Újgenerációs konzolokon is játszható lesz a Marvel's Avengers

A Bosszúállók játék szeptemberben érkezik, azonban azok is játszhatnak majd vele, akik PS5-öt és Xbox Series X-et vesznek.

A Square Enix Ltd. bejelentette, hogy a Marvel’s Avengers 2020 végén a konzolok megjelenésekor PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is elérhető lesz. A Bosszúállók jelenlegi generációs verzióját birtoklók további költségek nélkül, ingyenesen frissíthetik játékukat az újgenerációs változatra, akár PlayStation 4-ről váltanak PlayStation 5-re, akár Xbox One-ról Xbox Series X-re. Mentésüket újgenerációs konzoljukra átimportálva már meglévő profiljukkal és játékállásukkal onnan folytathatják, ahol abbahagyták. A cross-gen támogatásnak köszönhetően továbbá a PlayStation 5 játékosok PlayStation 4 barátaikkal, az Xbox Series X tulajok pedig Xbox One társaikkal is együtt játszhatnak.

Extrém gyorsaságú töltési idővel, fokozott felbontással és valósághűséggel, feljavított textúrákkal és páncélzat töréssel, ray tracing támogatással és sok mással, a Marvel’s Avengers még jobbak fog kinézni és futni az újgenerációs konzolokon. A PlayStation 5 élmény gördülékeny és dinamikus lesz, teljesen kihasználva az ultragyors SSD sebességét, a PlayStation 5 DualSense továbbfejlesztett haptikus visszajelzését, és magával ragadó térbeli audióját. A vizuális élmény teljes testreszabásához a PlayStation 5 játékosoknak lehetősége lesz továbbá választani az Enhanced Graphics Mode vagy a High Framerate Mode közül.

Azóta történt

  • Marvel’s Avengers teszt

    Nem a filmek, hanem a képregények jogai alapján készült az új Bosszúállók-feldolgozás, amelyben a kampánytól a végtelenségre tervezett kooperatív akcióig minden van. Csak szív nincs.