A Torchlight III még a Diablo III előtt megjelenik?

A volt Blizzard North tagokból álló Runic Games egyik embere, Max Schaefer szerint, bár még a Torchlight II megjelenése is odébb van, de a Diablo III piacra kerülése előtt akár a harmadik résszel is elkészülhetnek. Az úriember hozzátette, hogy a csapatának létszáma - amit egyébként 40 főben maximalizáltak - bőven elégséges ahhoz, hogy egy újabb résszel gazdagítsa a Torchlight szériát, mielőtt a Blizzard nagyágyúja megjelenik. Elmondása szerint egyik résznek sem tart majd egy évig a fejlesztési ideje.

"A Blizzard egy - majdnem - lehetetlen feladatra vállalkozott. Ők nem adhatnak ki a kezeik közül egy Torchlight-ot. Ha ők kiadnának egy 20 dollárba kerülő, kizárólag egyszemélyes módot tartalmazó játékot, akkor a játékosok egyből azt kérdeznék, hogy "Mi a pokol történt a Blizzard-dal?" Nem, nekik nem adatott meg ez a luxus. Mindennek szupernek, epikusnak kell lennie. Még epikusabbnak, mint előtte bárminek, még epikusabbnak, mint a World of Warcraft-nak. Ezt kell nekik megcsinálniuk. Ez egy nagyon nehéz helyzet, amiért egyáltalán nem irigylem őket. Tökéletesnek kell lennie." - mondta Max Schaefer, majd így folytatta:

"Tényleg azt hiszem, hogy győzni fogunk, és ezt nem csak tréfából mondom. Én leszek az első, aki megveszi a Diablo III-at, mert nagy rajongója vagyok. Csak éppen én tudom, milyen érzés odaát lenni."

Azóta történt

Előzmények