Torchlight II infók

A múlt héten került bejelentésre a sokak által egyszerűen 'Diablo-klón'-ként emlegetett Torchlight folytatása, azóta pedig még több információ látott napvilágot. Íme a fontosabbak:

- Az egyik legjelentősebb újítás a co-op megjelenése lesz (az még nem tisztázott, hogy hány játékos vehet részt egy játékban). Ugyanakkor a Runic Games kihangsúlyozta azt is, hogy ez nem az első rész multiplayer verziója - ez egy teljesen új rész, új helyszínekkel, karakterekkel, történettel.
- Sokan panaszkodtak az első rész monoton barlangjaira, hát tessék: több (és változatosabb)szabadtéri helyszín (talán város?), változó időjárással.
- A szabadtéri helyszínek miatt több lehetőségünk adódik majd az előrehaladásra. A palettát tovább színesítik a véletlenszerűen bekövetkező események (pl. egy karavánt megtámadnak a szörnyek, mi pedig eldönthetjük, segítünk-e..)
- Karakterünk kinézete/neme szabadon változtatható lesz.

- Lesznek új petek, és valószínűleg jelentősebb szerepük is lesz mint az első részben.
- Az egyik kaszt neve a jelenlegi állás szerint Outlander lesz. Valamiféle vándor kalandozót kell elképzelni, aki a távolsági fegyverek használata mellett némi varázstudással is rendelkezik. A másik kaszt a Railman, akit jelentős mérnöki képességek jellemeznek, és a közelharc terén sem teljesen kezdő.. Képes különböző szerkezeteket, hidakat, falakat építeni. A többi kasztról még nincs infó..
- Az első rész grafikáját használja a játék (feldobva a napszakok és az időjárás változásával). Ennek megfelelően a gépigény sem változik drasztikusan..
- Jelen állás szerint 2011 első felében fog megjelenni.

Na, lehet véleményezni. Egy biztos - a játék pozitív irányba változik, a co-op megjelenése pedig rengeteg új játékost fog vonzani..

Azóta történt

Előzmények