The Witcher 3: Wild Hunt - A PC kiadás lesz a legjobb

Jó hír minden PC tulajdonosnak, hogy a többséggel ellentétben a CD Projekt RED csapata először számítógépre készíti el a The Witcher 3: Wild Hunt című játékot. A fejlesztés során ez a fő platform, csak miután elkészültek teljesen, akkor portolják át a már meglévő programot konzolokra is, így az marad a legjobb minőségű kiadás. Ezt Twitteren erősítették meg egy rajongó kérdésére válaszolva, aki szeretné megvenni az egyik következő generációs konzolt, mégpedig azt, amelyiken jobb lesz a The Witcher 3 című játék, ezután érdeklődött a fejlesztőknél.

A CD Projekt csapata azt írta válaszként, hogy a legjobb verzió a PC kiadás lesz, mire a rajongó elszomorodva közölte, hogy ő sajnos nem játszik PC-n játékokkal, de nem adja fel, várja az újabb következő generációs híreket. A készítők reményüket fejezték ki abban, hogy meg lesz elégedve a konzolos változatokkal is, mindenesetre a fent elhangzottak fényében biztos lesz minőségbeli (Látványra gondoljunk elsősorban) különbség a PC-s és konzolos verziók között.

A The Witcher 3: Wild Hunt című játék nem jelenik meg PlayStation 3-ra és XBOX360-ra, egyelőre csak PC-re van hivatalosan bejelentve. A következő generációs játékgépek megjelenésével várható a konzolos verziók leleplezése is, akkor valószínűleg a különbségekről is bővebb információkat fogunk kapni.

Azóta történt

Előzmények