Torchlight: MMO részletek

A Runic Games által fejlesztett Torchlight című játék csak egyszemélyes játékmódot tartalmazott a megjelenésekor, de már akkor ígértek a készítők egy többszereplős, MMORPG stílusú játékmódot is, amiről ezidáig szinte semmit nem lehetett tudni. De most kiderült pár információ a játék ezen módjáról.

A Runic Games főnöke, Travis Baldree elmondása alapján a Torchlight MMORPG része ingyenes lesz, és nem sokban fog különbözni a játék egyszemélyes játékmódjától. A fejlesztők egy olyan MMORPG játékot kívántak létrehozni a Torchlight-ból, ami a lehető legjobban hasonlít az egyszemélyes játékrészre.

Azaz itt is ugyanazon lesz majd a hangsúly, mint az egyszemélyes játékmódban. Tonnányi szörnnyel kell megküzdenie kicsiny csapatunknak, elsősorban a karakterek által használható skillekre hagyatkozva. Csapatot alkotva azonban a játékosok sokkal látványosabb akciókban vehetnek részt, ugyanis az MMORPG rész is a gyors akciót helyezi majd előtérbe, még jobban felpörgetve ezáltal az eseményeket, melyeket egyjátékos módban nehéz lenne kiviteleznünk.

Travis Baldree hozzátette, hogy személy szerint ő soha nem vett meg egyetlen mikrotranzakciós itemet sem, mert szerinte a játék unalomba fullad, ha a játékosok pénzért mindent megvehetnek, amihez a többiek csak hosszadalmas játék során juthatnak hozzá. Ezért, habár a Torchlight is rendelkezni fog majd Item Shop-pal, de a játék szempontjából jelentős könnyítést biztosító, egyedi tárgyakat csakis a játék során lehet majd megszerezni.

Azóta történt

Előzmények