
DIGITAL AUDIO OUT: Digitális audiokimenet házimozirendszerekhez és
egyéb digitális audiorendszerekhez.
(ja, de ezzel is az a baj, hogy a hangerőszabályzó nem hat rá)Sajátomon persze megoldottam. (hátlap le, hangszórókról kábel le, megtold, két külső hangszóróhoz kivezet)
[ Szerkesztve ]
Nincs itthon csokid??
-
Chosen
addikt
-
dudika10
veterán
válasz Chosen #14434 üzenetére
Hasonló szint, hasonló ár.
nem tudnám azt mondani, hogy egyik jobb mint a másik, bármelyiket nyugodtan meg lehet venni szerintem.(#14435) dantre: így szokás elvileg.
A fejhallgató kimenet viszont sok esetben állítható a táviráynítóval.(#14436) TheChos3nOne: írtam is.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
-
harry
veterán
válasz Chosen #14439 üzenetére
Ilyen árban nem hiszem, hogy ilyen apróságok oly sok mindent befolyásolnának. Én az említett Genius mellett maradnék, arról nagyon sok jó tapasztalat van (lehet jó a Modecom is, de arról még csak kevesebbektől hallottam véleményt).
-
Axess
tag
Sziasztok!
Ez lenne az Edifier HCS2330, amit nemrég PcGear-nél 30k-ért adtak? Ha így van, akkor én úgy látom, ez jó vételnek számít 23k-ért. Vagy rosszul gondolom? -
bluyoo
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy kisebb gondom. Egy Samsung ue40es6100w tévéhez keresnék 2.1 vagy esetleg 2.0 -ás hangszórót lényeg hogy normálisabb hangja legyen mint a Tv-ben lévőnek. egy 20m²-es szobába kerülne és csak filmnézésre. Viszont ahogy néztem csak Optikai kimenettel rendelkezik na itt lettem meglőve .... 30K körül szánnék rá. Köszi a tanácsokat/tippeket.Bazinga!
-
horvathkrisz
addikt
válasz bluyoo #14444 üzenetére
Ne akarj optikait, ilyen kimeneten nem fogod tudni szabalyozni a hangeröt taviranyitoval, csak akkor ha az analog fülhallgatokimenetre kötöd az erösitöt.
Szerintem egy Edifier R1600-t vegyel hozza.
Szerk.:(#14446)
Nekem egy Samsung UE40 6030-on van egy Edifier S330D, rakötöttem optikaval is, es öszinten semmi minösegbeli javulast nem hallottam.[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz horvathkrisz #14447 üzenetére
Az első hsz. alapján én is az Edifier Studio R1600T-plus 2.0 -t néztem ki első körben. De képbe jött a Edifier Studio R1900TII 2.0 is. Viszont találtam egy optikai (még ha nem is azzal fogom használni) bemenetes szettet is GENIUS SP-HF 2020 olcsóbb is valamennyivel .... Mennyire ajánlott vétel?
Esetleg ezek a dizájn szettek vállalhatók pl.:Edifier Multimedia System E3350 vagy csak szépek ... ?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
horvathkrisz
addikt
válasz bluyoo #14448 üzenetére
Elmondom neked a sajat tapasztalataimat:
A tv-hez vettem a multkor egy Edifier S330D-t. Hangsulyozom megegyszer, kiprobaltam flac audio hangfajllal, es semmi különbseget nem tapasztaltam az optikai illetve analog csatlakozas között.
A 330D-nek bug a melyladaja.Aztan vettem a szamitogephez egy r1600-at, ez ugyan oolyan szepen szol mint a 330D, viszont egyaltalan semmi alapzaja nincs.
Mar kicsit banom hogy nem ilyet vettem a tv-hez is.
Mellesleg a 330D 125€, az r1600 pedig 75€ volt, es velemenyem szerint utobbi jobb. -
bluyoo
nagyúr
válasz horvathkrisz #14449 üzenetére
Köszönöm a választ! Neked is PuMbA!
Sajnos csak egy helyen kapni ott is 1-3hét talán .... ezért is néztem másik típusokat elsősorban a Edifier Studio R1900TII 2.0 -t , Edifier Multimedia System E3350 , GENIUS SP-HF 2020 . Csak sajnos egyiket sem tudom meghallgatni.Bár gondolom a R1900t nem potyára van ajánlva.Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest